RUGINAAAAAAAAAAAAAA!

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
bigdaddy
Membru
Membru

RUGINAAAAAAAAAAAAAA!

Post by bigdaddy »

Azi sunt foarte suparat! >:( >:( >:( >:( M-a impins dracusoru' sa ridic covorul de cauciuc de pe podul pedalier... ma mir cum de nu mi-au iesit picioarele afara pana acum din masina!! Am pe ambele parti doua zone intens corodate, gaurite. :-L :-L :-L Covorul era prins cu sinele de plastic de pe lateral, cu pop-nituri, nu le-am desfacut de la ultima vopsire (2000). Pe dedesubt nu se vedea nimic ca e tot timpul plin de noroi.
LE.: Am mai pus surubelnita in zonele mai sensibile si m-am trezit cu doua gauri frumusele, una in piesa de colt stanga spate (deasupra stopului)  si una in stalpul superior stanga spate (zona de fixare a arcului cu gaz). ???

Se pare ca urmeaza musai un RK la tablarie sau un schimb de caroserie. Va rog postati cu incredere opiniile voastre (reparatie caros. existenta sau inlocuire).

Daca imi mai scade un pic tensiunea pun si ceva poze.
Last edited by Anonym on 23 Jul 2007, 14:19, edited 1 time in total.
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin ;)

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: RUGINAAAAAAAAAAAAAA!

Post by florin75 »

Schimba caroseria, zic eu! E mai ieftin si muncesti mai putin. Si apoi daca te apuci sa sudezi, nici nu sti cum va iesi, te trezesti p'orma ca nu mai sta la linie.
bigdaddy
Membru
Membru

Post by bigdaddy »

poze
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin ;)
bigdaddy
Membru
Membru

Post by bigdaddy »

alta
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

bigdaddy
Membru
Membru

Post by bigdaddy »

S-au dus si bucsele de cauciuc dintre caroserie si sasiu... :-L
George
Administrator
Administrator

Post by George »

deci ti-a scazut tensiunea....asta e bine. :)
acuma,nu e chiar asa de najpeta...eu cred ca se poate repara. insa,daca vrei sa faci treaba si ai rabdare...incearca varianta "suparici"
sau sa gasesti o caroserie buna,pe care sa o mai pregatesti un pic,sa o vopsesti...dar asta numai dupa ce o dezechipezi complet pe a ta,sa vezi exact stadiul general,nu numai planseul.
ARO CLUB ROMANIA
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

eu zic sa NU inerci varianta "suparici"  ;D

cauta o caroserie cat de cat buna si schimb-o. nu o sa te tina o viata dar oricum si restul masinii are o varsta si nu o sa tina o viata. nu are rost sa bagi prea mult in ea. poti sa o si peticesti daca iesi mai ieftin dar nu cred.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ha ha...aia este rugina??!! Dupa 7 ani vroiai sa fie noua???(noile norme cer garantie la coroziuna de 6 ani)....!!!!  Ce ai tu acolo este praf in ochi...sa vii la mine sa iti arat masini ruginite....si tot nu ma lasa inima sa scap de ele...La 10-le meu imi este frica sa dau plasticaraia jos,dar ...unde este rugina inseamna ca a fost ,,fier"unde nu este rugina inseamna ,,Made in China"...adica ...plastic de papuci... :-j

PS- cat despre metoda ,,Suparici"...nu asculta la el ca este invidios ca nu are rugina cum avem noi....Daca te tin nervii ,,,Solutia Suparici "este ideala.Eu voi face acelasi lucru in proportie de 70-80% la o masina ,,relativ "noua.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

succes domnilor orice solutie ati alege.
oricum cine alege solutia suparici e considerat nebun azi cand toata lumea schimba toate cele ca pe ciorapi,e la moda masina de firma nevasta de-o noapte cine mai vrea o masina numai cu pretentii?
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

pantelimon wrote:
oricum cine alege solutia suparici e considerat nebun
si uite asa am ajuns si nebun  ;D ;D ;D  lasa  George ca te prind eu...............la o bere si niste carnaciori  ;) ;)
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

breee daca nu e si vislii  daia nu vin si pace,daca e si vislii vin io cu berea poate ne mai alinam sinoi boala
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Ce aveti cu SUPARICI? daca asa a vrut el, sa fie sigur si sa fie multumit de munca lui. Si lasati voi, ca nu este singurul care face deastea, mai stiu eu pe uni si bine fac ca nu spun. :P
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
George
Administrator
Administrator

Post by George »

amicul wrote: ... mai stiu eu pe uni si bine fac ca nu spun. :P
pacat,mare pacat...ca nu spun.
iar cu Suparici,era dat exemplu demn de urmat,insa pt cine are chef de munca si rabdare. metoda e de departe cea mai buna,insa si efortul e pe masura...deci nu oricine e in stare de o treaba ca asta.
ARO CLUB ROMANIA
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

amicul-e!
Noi spunem despre Suparici ca e "nebun" in sens admirativ si, poate cu un pic de invidie. Problema e ca nu iese intonatia in scris. De aici confuzia.
Last edited by Dan CHIRIAC on 01 Aug 2007, 13:32, edited 1 time in total.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

oricum va dau un ex:cand ne duceau comunisti mai fortat mai obligat sa despanusam porumb ne punea cate o remorca de porumb in fata de ti-sa taia rasuflarea uitandute la ea si abia daca reuseam sa despanusam jumate pana seara dar era unul in colectivul serviceului ala vopsitor de meserie,tatar de etnie si il chema dede. bai nene!termita nu altceva de la 7 la 12 o manca pa gramada si dupa aia mai ne ajuta si pe noi astilanti,toti il striga nebunu de dede  ;D
deci casa duci asa ceva la bun sfarsit adica o restaurare gen supariciu tine de multa vointa de fier cum vreti s-o numiti,de inclinatii ,de placerea de a scoate din cacat bici, de a bate cu mintea inainte de a vedea acel lucru cum arata inainte de a fi gata,si nu multa lume intelege chestia asta si atunci te categoriseste simplu si nu cu prea multa bataie de cap  E NEBUN ,SARACU nu sa mai face bine.
si pe bune dreptate toata lumea merge in alta directie si zau acum imi aduc aminte cu placere de acele mormane de drugi de porumb si de campiile pline de verdele lor atunci cand opream masina  sa furam cativa ciucalai sa-i fierbem si sa nu mai zic de cate un pepene pe care il taiam la marginea unei gramezi ce gust ce bunatate de ceva ani incoace tot cumpar pepeni si caut gustul ala de altadata,nul gasesc ,si arunc pepenele intreg pentru ca numai pepene nu sa cheama ca e.
hai ca am dat-o dintruna intralta oricum noi astia de pe acii sigur stim ce fel de nebunie avem si santem fericiti ca o avem desi multi ne privesc ca pe niste ciudati

Post Reply