probleme tehnice
-
maryn
- Incepator

probleme tehnice
am un 11 4 si am o problema....la viteze peste 100 km \ora masina are o vibratie in caroserie...ce as putea face?
- baciudibaciu
- Membru legendar

Re: pr. tehnice
Marynyka tata !
te asteptam mai intai pe la prezentare forumisti si abia apoi stam de vorbe,sfaturi glume si alte alea !
Nu te supara dar asa cere REGULAMENTUL
Pana atunci ...
te asteptam mai intai pe la prezentare forumisti si abia apoi stam de vorbe,sfaturi glume si alte alea !
Nu te supara dar asa cere REGULAMENTUL
Pana atunci ...
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
- Schumy
- Membru de elita

Re: probleme tehnice
Cum vad ca maryn si-a facut datoria chiar daca destul de pe fuga de a se prezenta am sa-i recomand sa verifice tampoanele dintre caroserie si sasiu , sa nu mai mearga cu peste 100 ca-l prinde radarul si eventual daca nu este de la tampoane sa ne detalieze mai pe larg ce fel de vibratii si in ce zona apare aceasta vibratie mai accentuat.Bafta
- Soryn
- Membru legendar

posibil cardanu spate 
- RoteaDaniel
- Membru

este posibil sa fie cardanul dezechilibrat sau sa aiba joc in culisanta ,rulmentul ala de sustinere al cardanului pot fi mai multe probleme .
-
maryn
- Incepator

vreau sa va mai spun ca aro11 are sasiu de aro 24x si motorul de 2500 cm3 vm ...se poate sa dea vibratia tampoanele de la motor?am schimbat releul de cardan,am echilibrat rotile,am schimbat c. v.,am verificat gr. spate...trepidatia este destul de mare si face si cu motorul oprit ,parca mai puternica in partea din spate a masinii...va salut
- amb13
- Membru legendar

Cum sint tampoanele de la traversa ce sustine rulmentul de la cardanul mic?
Daca ai unul din ele rupt, din cauza miscarii de rotatie a cardanului,care nu mai este centrat practic in axul lui, miscarea dezordonata se transmite la toata masina.Chestia asta a patito un prieten de-al nostru de pe forum.Chiar daca motorul este oprit , daca masina este in miscare cardanul se invirte. deci mai verifica odata tampoanele de la cutie, cardanele sa nu fi lovit vreunul pe undeva, si chiar si prinderea puntii spate, sa nu ai ceva rupt sau slabit pe acolo.
Daca ai unul din ele rupt, din cauza miscarii de rotatie a cardanului,care nu mai este centrat practic in axul lui, miscarea dezordonata se transmite la toata masina.Chestia asta a patito un prieten de-al nostru de pe forum.Chiar daca motorul este oprit , daca masina este in miscare cardanul se invirte. deci mai verifica odata tampoanele de la cutie, cardanele sa nu fi lovit vreunul pe undeva, si chiar si prinderea puntii spate, sa nu ai ceva rupt sau slabit pe acolo.
- amb13
- Membru legendar

Pai nu e prea bine.La modelul Aro 11 sint tampoane intre traversa si suportul de pe sasiu, si banuiesc ca si la a ta trebuia sa fie la fel.
-
maryn
- Incepator

c.v.este de aro 24x si nu are tampoane la fel si releul este montat direct pe sasiu...masina este rigida,am arc. 17 fata din care am taiat o spira si pe spate sint arcuri frantuzesti cu 6 foi,poate si asta e o cauza...
-
maryn
- Incepator

are sasiu de aro 24x
- pantelimon
- Membru legendar

este posibil ca o pastila de la crucea de cardan sa nu aiba ungere sa fie canalul de gresare infundat 3 pastile sa fi primit vaselina atunci cand s-a facut gresarea iar una nu.casa afli exact scoate flansa cardanului din cele 4 suruburi si invarteo cu mana in toate directiile,daca o pastila este gripata ai sa-ti dai seama imediat.sau mai poate fi esapamentu prins rigid de suporti.{ rotile dezechilibrate, intermediar cardan zici ca le-ai verificat} succes