criza de locuinte

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

George
Administrator
Administrator

Re: criza de locuinte

Post by George »

tarzy wrote:
Keo wrote: hai sa va arat ce am de gand sa-mi comand,ca sa va oftic  ;D
nu ne oftici deloc

la ce garda are ce vrei tu .... poti mere numa' pe magheru .... si chiar si acolo numa vara
shefu'...e reglabila. acolo era coborata,sa imi arate cum sa imi scot selecaul din "garaj"  ;D  ;D  ;D
ARO CLUB ROMANIA

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

dragut... da' mie tot camionu imi place.... :D
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Lasa domne' nu te mai da rotund, am vazut noi aseara ce-i place lu' sufletelu' lu' matale!  :P
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Bai baietii..stati cuminti ca o jucarie din asta sare cu mulllt peste un apartament cu 3 camere in zona cat de cat buna....scume scumpe....al  dracului de scumpe.....

George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote: Lasa domne' nu te mai da rotund, am vazut noi aseara ce-i place lu' sufletelu' lu' matale!  :P
pai acolo unde a intrat selecaul,creca intra si sportu'...nu?! asa ma gandesc io...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Man-ul m-a "omorat"! Simplitatea interiorului e extraordinara, in acelasi timp foarte frumos si bine organizat. O sa imi iau unul si o sa fac inconjurul lumii. Nu stiu exact cand dar o sa fie.
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Puteti sa-mi spuneti cine il fabrica?Nu camionul...ci restul. Chiar sunt curios cat costa. Probabil cam 200000 de euro nou.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am cautat dar nu am gasit date exacte. Probabil ca e facut de un producator de rulote.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

vstef_is wrote: Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
habar nu am .... pozele le-am primit pe mail .... da niste ant5ene pot sa intind

Din .... da-o bre-n spanac ... cum bip-ul meu sa faca niste foi de pfl > 200.000 Euro .... ce-i naveta spatiala
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Am cautat eu pe mobile.de si unele mai amarate mult ca asta erau vreo 150000 de euro. Deci asta cred ca sare de 200000.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote:
vstef_is wrote: Si pe mine m-a prins rau MANul... subscriu la curiozitate... tarzy, niste lamuriri ceva?
habar nu am .... pozele le-am primit pe mail .... da niste ant5ene pot sa intind

Din .... da-o bre-n spanac ... cum bip-ul meu sa faca niste foi de pfl > 200.000 Euro .... ce-i naveta spatiala
maaaaa......am dat eu pe cotetul meu 2000 si ceva de euro si este batrana...are doar aragaz,frigider,soba,baie...si cam atat,unde mai pui ca nu merge decat daca o,, legi de o masina" ;D....iar pretul unei rulote modeste sare de 15000 euro....Autocaravenele din poze deja intra pe aria ,,spatiala" ...si unii chiar dau banii astia.

Post Reply