meserias la aro
- florin 34
- Membru Devotat

Re: meserias la aro
multumesc de ajutor, dar am reparat pompa la atelier la romgaz!
deocamdata merge masina!
era blocat cilidrul de la pistoanele rotative, din cauza motorinei proaste, acide!
deocamdata merge masina!
era blocat cilidrul de la pistoanele rotative, din cauza motorinei proaste, acide!
florin suteu
- florin 34
- Membru Devotat

iata problemele actuale la masina:
cum e mai bine sa fie reglat relantiul?
daca e prea mic, vibreaza de numai! asa ca il reglez ceva mai mare, dar mi se pare ca pleaca prea tare doar daca lasi ambreiajul!
schimbatorul de viteze merge greu, intra greu in viteza intai, a doua, nu revine singur la punctul mort (nici nu cred ca a revenit vreodata), iar din marsarier sare imediat, daca nu e tinut cu mana!!
rotile din fata cracanate, am incercat sa desfac ansamblul care sustine roata, dar nu pot, nu sunt chiar mecanic auto si nici nu am atelier!
problemele 2 si 3 mi se par foarte greu de rezolvat!
face fum prea mult, alb, chiar si la relanti, daramite daca apesi pe acceleratie!! sa pun doua filtre de motorina? ar mai reduce din fum?
pedala de frana nu revine suficient la loc, in timpul folosirii! cred ca lucreaza prea greu pe lagarul ei, dar ar putea fi si altceva!
cum e mai bine sa fie reglat relantiul?
daca e prea mic, vibreaza de numai! asa ca il reglez ceva mai mare, dar mi se pare ca pleaca prea tare doar daca lasi ambreiajul!
schimbatorul de viteze merge greu, intra greu in viteza intai, a doua, nu revine singur la punctul mort (nici nu cred ca a revenit vreodata), iar din marsarier sare imediat, daca nu e tinut cu mana!!
rotile din fata cracanate, am incercat sa desfac ansamblul care sustine roata, dar nu pot, nu sunt chiar mecanic auto si nici nu am atelier!
problemele 2 si 3 mi se par foarte greu de rezolvat!
face fum prea mult, alb, chiar si la relanti, daramite daca apesi pe acceleratie!! sa pun doua filtre de motorina? ar mai reduce din fum?
pedala de frana nu revine suficient la loc, in timpul folosirii! cred ca lucreaza prea greu pe lagarul ei, dar ar putea fi si altceva!
- alex
- Membru legendar

relantiul eu il las mai sus (uneori il las iarna mai sus, ca alminteri da in nas pana se incalzeste).
cu vitezele, suna de ca si cum ai nevoie d eo verificare la cutie. dar mai intai lamureste-te ce e cu ambreiajul. faptul ca nu intra in 1 si 2 in general e dat de ambreiaj (apoi de cutie). marsarierul are si un surub de reglare pe lateralul cutiei (eu nu stiu cum se regleaza).
Daca vrei caut contact pentru meserias de cutii in cl, te duci la el, iti desface cutia, pleci acasa in trei-patru ore.evident, in functie de ce bube sunt.
le cl=campulung
cu vitezele, suna de ca si cum ai nevoie d eo verificare la cutie. dar mai intai lamureste-te ce e cu ambreiajul. faptul ca nu intra in 1 si 2 in general e dat de ambreiaj (apoi de cutie). marsarierul are si un surub de reglare pe lateralul cutiei (eu nu stiu cum se regleaza).
Daca vrei caut contact pentru meserias de cutii in cl, te duci la el, iti desface cutia, pleci acasa in trei-patru ore.evident, in functie de ce bube sunt.
le cl=campulung
Last edited by alex on 10 Jun 2009, 20:39, edited 1 time in total.
- florin 34
- Membru Devotat

multumesc, dar locuiesti in bucuresti!!! eu in medias!!
se poate regla marsarierul? nu stiam!
se poate regla marsarierul? nu stiam!
- florin 34
- Membru Devotat

imi pare rau de masina!
nu cred ca asa cum merge acum va putea sa merga pe sosea!
pedalele merg greu, schimbarea vitezelor se face la fel de greu, la mersul inapoi sare schimbatorul, face galagie mare si fum de nu te vezi in spate! parca la inceput nu facea asa fum!!
vibreaza de abia mai tii volanul! pai astia acum nu prea o sa mai accepte asemenea masini!
cred ca trebuie multi bani la verificarea tehnica!!!!
dar de unde vibratiile acestea? sa bata motorul aiurea sau asa merge el?
desi eu vreau sa achizitionez doar produse romanesti, sunt nevoit, daca asa avea bani vreodata, sa iau masina straina pentru ca nu sunt masini romanesti cu cutie de viteze automata! iar eu nu ma impac deloc cu ambreiajul! dar deloc! nici nu cred ca o sa iau examenul!
in conditiile astea, presupunand ca am bani, as lua doar SUV sau pick-up. la pick up e mai usoara alegerea, ca sunt doar cateva modele la noi, dar SUV sunt mult mai multe!
nu cred ca asa cum merge acum va putea sa merga pe sosea!
pedalele merg greu, schimbarea vitezelor se face la fel de greu, la mersul inapoi sare schimbatorul, face galagie mare si fum de nu te vezi in spate! parca la inceput nu facea asa fum!!
vibreaza de abia mai tii volanul! pai astia acum nu prea o sa mai accepte asemenea masini!
cred ca trebuie multi bani la verificarea tehnica!!!!
dar de unde vibratiile acestea? sa bata motorul aiurea sau asa merge el?
desi eu vreau sa achizitionez doar produse romanesti, sunt nevoit, daca asa avea bani vreodata, sa iau masina straina pentru ca nu sunt masini romanesti cu cutie de viteze automata! iar eu nu ma impac deloc cu ambreiajul! dar deloc! nici nu cred ca o sa iau examenul!
in conditiile astea, presupunand ca am bani, as lua doar SUV sau pick-up. la pick up e mai usoara alegerea, ca sunt doar cateva modele la noi, dar SUV sunt mult mai multe!
- Dan CHIRIAC
- Administrator

