nu e nevoie sa ne crezi pe noi pe cuvant, dar nici pe ei... gandeste-te ca adevarul e pe undeva pe la mijloc... cel putin!
IMAGINI ARO
- George
- Administrator

Re: IMAGINI ARO
dragos, ala rosu "superlong" cum ii zici tu, este defapt verde, si exista o singura bucata facuta de ei, artizanal, asa cum au facut si BUGARO. mister stochl este genul care vorbeste mult, si nu intotdeauna cu acoperire. au facut chestii bune si interesante, din ARO, intr-adevar, dar...si mint mult cand angajeaza discutii despre vanzari. ca si despre cumparari, dealtfel. personal, am avut o colaborare cu ei, de care n-am fost tocmai incantat. nu mi s-au parut seriosi. stie si werner destule, dar el e baiat finut si nu divulga tot.
nu e nevoie sa ne crezi pe noi pe cuvant, dar nici pe ei... gandeste-te ca adevarul e pe undeva pe la mijloc... cel putin!
ARO CLUB ROMANIA
-
dragospetres
- Membru legendar

-un filmulet cu ARO AMC in serviciul armatei cehe,purtator de avioane fara pilot:
http://www.youtube.com/watch?v=8pQnhBnu ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=8pQnhBnu ... re=related
-
COSTY
- Membru

pacat ca au distrus astia tot ce a fost bun in tara asta,doar sa faca interesele altora din afara sa aduca produsele lor si ca sa-si faca buzunarele doldora de euro
- Werner
- Aro Club Romania

Nicidecum Nemtii nu sunt mai buni în privinta asta! Diferenta este, ca la marcile DDR disparute s-a garantat piese de schimb disponibile pentru aceste masini. Pâna si astazi se gasesc piese noi si de calitate mai buna decât înainte de 1989. Cum România a intrat în UE ca tara consumatoare, di DDRul a intrat în Federatia Germana tot numai în calitatea de consumatori.dragospetres wrote:Werner,hai sa nu judecam prea aspru pe romani,cat timp si voi germanii ati avut,aveti, nostalgiile celor din estul germaniei dupa perioada DDR!
ARO Superlong este un 328 la care i-a montat lateralele de la ARO 246. De acolo vine si geamul lateral mai mare si usa a3a. Oricum, este superinteresanta masinaria. Iar filmul cu avionasul acela, ce sa zic, nu stim noi câti anisori are.
- pantelimon
- Membru legendar

AL MEU IN ZAPADA DE IANUARIE
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- pantelimon
- Membru legendar

- Dan CHIRIAC
- Administrator

Pe M l-a prins zapada fara caciulita.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
-
COSTY
- Membru

vechi,dar superbe,pacat ca la licitatii gasesti de multe ori niste harburi...
- Werner
- Aro Club Romania

ARO 244 din Franta, putin "tunat". Îmi place solutia semnalizarilor. Nu a traforat caroseria, numai masca de fibra.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- George
- Administrator

ce-am gasit in Romania, aruncat intr-un shopron (cica atelier...)
catzelu, IF, decembrie 2009
catzelu, IF, decembrie 2009
ARO CLUB ROMANIA
- tarzy
- Membru legendar

oauuu .... care versiune de Perkins este?
e "disponibila"? in ce conditii?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

nu e "disponibila", din pacate. nu stiu din ce motive, proprietarul a reparat-o la tabla, e vopsita, si a lasat-o de vreo 2 ani acolo. am intrebat daca o vinde, si a zis un hotarat NU...tarzy wrote:oauuu .... care versiune de Perkins este?
ARO CLUB ROMANIA
- ydaniel
- Membru legendar

acu nu stiu daca e toto asta dar acu vreun an am auzit de un aro cu ''motor d'ala strain''.
- Werner
- Aro Club Romania

[quote="George am intrebat daca o vinde, si a zis un hotarat NU...[/quote]
Hmmm!Parca seamana cu cineva....! Cu mine?
Foarte interesanta masina! Pune mâna pe ea daca poti, George!
Hmmm!Parca seamana cu cineva....! Cu mine?
- gortu
- Membru de elita

pun si eu, este din Giurgiu, aro 243 , mai multe nu stiu 
Last edited by gortu on 02 Feb 2010, 10:19, edited 1 time in total.