PRO/CONTRA CEAUSESCU
Moderator: costy84
- Werner
- Aro Club Romania

PRO/CONTRA CEAUSESCU
Sa nu dati cu pietre, am gasit poza asta din epoca de aur.....
- tarzy
- Membru legendar

Raspuns: IMAGINI ARO
GRHHHHHHHHHHHHHHHH ....
piei satana
piei satana
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

uite nea george,a detaliat bubu mai sus...pantelimon wrote: poze mai detailate nu ai?ce usi are
n-am bre altele,l-am gasit intamplator...
ARO CLUB ROMANIA
- pantelimon
- Membru legendar

hai nu mai faceti caca ca el e ctitoru ddoar nu??

- Werner
- Aro Club Romania

Nu vreau sa spun prostii, dar cat a fost Nea Nicu de rau, capitalismul acesta salbatic care a mancat deja toata Europa este mai rau. La Nea Nicu nu prea a murit cineva de foame, dar de acum inainte, cine nu are de munca si nu are bani moare de foame, fara mila. Nici Pedofili si Homosexuali si alte nenorociri nu erau ca astazi....
- tarzy
- Membru legendar

hmmm .... va rog sa nu ma provocati .... ca mi se urca tot sangele la cap (si nu la ala de trebuie) numai cand ma gandesc la:bubu wrote: Nu vreau sa spun prostii, dar cat a fost Nea Nicu de rau, capitalismul acesta salbatic care a mancat deja toata Europa este mai rau. La Nea Nicu nu prea a murit cineva de foame, dar de acum inainte, cine nu are de munca si nu are bani moare de foame, fara mila. Nici Pedofili si Homosexuali si alte nenorociri nu erau ca astazi....
1. cand se "lua" curentul
2. cand copii trebuiau sa mearga luni intregi la "practica" agricola
3. cand stateai la coada cateva ore ptr orice (hartie igienica inclusive)
4. cand ma uitam la meciurile Stelei pe bulgarii - tin minte in 86 parca cand a castigat cupa, la TVR au incheiat emisia imediat (minutul 120) iar festivitatile de premiere le-am vazut pe bulgari
5. cand benzina "extra cota" o luai numai pe sub mana
6. cand inchetai de frig la cinena&teatru
7. etc
amu ... de bine de rau .... poate nu e usor, nu e ieftin dar ... parerea mea si sper sa nu vorbesc cu pacat .... cel putin in Bucuresti numai aia de nu vor nu-si gasesc de lucru
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

domnu' admin,incurajati off topicu' dom'le... 
sunt de acord ca iti gasesti de lucru,dar de salariu si conditii nu zici nimic? hai sa pastram proportiile,sa ne amintim cat era salariul si cat era chiria...asa,ca idee. la teveu,curent si caldura sunt de acord cu matale,insa crezi ca el era de vina? direct si personal? mai stii cand se anuntau vizite oficiale in oras si aplaudacii carau puii cu camionu' dintr-un magazin in altul,sa vada nea nicu bunastarea? astia oare nu au nicio vina? nu cumva ii regasesti si astazi,pe la multele locuri de munca pe care le mentionezi,care se dau de ceasu' mortii in ochii sefului? si cand colo...oare de ce postasii castiga cateva milioane si cara greutati in geanta aia de ii ia dracu si mai stau si peste program? gandeste-te numai la greva lor de acum...
sunt de acord ca iti gasesti de lucru,dar de salariu si conditii nu zici nimic? hai sa pastram proportiile,sa ne amintim cat era salariul si cat era chiria...asa,ca idee. la teveu,curent si caldura sunt de acord cu matale,insa crezi ca el era de vina? direct si personal? mai stii cand se anuntau vizite oficiale in oras si aplaudacii carau puii cu camionu' dintr-un magazin in altul,sa vada nea nicu bunastarea? astia oare nu au nicio vina? nu cumva ii regasesti si astazi,pe la multele locuri de munca pe care le mentionezi,care se dau de ceasu' mortii in ochii sefului? si cand colo...oare de ce postasii castiga cateva milioane si cara greutati in geanta aia de ii ia dracu si mai stau si peste program? gandeste-te numai la greva lor de acum...
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

