mihai aro wrote:
bai nene vezi de aia mai bine merg io singur pe munte (cu toate riscurile) si ma bucur de plimbare si de peisajele frumoase
nu e bine sa generalizezi...
io cu arositii n-am avut discutii d'astea,si am iesit de doo ori,plus ca pregatim a treia...
apropo...ai putea veni si tu,macar odata,sa vezi cum e.
alex wrote:
care e subiectul topicului?
foloseste la ceva topicul?
cand il inchideti?
eu vreau sa vad cum iese masina lui serghei, cand mai puneti poze?
un nou forum romanesc despre 4x4...in caz ca n-ai citit de la inceput.
foloseste...ca invataminte. ceva de genul "asa nu"(sau "asa da",dupa cum simte fiecare)
nu se inchide atata timp cat se discuta civilizat.
poze mai pune probabil cand va mai avea,adica cel mai sigur cand va fi gata. omu' isi face casa,si langa aia sta acuma. masina se face singura.
Alex,crede-ma ca m-am gandit sa-l inchid dar,aceasta disputa intre doi membri marcanti ai off-roadului romanesc este mult prea interesanta ca sa renuntam asa repede.Unul dintre ei moare daca nu este in centrul atentiei iar celalalt are ceva cu ,,romanii" pe care ii catalogheaza in toate felurile (el de fel fiind ,,corcitura",si nu are demnitatea de a accepta acest lucru ).Mai sunt unii care la trei cuvinte arunca un ,,plm" sau ,,kkt"...de vocabular limitat.Mai sunt altii care pana deunazi ridicau in slavi ,,conducerea" iar acum s-au dat la fund si asteapta sa se linisteasca apele (adevarati barbati).O adevarata menajerie stransa pe doua ,,forumuri romanesti" care in urma cu ceva timp dadeau lectii de moralitate si conduita iar acum ataca (verbal) familiile adversarilor.Scursuri care anuntau cu litere mari ca ,,se pisha pe aia de pe dtrn" iar ,,aia " de pe dtrn ii pupau in fund.Oamenii care au avut ceva de spus si le-au deranjat asa zisa ,,autoritate" au fost eliminati prin BAN.....De ce ? Pentru ca acesti ,,rebeli" nu faceau altceva decat sa scoata la iveala prostia,lipsa de educatie si amatorismul din ei.....si normal asta doare atunci cand te bagi intr-o discutie ca musca in rahat ,declansezi polemici si pe urma te dai la fund sperand ca un coleg cu ,,cricul" te va scapa.....Sunt lucruri pe care un om ca mine si ca Keo le trecem cu vederea ,dar sunt si lucruri care nu se uita si care isi asteapta momentul pt o ,,dulce riposta".
In fine ,ideea este ca muuulti s-au facut de ,,rahan" si nu pot sa nu recunosc ,acest lucru imi provoaca o imensa satisfactie...
nea sergheiule lasa polemica zi daca ai terminat cu casile alea??si cand mai bem si noi o bere daia buna dintr-un cur de sticla la firu ierbi,ca tare buna a mai fost.cred ca lucrurile bune se intampla de prea putine ori in viata
mihai aro wrote:
bai nene vezi de aia mai bine merg io singur pe munte (cu toate riscurile) si ma bucur de plimbare si de peisajele frumoase
Eu zic ca ei merita tot respectul pt iesirea de la Cheia. Noi nu putem nici sa visam macar la asa ceva! Si eu merg singur pe munte, dar intotdeauna mi-am dorit sa ies si cu altii, stii, lucrurile bune, frumoase, trebuie impartite pt a fi savurate la adevarata valoare. Pe de alta parte mi-am dat seama ca nu mereu poti sa impaci si capra si varza. Daca iarna caut conditii de cazare cat mai bune, vara nu sunt pretentios deloc, dar nu toata lumea apreciaza dormitul pe malul raului. Iesirea de la Piatra Craiului a fost OK, dar nu acelasi lucru pot sa spun si despre Buzau, cei 1,5 km prin padure strabatuti la viteza maxima permisa de reductor nu au avut darul de a-mi satisface pofta de iesit. Pacat, pt ca participarea fusese semnificativa, raportat la nr. nostru bineinteles.
florin75 wrote:
Eu zic ca ei merita tot respectul pt iesirea de la Cheia...
care "ei"? ca sunt altii care au scos carutza din mocirla,dupa ce "taticu" i-a lasat de izbeliste...
daca e sa dam nume...Mugur merita tot respectul !
