Masinile comuniste vazute de Top Gear

Bancuri,clipuri si orice altceva de descretit fruntea

Moderator: costy84

Post Reply
lucian_m
Membru
Membru

Masinile comuniste vazute de Top Gear

Post by lucian_m »

O emisiune Top Gear dedicata masinilor comuniste. Inca nu am terminat de vizionat filmuletele insa ce am vazut pana acum mi-a placut b-(

http://www.youtube.com/watch?v=hqUBsCo8 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=HdgMrdY8 ... re=related

cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Re: Masinile comuniste vazute de Top Gear

Post by cristi-devildnb »

englezoi increzuti. o niva e de doua ori mai ieftina ca un mini si trece pe unde trece un range rover stock. ia masini muncite si neingrijite si le pun in lumina care vor ei. egiptenii produc lada pt ca nu isi permit toyota iar o alta masina nu rezista pacolo. cate masini au exportat ei?
George
Administrator
Administrator

Post by George »

propaganda imperialista... :)
normal ca-s subiectivi. tot prin linkurile alea era un testdrive la noua fiesta, si la un moment dat e pe o salupa d'aia de asalt, cu militari si elicoptere si impujcaturi... si coboara fiesta in mare, cu apa pana la parbriz, si sa vezi ce merge, si o mai intoarce si cu frana de mana, pe mal... mai ca iti vine sa iei fiesta, in loc de defender...

da' asta e subiect de "discutii de tot felul"...nu e nimic de ras.. sau nu percep io gluma?! :-\
ARO CLUB ROMANIA
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Dupa 6 minute mi s-a facut atâta de scârba, de l-am oprit! Ei compara masini gasite undeva, care nu mai au nici sistemul antivol, cu un Ford Cortina, ca nou. De ce nu au aratat de ce au fost ei în stare: Reliant Robin, Austin Metro (îi umflai pernele de aer cu pompa, când se lasa botul în jos). Sunt zeci de exemple, ca majoritatea masinilor englezesti sunt niste caricaturi. Pâna si Land Roverul, stim cât de reusit este si se tine în viata numai din mândrie mationala, îsi schimba proprietarul aproape anual. Nu au nici o marca, care mai este 100% britanica. Toate au fost proaste si preluate de altii, care tot încearca sa faca ceva din ele.

lucian_m
Membru
Membru

Post by lucian_m »

Mie baietii de la Top Gear mi se par foarte amuzanti, iar emisiunea are un alt rol decat cel de informare. Sunt convins ca sunt extrem de partinitori si au un stil vadit patrimonial. Nu vad nimic condamnabil in asta. Doar ca am invatat sa ma bucur de aceasta emisiune fara a folosi informatiile lor in viata de zi cu zi. E doar un spectacol si ma bucur de el ca atare. :)>-
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Luciane, sa sti ca, mai ales în Europa de Vest, mediile sunt cea mai importanta "scula" pentru "educarea" omului. Deci, cine se uita la aceste emisiuni, o sa-l vezi pe strada când vede un "comunist car", sa dea cu piciorul în el, ca si asa este de kkt! Si nu stiu daca ti-ar conveni, sa îti distruga niste "reeducati" din astia masina, daca tu ai poate ai un Lada, Moskvici, sau chiar un ARO vechi, de colectie!
Dan Popescu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Dan Popescu »

pai au baietii o vina ca au asa o emisiune de reusita, cu asa miliarde de telespectatori pe toate continentele? Baietii merg la serviciu si-si fac treaba, ca si Mircea Badea, Tatulici sau Mihai Calinescu. Toti, prin prisma serviciului sunt formatori de opinie.
Si extrapoland de la mic la mare, de la esec la succes, asa cum 5th gear a ingropat TOATE emisiunile de profil din lume (cu toate ca nu era neaparat cea mai buna), tot asa si LR a ingropat Aro, cu toate ca seamana.
Este vorba strict de supravietuire intr-o jungla comerciala.

pe scurt, paralelisme:
5th gear >> ciuhuleasca
LR >>aro
pe coloana din stanga avem invingatorii, numele lor pe toate gardurile, pe coloana din dreapta "luzarii"
costel_bv
Membru
Membru

Post by costel_bv »

In anul 70 sau 71 M -ul denumit Zimbrul Carpatilor a castigat un concurs in fata Range Rover si Land Rover etc nu gasesc articolul dar o sa-l caut neaparat de-al dracului sa vada si cei mai tineri si luati de valul modernist ce a pierdut aceasta odata cu marca Aro
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Natiunule insulare de regula sunt ,,idioate". De ce ? Pt ca fiind insulari ,ajung pana la urma sa se imperecheze in ,,familie"...De aici si ,,frumusetile " de necontestat ale ,,Marii Britanii" si atractia barbatilor spre ,,poponetze" ..Si am spus tot.

Post Reply