amortizor directie aro 10
Moderators: mariusjaz, socratee
- RoteaDaniel
- Membru

amortizor directie aro 10
Se poate pune amortizor de directie pe aro 10 fara servo si daca da se mai poate vira directia la fel de "usor",si ce ati recomanda ,ce marca in afara de old man emu care costa 100 de euroi?
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Re: amortizor directie aro 10
Eu spun ca, fara servodirectie, un amortizor de directie va face viata soferului ceva mai grea.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- RoteaDaniel
- Membru

intreb deoarece patesc urmatoarea chestie este a doua ora cand se slabeste caseta de directie de pe sasiu singura si cred ca este de la trepidatii iar acum sa desfacut destul de rau si mi-a rupt sudurile de prindere intro parte sa sasiului ,ar cand misc rotile stanga dreapta scurt si repede si ma uit la caseta se misca cu o bucatica de sasiu aia pe care se prinde caseta ,vreau sa adaptez o servodirectie de mercedes 240 d dar aia are sensul invers si in momentul de fata caut un inversor al sensului de rotatie la intrarea in caseta de servo .si nu stiu de unde sa gasesc acest inversor .
- amb13
- Membru legendar

Exista caseta de servo pentru Aro 10, pentru care nu trebuie nu stiu ce mari modificari, la care poti sa-i adaptezi o pompa electrica de servodirectie, si ai rezolvat mult mai simplu problema. 
- Werner
- Aro Club Romania

La prindere poti pune piulte/suruburi cu autostrângere si nu se mai desfac.
- RoteaDaniel
- Membru

piulitele au in capat plastic ,cred ca plasticul ar trebui sa le tina sa nu se desfaca eventual sa fac niste suruburi cu sigurante cum sunt alea de la capetele de bara cu splint ,caseta deaia cu servo cam cat costa si se gaseste ,as cumpara una originala daca ar fi la un pret rezonabil.