shefu'...e reglabila. acolo era coborata,sa imi arate cum sa imi scot selecaul din "garaj"tarzy wrote:nu ne oftici delocKeo wrote: hai sa va arat ce am de gand sa-mi comand,ca sa va oftic
la ce garda are ce vrei tu .... poti mere numa' pe magheru .... si chiar si acolo numa vara
criza de locuinte
Moderator: costy84
- George
- Administrator

Re: criza de locuinte
ARO CLUB ROMANIA
-
vstef_is
- Membru legendar

dragut... da' mie tot camionu imi place.... 
- florin75
- Membru de elita

Lasa domne' nu te mai da rotund, am vazut noi aseara ce-i place lu' sufletelu' lu' matale! 
-
SERGHEI
- Banat

Bai baietii..stati cuminti ca o jucarie din asta sare cu mulllt peste un apartament cu 3 camere in zona cat de cat buna....scume scumpe....al dracului de scumpe.....
- George
- Administrator

pai acolo unde a intrat selecaul,creca intra si sportu'...nu?! asa ma gandesc io...florin75 wrote: Lasa domne' nu te mai da rotund, am vazut noi aseara ce-i place lu' sufletelu' lu' matale!![]()
ARO CLUB ROMANIA
-
georgenis
- Membru de elita

Man-ul m-a "omorat"! Simplitatea interiorului e extraordinara, in acelasi timp foarte frumos si bine organizat. O sa imi iau unul si o sa fac inconjurul lumii. Nu stiu exact cand dar o sa fie.
-
georgenis
- Membru de elita

Puteti sa-mi spuneti cine il fabrica?Nu camionul...ci restul. Chiar sunt curios cat costa. Probabil cam 200000 de euro nou.
-
vstef_is
- Membru legendar

Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
-
georgenis
- Membru de elita

Am cautat dar nu am gasit date exacte. Probabil ca e facut de un producator de rulote.
- tarzy
- Membru legendar

habar nu am .... pozele le-am primit pe mail .... da niste ant5ene pot sa intindvstef_is wrote: Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
Din .... da-o bre-n spanac ... cum bip-ul meu sa faca niste foi de pfl > 200.000 Euro .... ce-i naveta spatiala
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
georgenis
- Membru de elita

Am cautat eu pe mobile.de si unele mai amarate mult ca asta erau vreo 150000 de euro. Deci asta cred ca sare de 200000.
-
SERGHEI
- Banat

maaaaa......am dat eu pe cotetul meu 2000 si ceva de euro si este batrana...are doar aragaz,frigider,soba,baie...si cam atat,unde mai pui ca nu merge decat daca o,, legi de o masina"tarzy wrote:habar nu am .... pozele le-am primit pe mail .... da niste ant5ene pot sa intindvstef_is wrote: Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
Din .... da-o bre-n spanac ... cum bip-ul meu sa faca niste foi de pfl > 200.000 Euro .... ce-i naveta spatiala