IMAGINI ARO

Dedicat Automobilului ROmanesc

Moderators: Werner, mariusjaz

Locked
Cip
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: IMAGINI ARO

Post by Cip »

Mda,un 243d veritabil,pacat ca e singurul.
E greu pana incepi...pe urma e si ma greu...

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Fain exemplar, cinste celor care l-au lustruit si l-au scos la strada.

Nu ai vrea sa imi trimiti poza originala pe mail ;D ? E prea tare contrastul intre Aro cel lipsit de electronica si avionasul ala robotel, plin cu tehnologie de ultima ora.
gusteru
Membru
Membru

Post by gusteru »

saptamina trecuta am vazut un aro 10 la un tip care colectiona masini in Islanda. cica ar mai fi cel putin 4 aro 10 si citeva 24 inca in circulatie pe insula. cum au ajuns acolo n-a stiut sa-mi spuna, dar faptul ca au rezistat intr-o tara cu numai un drum asfaltat spune multe. cind oi afla cum am sa pun o poza cu el
florin 34
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by florin 34 »

da, l-am vazut si eu! toti s-au uitat cu regret ca numai unul a mai fost la parada! dar am mai vazut si la parada anterioara, parca la 1 decembrie, au mai fost cateva aro la armata, ca cel din poza, dar si la jandarmi, din acelea albe, ultimele tipuri ce s-au construit!
din cate aro a avut armata, doar cateva mai sunt! dar oricum nu mai este nimic romanesc! totul e strain acuma!
putine tari din lume ar distruge o fabrica de masini de teren, daca ar avea, dar foarte putine tari au asa ceva!
orice tara ar face totul sa mentina o asemenea fabrica! este incredibil ce s-a intamplat la noi!!!

Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

3 ARO 10 pe care i-am vazut, 2 la Sighisoara, 1 la Saturn si am reusit sa fac câte o poza.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
bujye
Membru de elita
Membru de elita

Post by bujye »

am gasit si eu un aro la Eforie N. eram cazati la acelasi hotel dar nu ne..am intilnit,masina arata bine si mia placut sper propietarul sa nu se supere ca am pus fotografia
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Nu se supara, ca nu intra pe aici! :-j La Eforie am vazut si eu un ARO 244 negru, dar este a lui "axxel4you"! ;D
bujye
Membru de elita
Membru de elita

Post by bujye »

mi sa parut ca am vazut un tip ca venea de la aro dar nu am fost sigur,este cumva un tip inalt si solid .
George
Administrator
Administrator

Post by George »

bujye wrote:mi sa parut ca am vazut un tip ca venea de la aro dar nu am fost sigur,este cumva un tip inalt si solid .
axel o fi inalt, da' are masina neagra, nu gri...si e de bucuresti, nu de bacau. ;D
masina in cauza arata ingrijita, insa nu e "de pe aici", din pacate...
ARO CLUB ROMANIA
axxel4you
Membru legendar
Membru legendar

Post by axxel4you »

E negru , si sant mai mult inalt decat solid :) .
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Singurul 244 pe care l-am vazut in viata mea sa-mi placa atat de mult. Poate stie cineva a cui este masina ca p-aici nu l-am vazut pe proprietar si mi-ar placea sa stiu mai multe despre masina asta.
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

:o Unde ai facut pozele, Schumy, ca pe acolo e plin de ARO!?
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

E cu numere de bucuresti ....pozele sunt facute in cheile Dambovicioarei jud Arges ... dar masina am mai vazut-o de 2 ori in buc ...e super piesa are super linie la caroserie si zici ca nu are motor cand trece pe langa tine.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

Este aro lui Torpila cauta pe forum ca exista topic are motor toyota
George
Administrator
Administrator

Post by George »

Schumy wrote:E cu numere de bucuresti ....pozele sunt facute in cheile Dambovicioarei jud Arges ... dar masina am mai vazut-o de 2 ori in buc ...e super piesa are super linie la caroserie si zici ca nu are motor cand trece pe langa tine.
razvy wrote:Este aro lui Torpila cauta pe forum ca exista topic are motor toyota
buna dimineata, schumy! vezi, daca te dai la fund?! ce patesti? ai fost plecat in afganistan, unde naiba ai umblat? ;D
ARO CLUB ROMANIA

Locked