Cablu ambreiaj Aro 10 diesel

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Cablu ambreiaj Aro 10 diesel

Post by mosu »

Am rupt cablul de ambreiaj si nici bateria nu ma ajutat sa pot sa ajung cu masina pana acasa .Vreau sa ma duc si cu un cablu nou sa o repar si aici dilema mea...ce cablu de ambreiaj au cele cu motor Renault?Este la fel cu al celor pe benzina?Se potriveste de la vreo alta masina?

yo2ogm
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: Cablu ambreiaj Aro 10 diesel

Post by yo2ogm »

Cablul de ambreiaj e scurt si se gaseste la Duexim ( de unde am luat si eu ). Se poate folosi si un cablu mai lung ca cel de Dacia 1300, dar nu e o solutie buna.
ARO 10,4 DIESEL, 2005
OPEL NEW CORSA DIESEL, 2008
tel. 0770403936
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

Multumesc pentru raspuns,o sa caut ceva mai aproape,daca nu e bine de stiut ca se poate pune si cel de dacia pana rezolv cu ceva mai bun.In bucuresti erau unii care faceau cabluri si poate ar fi o varianta(il fac mai gros)nu mai stiu unde s-au mutat dar faceau treaba buna.Tot ei faceau si discuri de ambreiaj si multi au zis ca au tinut mai mult ca originalele.
George
Administrator
Administrator

Post by George »

mosu wrote:Tot ei faceau si discuri de ambreiaj si multi au zis ca au tinut mai mult ca originalele.
daca afli ceva, poate ne impartasesti si noua. as fi interesat de un disc de facut. ;D
ARO CLUB ROMANIA

amb13
Membru legendar
Membru legendar

Post by amb13 »

De la Duexim am luat si eu,Daca iei legatura cu eiti-l trimit prin curierat si-l ai relativ repede.
mosu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mosu »

Acum am venit de la masina,cablul nu e rupt complet,doar o sarma sau doua,a scapat doar din tabla aia care il tine la pedala.O sa caut una noua si il agat tot pe asta pentru moment.Sper sa tina pana cumpar un cablu nou.

Post Reply