1. cand se "lua" curentul-----e lasa ca nu mureai de frica...
2. cand copii trebuiau sa mearga luni intregi la "practica" agricola-----si ce rau le parea (copiilor)
3. cand stateai la coada cateva ore ptr orice (hartie igienica inclusive)------discutabil statul la coada ..se putea si altfel
4. cand ma uitam la meciurile Stelei pe bulgarii - tin minte in 86 parca cand a castigat cupa, la TVR au incheiat emisia imediat (minutul 120) iar festivitatile de premiere le-am vazut pe bulgari-------sigur sigur!!!??? (programul TV nici mie nu imi convenea)
5. cand benzina "extra cota" o luai numai pe sub mana...------da ,dar aveai bani sa iei cat vrei,corect?
6. cand inchetai de frig la cinena&teatru-----la cinema sau teatru te duceai ca sa te lingi cu vre-una pe randul din spate ,numai la frig nu iti era gandul....
7. etc ........
8-umblai la 2 dimineata pe strazi in siguranta
9-iti gaseai post dupa liceu sau facultate
10-nu erai nevoit sa stai cu soacra----ori iti dadea partidul casa ori o cumparai de la ICVL in rate (cu avansul dat de CEC)
11-toti aveau congelatoare (de ce oare)
12-debaraua plina de zahar,ulei,dulceata,zacusca........de unde oare!!!!!
Atunci aveam toti,acum doar cativa......teoretic comunismul este sistemul perfect...practic ,este pus in aplicare de OAMENI...care sunt supusi greselii.....
Recunosc ,sunt un nostalgic in adancul sufletului chiar daca sistemul mi-a luat multe...
Hai ARO!
Last edited by SERGHEI on 07 Feb 2007, 21:24, edited 1 time in total.
- George
- Administrator

PRO / CONTRA Ceausescu
bine tu,Dinule!
Hai ARO!
Hai ARO!
Last edited by tarzy on 07 Feb 2007, 22:19, edited 1 time in total.
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

Raspuns: PRO/CONTRA CEAUSESCU
Oki, daca tot vreti sa bateti apa in piua nu aveti decat
tot ceea ce va rog e sa pastram tema topicului in care scriem
@Din .... tu chiar crezi ceea ce ai scris? nu de alta dar .... sincer .... pe mine ma ingrozeste numai gandul ca asa ceva s-ar putea repeta
oricum ... eu am ramas cu sechele, cand trec pe langa o "alimentara" imi vine sa ma uit sa vad "ce a bagat"
tot ceea ce va rog e sa pastram tema topicului in care scriem
@Din .... tu chiar crezi ceea ce ai scris? nu de alta dar .... sincer .... pe mine ma ingrozeste numai gandul ca asa ceva s-ar putea repeta
oricum ... eu am ramas cu sechele, cand trec pe langa o "alimentara" imi vine sa ma uit sa vad "ce a bagat"
Last edited by MagnuM on 08 Feb 2007, 00:56, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

