statistica forum

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Locked
SERGHEI
Banat
Banat

Re: statistica forum

Post by SERGHEI »

alex wrote:
SERGHEI wrote: Eu unul nu vad  la ce ajuta o ,,evidenta" a ARO-istilor....cine este interesat afla ,iar aceste date nu cred ca vor convinge oamenii sa isi achizitioneze un Aro sau M...
pai cum sa afle???

ce treaba ar avea statistica cu achizitia unei masini?

in fond statistica ar putea varia, dat fiind numarul mic de membri ai forumului....

o cantitate cat mai mare de informatii cumulata pe forum ar putea da ceva curaj unei persoane care se gandeste sa acizitioneze o masina Aro.....

Cred ca se poate folosi ,,Google" ... ;D

Atunci cand vrei sa cheltui niste bani,prospectezi piata...atunci cand vrei un ARO  nu prea ai la ce te uita ..daca nu te pricepi la surubareala sau nu ai un mecanic adevarat sfatul meu este sa nu isi cumpere ARO.

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

De ce sa nu isi cumpere ARO? Tu ai surubarit mult la fostul 4x2?Daca e pusa la punct masina nu se strica asa imediat cum zic unii.Poate doar daca e fortata si nu e intretinuta(gresata, schimburi consumabile etc...).
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Da ma dar majoritatea oamenilor vor o masina pe care sa o birjareasca....Gandeste-te ca masinile mele au fost masini de ,,oras"....care trebuiau sa functioneze perfect la orice ora si pe orice vreme..si nu m-au inselat...lucru pe care ,,capitalistele "l-au facut din primul an din pacate.Sa ii spunem Ghinion...
alex
Membru legendar
Membru legendar

Post by alex »

tot nu inteleg. ce treaba are statistica forumului cu achizitia de masini?
eu nu vad o legatura.

cat despre achizitia unui aro, problema nu consta in mecanica masinii ci in inexistenta pieselor de schimb de calitate....dar asta e "alt topic"

daca adminul nu doreste sa faca statistica, nu o face.
happily mending an Aro 320 D127

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

alex wrote: ....
daca adminul nu doreste sa faca statistica, nu o face.
statistica trip "poll" o poate "genera" orice user

eu nu am spus ca nu doresc  [-X

ci ... doar ca, personal, nu gasesc aceasta statistica constructiva

cine doreste poll nu are decat sa inceapa. daca are dificultati "tehnice" il rog sa-mi comunice

totodata aceste informatii - tip masina, la ce foloseste, etc pot fi gasite la "prezentare masini" - cine e interesat nu are decat sa piguleasaca de pe acolo
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Atunci propun altceva: la masinile forumistilor sa punem intai tipul/tipurile de ARO si dupa aceea numele userului. Asa poate vedea oricine care intra pe aceasta arie ce fel de ARO sunt cu poze. Userii care nu au ARO, nu apar aici, deci se pot vedea decat la "prezentarea forumistilor".
Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Eu unul nu vad nici ceva rau in realizarea unei astfel de statistici, dar nici nu vad ce castig ar aduce. Cred, insa ca este cam greu de ralizat. Unii au mai multe masini, unii nici una........
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ok...Deci Alex,ai auzit,poti face acea statistica chiar tu,te hotarasti si te asigur ca vei avea concursul moderatorilor acestei arii.Ca sa evitam discutiile sterile care vor aparea  ,acest topic se inchide.Discutiile de genul facem statistica, nu facem statistica  nu ajuta cu nimic un posesor de aro.Am zis.INCHIS.

La fel de bine si ,,mult mai constructiva " ar fi deschiderea unui topic gen  ,,defecte intalnite la ARO"....in felul asta vom descoperii punctele cu adevarat slabe si vom gasi prin  participarea ,,patitilor" solutia ideala pentru evitarea si rezolvarea acelor defecte .Hai, care se baga????

Locked