Florine, stai usor, nu te descuraja asa...
Problemele pe care le ai la masina sunt rezolvabile. Cu ceva efort, dar rezolvabile. Si examenul de ce sa nu-l iei? ce il dai cu masina asta?
Problemele pe care le ai la masina sunt rezolvabile. Cu ceva efort, dar rezolvabile. Si examenul de ce sa nu-l iei? ce il dai cu masina asta?
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
- florin 34
- Membru Devotat

nu le am cu ambreiajul! nu apas cand trebuie, ba apas cand nu trebuie, e foarte greu!
- razvy
- Membru legendar

nu te da batut nimeni nu s-a nascut invatat exerseaza si vei reusi nu esti nici primul nici ultimul care are probleme cu ambreiajul
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate
- florin 34
- Membru Devotat

nu stiu, dar e foarte greu! stiam ca e greu, dar nu credeam ca e asa de greu!
nu inteleg de ce nu s-a scos ambreiajul asta, iata de aproximativ 100 de ani! este asa de primitiv! se vede ca e de cand s-a inventat motorul termic!
sa se usureze cumva condusul masinii!
eu as lua numai masina cu cutie de viteze automata! nu ma intereseaza alte optiuni!
asa greu ca condusul masinii mai este pilotarea elicopterului! doar ca acolo te ajuta mult electronnica de la bord, cu aparate ce la masini nici pomeneala sa aiba!
instructorul spune ca unii prind mai usor!! chiar si fete!
nu inteleg de ce nu s-a scos ambreiajul asta, iata de aproximativ 100 de ani! este asa de primitiv! se vede ca e de cand s-a inventat motorul termic!
sa se usureze cumva condusul masinii!
eu as lua numai masina cu cutie de viteze automata! nu ma intereseaza alte optiuni!
asa greu ca condusul masinii mai este pilotarea elicopterului! doar ca acolo te ajuta mult electronnica de la bord, cu aparate ce la masini nici pomeneala sa aiba!
instructorul spune ca unii prind mai usor!! chiar si fete!
- cristian irimescu
- Membru de elita

Lasa Florine, ca dupa un mic rodaj... dupa, o sa inceapa sa-ti placa neautomata... sunt sigur de asta.. 
- florin 34
- Membru Devotat

pai nici nu am unde sa incerc! masina mea am spus mai sus cum merge, ca sa ies pe alte drumuri decat cele publice, trebuie neaparat sa merg pe strada si sosea, fapt imposibil acum, asa ca doar in curte! oricum relatiul e prea mare sau nu stiu, dar parca merge prea tare, doar am scapat pedala aia si era sa fac praf fata sau spatele masini de casa sau pom, iar frana prinde cand vrea! oricum cam incurc pedalele!
- cristian irimescu
- Membru de elita

Lasa deocamdata masina si concentreaza-te pe examen... Masina de examen e mult mai "usoara" decat a ta.. Da de o parte problemele cu ambreiajul de aro si de toate cele..
- florin 34
- Membru Devotat

da, mi se pare ca merge prea usor!! e vw golf break, de care au multi acum, dar toate alea merg prea usor!
- alex
- Membru legendar

eu am un prieten care merge cu impreza. vara ii mai las 320-ul meu sa il mai miste din cand in cand.
are reale probleme, nu nimereste vitezele ca lumea, nu simte motorul, de directie si frane nu mai zic.....
e normal, e chestie de obisnuinta.
are reale probleme, nu nimereste vitezele ca lumea, nu simte motorul, de directie si frane nu mai zic.....
e normal, e chestie de obisnuinta.
- florin 34
- Membru Devotat

totusi, de ce face asa mult fum? e de la filtru de motorina?
iar rotile din fata, se pot regla de undeva? cred ca e unghiul de convergenta!
dar sunt soferi care sa mearga usor de pe un model, tip de masina pe altul? mi se pare greu!
iar rotile din fata, se pot regla de undeva? cred ca e unghiul de convergenta!
dar sunt soferi care sa mearga usor de pe un model, tip de masina pe altul? mi se pare greu!