Este mai bine ca ai facut topicul asta ,,special"...
DA-eu chiar cred ce am spus,chiar daca inca mai am de recuperat ceea ce ,,sistemul" a confiscat familiei mele...Si culmea ,chiar si asa (cu mici piedici) am avut o viatza foarte buna inainte de 89.As mania pe Dumnezeu daca as spune ca am dus lipsa de ceva (am fost chiar 3 saptamani in Italia in ,,vacanta" si m-am intors frumos la termen pt ca aici o duceam bine pe cand acolo trebuia sa muncesc....nasol)..plecam in turul ,,Europei" cu ACR-ul...Concedii...excursii in fosta Yugoslavie...tzoale,Vegeta,Super Filter ,guma,ceasuri la punga......ehe...vremuri neneaca ,vremuri bune nu gluma...Dupa cum am mai spus:Comunismul era un sistem ideal ...dar care nu putea fi pus in practica datorita ,,omului" care cum este si normal,,vrea" mai mult decat vecinul...O societate in care toti sa fie egali ,este o utopie...Nu ne nastem egali,nu murim egali....Dar trebuie sa recunoastem ca majoritatea traieste in locuinte date ,,gratis" de catre stat inainte de 89 (nu ma refer la demolatzi)....cat despre electrificare ......Electrica nu a electrificat localitati din 89 incoace mai nimic...Inainte de 89 se electrifica in draci..(acum imi cer hotii 1.4miliarde doar pe trafo de inalta...sa nu mai spun de stalpi,cablu si manopera)...asa ca pe cine sa injur???
DA-eu chiar cred ce am spus,chiar daca inca mai am de recuperat ceea ce ,,sistemul" a confiscat familiei mele...Si culmea ,chiar si asa (cu mici piedici) am avut o viatza foarte buna inainte de 89.As mania pe Dumnezeu daca as spune ca am dus lipsa de ceva (am fost chiar 3 saptamani in Italia in ,,vacanta" si m-am intors frumos la termen pt ca aici o duceam bine pe cand acolo trebuia sa muncesc....nasol)..plecam in turul ,,Europei" cu ACR-ul...Concedii...excursii in fosta Yugoslavie...tzoale,Vegeta,Super Filter ,guma,ceasuri la punga......ehe...vremuri neneaca ,vremuri bune nu gluma...Dupa cum am mai spus:Comunismul era un sistem ideal ...dar care nu putea fi pus in practica datorita ,,omului" care cum este si normal,,vrea" mai mult decat vecinul...O societate in care toti sa fie egali ,este o utopie...Nu ne nastem egali,nu murim egali....Dar trebuie sa recunoastem ca majoritatea traieste in locuinte date ,,gratis" de catre stat inainte de 89 (nu ma refer la demolatzi)....cat despre electrificare ......Electrica nu a electrificat localitati din 89 incoace mai nimic...Inainte de 89 se electrifica in draci..(acum imi cer hotii 1.4miliarde doar pe trafo de inalta...sa nu mai spun de stalpi,cablu si manopera)...asa ca pe cine sa injur???
Last edited by SERGHEI on 07 Feb 2007, 23:10, edited 1 time in total.
-
vstef_is
- Membru legendar

Eu sunt mai tanar aici... nu imi amintesc prea multe de pe vremea comunismului, pentru ca eram mic... stiu totusi ca atunci era productie, erau slujbe si era ENORM de mult export... tot ce era bun se ducea la export...
Acum sunt foarte dezamagit si intristat ca majoritatea fabricilor si intreprinderilor au dat faliment... au fost inchise, vandute strainilor care le-au dezmembrat... si asa mai departe...
Acum sunt foarte dezamagit si intristat ca majoritatea fabricilor si intreprinderilor au dat faliment... au fost inchise, vandute strainilor care le-au dezmembrat... si asa mai departe...
- MagnuM
- Membru Devotat

