Locul ruperii se afla undeva sub fundul pasagerului spate, mai precis, aproape intre bena si cabina, intre suportul de prindere al foilor si primul suport de prindere al cabinei, pe partea dreapta a masinii, cea cu bateriile.Am sa postez si poza de rigoare.
Locul este aiurea tare de reparat, problema se pare ca e ceva mai mare, prin urmare ar fi fost utila solutia "placarii" cu niste tabla groasa, insa zona curbata si spatiul mic intre suporti nu ma lasa sa ma joc in voie.
Problema mea sta in felul urmator: as prefera sa cumpar o bucata de sasiu, sa zicem doar partea de lonjeron dreapta din spate pana la baterii spre exemplu, si sa o sudez undeva in dreptul bateriilor de lonjeronul meu. Avantajul ar fi ca il tai frumos cu o taietura de flex, il sudez pe un loc drept, il bandajez frumos si sanatos cu platbanda, tabla groasa, ce-o mai fi, spre deosebire de locul nasol unde e acum rupt..si e rupt urat,nu ca o fisura frumoasa.
Dilema care ma apasa este de la ce model as putea lua bucata respectiva de sasiu/lonjeron? Pentru ca nu stiu daca tipologia lonjeroanelor in zona puntii spate e la fel la toate modelele. Spre exemplu, lungirea ampatamentului s-a rezolvat doar prin lungirea partii drepte a sasiului? sau prin curburi mai lungi,mai in larg efectuate, etc.
Ca daca ar corespunde doar partea din spate, iau un sasiu de 243 sau 244 si il tai frumos cat am nevoie din el sa-mi rezolv problema.
Astept un sfat pertinent din partea unui cunoscator.
Multumesc mult !!