cat despre buzau...ai dreptate,intr-un fel. dar esti rautacios. daca e sa fii obiectiv,iti dai seama ca atata ne-a permis si timpul. vulcanii erau in program...am ajuns. gratarul era in program...s-a tinut la fix. discutiile legate de club erau in program...au avut loc. cred ca ne trebuia o iesire de 2 zile,macar. si daca e sa compari cu cheia,ei au discutat treaba vreun an de zile,si s-au mai dus intre timp pe acolo,s-au ocupat de trasee,oamenii au ajuns de joi seara pe acolo...pana duminica...deci a fost timp suficient pentru toate. plus ca anvergura unui astfel de eveniment il face sa fie un pic mai...anual. iar tu vrei iesiri lunare. chiar crezi ca e posibil asa ceva,de anvergura asta,si cu atata organizare in spate?
hai sa ne vedem de micile noastre iesiri,azi cu 3 masini,maine cu 5...data viitoare poate vom fi 7...si uite asa,peste un an,doi...poate avem si noi un eveniment organizat ca la carte,un "teambuilding" adevarat. caramida pe caramida cred ca tre construit.
pantelimon wrote:
nea sergheiule lasa polemica zi daca ai terminat cu casile alea??si cand mai bem si noi o bere daia buna dintr-un cur de sticla la firu ierbi,ca tare buna a mai fost.cred ca lucrurile bune se intampla de prea putine ori in viata
Mare dreptate ai,momentele bune sunt unice,ca noi.Cat despre case... Una este acoperita cu folie si intra si tabla saptamana viitoare si gata ,ramane la ,,rosu" iar a mea deja are parterul tencuit,instalatia electrica ,fosa septica (de firma) dar.....de abia astazi mi-au venit grinzile (dimensiuni atipice ,lungimi de 7-8 metri)...deci ...nu am acoperis va fi si asta gata in 3-4 zile...si cam intr-o luna ....ies la gratare cu voi ca am obosit deja.Cine face ca mine ,ca mine sa pateasca...doua case in acelasi timp.Voi deschide un topic cu ,,Cum sa iti faci casa si sa mai traiesti destul cat sa te bucuri de ea..."
Florin: cinste cui? Ca numaram pe degete oamenii.Cu o floare nu se face primavara.Si nici nu se iarta pacate daca pupi pe popa in dos.Iar ,,prietenii "nostri au demonstrat ca atata pot ,atat ii duce....Asta a fost pohta ce-am pohtit ,sa vad doua cotarle cum latra subtire...Si uite ca vad...
cu siguranta ca as vrea sa vin cu voi la o tura doua dar din pacate anu asta mam apucat de casa in plus si la servici am mult de lucru da precis o sa fac cumva sa ne vedem intro zi (sper cat mai repede)
nu vreau sa fiu rautacios da sa incercat o intilnire intre cei din sibiu si nu am reusit (fiecare are problemele lui ) din pacate nici pe forum nu8 iam mai vazut asa ca tot singur ( sper ca nu pentru mult timp)
Am incercat sa imi fac un cont pe forumul maxoffroad ...totul a mers frumos (mult prea frumos) ...mesaj de intampinare,cont activat...etc...dar ,nu ma pot autentifica (cred ca am BAN din start).Din pacate.Si unde mai pui ca sunt utilizatorul cu nr 100 si nu ma pot prezenta...Sa fie reminiscente de pe dtrn,4x4mania...sau o simpla problema tehnica de logare? Se pare ca sunt persona non grata..( nu sunt eu chiar un sfant ,sa recunoastem)..pacat de premiu. O intrebare pentru max (lasand la o parte animozitatile existente intre noi)-: Premiul consta intr-un ,,cric"? Nu de alta dar inca m-a mai asteapta prietenul meu ,,alifantul" alias ,,pishaciosul" .
Suparici wrote:
cred ca e o problema tehnica. si eu am probleme sa ma loghez de pe club4x4.ro dar de pe http://forum.maxoffroad.ro merge bine. mai incearca
Am incercat dar tot nu merge...poate fi o problema tehnica pana la urma.
Suparici wrote:
cred ca e o problema tehnica. si eu am probleme sa ma loghez de pe club4x4.ro dar de pe http://forum.maxoffroad.ro merge bine. mai incearca
Am incercat dar tot nu merge...poate fi o problema tehnica pana la urma.
pai am inteles ca tre sa iti dea un premiu,ca esti no.100
sau poate asta o fi problema?!