Sa nu uitam ca, acel sistem a creat "omul de tip nou", cum binevoiau sa-l numeasca, de care te impiedici acum la tot pasul!!! Acest "model" de "om", era persoana care promova pe "las' ca merge si asa" - concept care ne-a dus la faliment, in primul rand datorita minciunii si lipsei de calitate!!!
Acelasi specimen de "om" se gaseste acum la aproape toate nivelurile politice, sau de decizie, pentru ca acel sistem comunist a promovat prostia, pupincurismul, linguseala, obedienta, turnatoria - si nu ma refer la fonte si oteluri.
Erau promovati in functie de aceste "calitati" si ajungeau sa comande pe altii, care poate chiar aveau carte.
Acel sistem a murit pentru ca, nu a fost capabil sa se intretina, sa supravietuiasca, nu a fost omorat de capitalisti! Lipsa produselor competitive, lipsa tehnologiilor de fabricatie - nu se faceau investitii; "omul nou" n-avea nevoie de utilaje capitaliste, de tehnologie imperialista; "omul nou" se "mobiliza" si producea de "n" ori mai mult!!! Constiinta! Poate va mai amintiti vechile slogane comuniste...
SISTEMUL INSUSI ESTE O ABERATIE!!!
Iar inmormantarea industriei romanesti n-o fac strainii, ci aceiasi "oameni de tip nou", crescuti de vechiul sistem: fara constiinta, fara cunostinte - legat de cunoastere, nu de relatii, tradatori, hoti, meschini, mincinosi, fara caracter, etc. Iar ceea ce fac ei, nu se numeste privatizare, ci JAF!!!
Rau este ca, "omul de tip nou" are o arie de raspandire foarte mare, la toate nivelurile, de aceia marea masa a romanilor nu misca nimic - "las' ca merge si asa"; pentru ca prostul nu are curaj sa recunoasca ca a gresit, cu atat mai mult ca e prost!
Acelasi specimen de "om" se gaseste acum la aproape toate nivelurile politice, sau de decizie, pentru ca acel sistem comunist a promovat prostia, pupincurismul, linguseala, obedienta, turnatoria - si nu ma refer la fonte si oteluri.
Erau promovati in functie de aceste "calitati" si ajungeau sa comande pe altii, care poate chiar aveau carte.
Acel sistem a murit pentru ca, nu a fost capabil sa se intretina, sa supravietuiasca, nu a fost omorat de capitalisti! Lipsa produselor competitive, lipsa tehnologiilor de fabricatie - nu se faceau investitii; "omul nou" n-avea nevoie de utilaje capitaliste, de tehnologie imperialista; "omul nou" se "mobiliza" si producea de "n" ori mai mult!!! Constiinta! Poate va mai amintiti vechile slogane comuniste...
SISTEMUL INSUSI ESTE O ABERATIE!!!
Iar inmormantarea industriei romanesti n-o fac strainii, ci aceiasi "oameni de tip nou", crescuti de vechiul sistem: fara constiinta, fara cunostinte - legat de cunoastere, nu de relatii, tradatori, hoti, meschini, mincinosi, fara caracter, etc. Iar ceea ce fac ei, nu se numeste privatizare, ci JAF!!!
Rau este ca, "omul de tip nou" are o arie de raspandire foarte mare, la toate nivelurile, de aceia marea masa a romanilor nu misca nimic - "las' ca merge si asa"; pentru ca prostul nu are curaj sa recunoasca ca a gresit, cu atat mai mult ca e prost!
Chevrolet Suburban V2500 Silverado

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
- George
- Administrator

de ce ti se pare ca astazi e altfel? cred ca nu sunt singurul care poate exemplifica cu fapte concrete,sa zic asa...ca si astazi e la fel,apropo de promovare.MagnuM wrote: Acelasi specimen de "om" se gaseste acum la aproape toate nivelurile politice, sau de decizie, pentru ca acel sistem comunist a promovat prostia, pupincurismul, linguseala, obedienta, turnatoria - si nu ma refer la fonte si oteluri.
Acel sistem a murit pentru ca, nu a fost capabil sa se intretina, sa supravietuiasca, nu a fost omorat de capitalisti!
chestiile astea tin de caracterul omului,de "jigodismul" din fiecare.nu cred ca sistemul a promovat pupincurismul,ci vanitatea si orgoliile sefilor,exact asa cum se intampla si azi. oameni care stiu sa pupe si sa ridice in slavi pe cel de deasupra sa,ajung si ei sus...chiar foarte sus. aduceti-va aminte versul "parazitilor": "sugi p...a sefului,sa ajungi un sef mai mic?" si nu se refera la vremurile apuse...
ARO CLUB ROMANIA
-
SERGHEI
- Banat

Nu sistemul a creat ,,omul nou" (oricum sistemul era de tot rahatul)Omul nou , a aparut din nevoia de a accede la functii si onoruri pe care fara educatie nu le puteai obtine...in felul asta,oamenii,semenii nostri, cautau ca disperati un fund sa pupe...iar ,,nepotismul' nu va muri never la popoarele latine....Iti dai seama la nationalizare ,din proprietar de cladiri si fabrici sa te trezesti peste noapte ca esti chirias in propria casa(in cel mai fericit caz) sau ca in biroul tau,pe scaunul tau a aparut un nou ,,director" ...soferul tau,sau paznicul de la poarta intreprinderii.Dar omul are o calitate,...uita repede si iarta usor...ce a fost a fost...gata ,vremurile alea au zburat (oamenii aia au ramas
) si nu se vor mai intoarce decat daca vrem noi...