cort de portbagaj???
- axxel4you
- Membru legendar

Re: cort de portbagaj???
Nu stiam ca sufera asa mult rulotele din cauza drumurilor proaste, eu unul visam la un mers pe TRANSALPINA cu rulota.
- cab_512
- Membru Devotat

Sufera si inca foarte tare.Suspensia este proectata pentr sosele bune deci au suspensie mai rigida,carcasa aluminiu+placaj ocombinatie nereusita pentru drumurile"nostre".Am un prieten ce trage o remorca de marfa de 2t cu un VW LT35,dupa vro 1 luna de umblat pe "drumurile" nostre a venit la mine sai intaresc suprastructura altfel pierdea pe drum usile din spateaxxel4you wrote: Nu stiam ca sufera asa mult rulotele din cauza drumurilor proaste, eu unul visam la un mers pe TRANSALPINA cu rulota.
Last edited by cab_512 on 15 Feb 2009, 21:57, edited 1 time in total.
Tote muștele zboară dar nu toate fac miere!
- axxel4you
- Membru legendar

Am auzit ca rulota Felicia produsa in Romania era integral din metal si ar fi mai rezistenta, in Bucuresti vad foarte multe dar nu de vanzare.
-
SERGHEI
- Banat

Se pare ca asa este,am vazut si eu una mai de aproape si exceptand dotarile pot spune ca sunt foarte solide.Parca Tarzy avea una de vanzare , poate ne spune mai multe despre ea..sa caut...Nu sunt de vanzare pt ca oamenii stiu ca nu l-e pot vinde pe bani frumosi si nici gratis nu-i lasa inima ca au dat si ei pe vremuri bani grei pe asa ceva ...axxel4you wrote: Am auzit ca rulota Felicia produsa in Romania era integral din metal si ar fi mai rezistenta, in Bucuresti vad foarte multe dar nu de vanzare.
PS- am gasit http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,412.0.html
- tarzy
- Membru legendar

E inca de vanzare, si-a suferit si modificari in bine, adica are dotari (e drept mai artizanale) demne de-o surata mai vestica (aragaz, camera w/c, etc)
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Pai daca o mai tii mult la vanzare o ajunge pe a mea din urma la pret si asta inseamna concurenta neloaiala...tarzy wrote: E inca de vanzare, si-a suferit si modificari in bine, adica are dotari (e drept mai artizanale) demne de-o surata mai vestica (aragaz, camera w/c, etc)
- cristian irimescu
- Membru de elita

Astea sunt gasite pe net si sunt de pe Transalpina.. Sunt cu nr de Germania.. Asa ca solutia, ca si ala ski. Cand ies bolovanii pe partie te duci si inchiriezi..
si dupa aia le cumparam noi SH din targ de la Vitan 
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- traianj
- Membru

Am vazut abia acum topicul acesta. Aveam de gand sa deschid si eu unul ,pe subiectul cort pe portbagaj sau in prelungirea haionului . Probabil ca mi s a facut dor de vreme buna, daca am ajuns sa ma gandesc foarte serios, sa mi fac un cort tocmai acum in plina iarna.
Am dat cautare(auto tent) pe net si am gasit cateva modele foarte faine. (aia care vand in romania cred ca s defecti ,din moment ce ei cer peste 2000 de euro pe un cort
Pe site ul ALIBABA.com, sunt cateva modele dupa care m as inspira, daca nu gasesc unul de cumparat prin zona .Aia de pe site ,vand in Asia; dar ma intreb: Chinezii (de exemplu aia ce aduc marfa la DORA LY, in Bucuresti) nu ar putea aduce sa vanda niste corturi adaptate la masina si pe aici? Daca as sta in Bucuresti , i as intreba. Am dat exemplu cu DORA Ly , pt ca am fost pe acolo de cateva ori dupa marfa , insa mai sunt si alte magazine.
Chiar daca nu mi cumpar unul gata facut, s ar putea sa adaptez pe acesta, pe care l am acum.
Daca gasesc material de calitate si la un pret bun , il construiesc eu de la zero. (Am masina de cusut ADRIA 1925?).Tot pe acel site am vazut niste desene, in care sunt date dimensiuni si forma scheletului. Nu mi se pare deloc complicat.
Am sa va tin la curent cu ce am reusit sa fac.
Daca are careva un cort de pus pe masina si vrea sa ma ajute, il rog sa puna niste fotografii cu scheletul lui. Eu intuiesc cam cum trebuie facut, dar vreau sa iasa ca la carte.
Am dat cautare(auto tent) pe net si am gasit cateva modele foarte faine. (aia care vand in romania cred ca s defecti ,din moment ce ei cer peste 2000 de euro pe un cort
Pe site ul ALIBABA.com, sunt cateva modele dupa care m as inspira, daca nu gasesc unul de cumparat prin zona .Aia de pe site ,vand in Asia; dar ma intreb: Chinezii (de exemplu aia ce aduc marfa la DORA LY, in Bucuresti) nu ar putea aduce sa vanda niste corturi adaptate la masina si pe aici? Daca as sta in Bucuresti , i as intreba. Am dat exemplu cu DORA Ly , pt ca am fost pe acolo de cateva ori dupa marfa , insa mai sunt si alte magazine.
Chiar daca nu mi cumpar unul gata facut, s ar putea sa adaptez pe acesta, pe care l am acum.
Daca gasesc material de calitate si la un pret bun , il construiesc eu de la zero. (Am masina de cusut ADRIA 1925?).Tot pe acel site am vazut niste desene, in care sunt date dimensiuni si forma scheletului. Nu mi se pare deloc complicat.
Am sa va tin la curent cu ce am reusit sa fac.
Daca are careva un cort de pus pe masina si vrea sa ma ajute, il rog sa puna niste fotografii cu scheletul lui. Eu intuiesc cam cum trebuie facut, dar vreau sa iasa ca la carte.
- axxel4you
- Membru legendar

In cautarea mea de solutii cat mai bune de a dormi in locuri greu accesibile in padure am gasit niste poze interesante.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- cab_512
- Membru Devotat

Cu constructia aia de pe LandRover e bine sa calatoresti pe drumuri cit de cit bune-pe off road centrul de greutate este prea inalt, poti sa culci si masina la culcare.Cu remorca iarasi-prin noroi masina singura merge anevoios si inca si cu vreo 500kg in spate ...apoi si cuplajul remorcii tre sa fie de tip militar(sau agricol) cu cirlig nu cu bila, in caz daca se rastoarna remorca sa nu rastoarne si masina.Totusi mai buna este solutia cu cortul pe acoperis...
- axxel4you
- Membru legendar

Cand ma gandesc la dormit pe munte in conditii de frig nu prea ma incanta cortul pe portbagaj .
- axxel4you
- Membru legendar

poze
- axxel4you
- Membru legendar

Ma gandesc ca pana si un biciclist prefera sa care ceva dupa el ca sa aibe un somn linistit
.
- alex
- Membru legendar

auzi ma axel,
da tie iti trebuie o remorca de min 2.5m lungime, ca s aincapi in ea.
tot cortul e mai bun.
da tie iti trebuie o remorca de min 2.5m lungime, ca s aincapi in ea.
tot cortul e mai bun.
happily mending an Aro 320 D127
- hbogdan
- Membru Devotat

In asta probabil se doarme in picioare sau se culca la pamant 
Aro 10.4 DR, 1995, Renault F8Q248 1.9D, 65CP