IO CU CIINE VOTEZ

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Locked
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Re: IO CU CIINE VOTEZ

Post by Suparici »

George
Administrator
Administrator

Post by George »

Supariciule,creca invers trebuia sa faci dedicatiile,sa vada nea george ce-a votat.  ;D
apropo de "jos securistii si comunistii"...ocazie ratata se poate spune. ca sef al misiunii economice,sau atasat comercial la anvers,ce dracu era...nu dadea cu subsemnatu' doar,la intoarcerea in tara,nu doar note informative dadea...ci era ofiter activ,domnilor! ce dracu...asta era regula,toti romanii cu functii pe afara,prin ambasade si consulate erau secu...cu grad si tot tacamu'.

@Florin75: ce-ai bre...ai baut apa de la frigider si-ai facut temperatura? vrei sa ne intoarcem la 1800? destul ca avem "evul mediu" prin comportament si atitudine...il mai aducem si prin oranduire?  b-(
toata treaba tine de educatia fiecaruia,nu de rangul social...pana la urma "albastrirea sangelui" s-a facut cu educarea copiilor si traiul dupa principii si reguli. asta ii deosebeste pe regi de "sclavi". ca de faza aia cu trimisul domnului pe pamant,sau semizeu...banuiesc eu ca am trecut,nu? :)
si apropo de talharie...ca a numit-o "tziganca",nu e incriminata si aia? ceva cu rasism? care e prevazut si de constitutie,al carei garant e presedintele? care tarzy nu vedea cum a incalcat-o?  :-"
:)>-
ARO CLUB ROMANIA
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

Keo wrote: Supariciule,creca invers trebuia sa faci dedicatiile,sa vada nea george ce-a votat.  ;D
ii las sa doarma linistiti si maine le inversez  ;D
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote: Supariciule,creca invers trebuia sa faci dedicatiile,sa vada nea george ce-a votat.  ;D
apropo de "jos securistii si comunistii"...ocazie ratata se poate spune. ca sef al misiunii economice,sau atasat comercial la anvers,ce dracu era...nu dadea cu subsemnatu' doar,la intoarcerea in tara,nu doar note informative dadea...ci era ofiter activ,domnilor! ce dracu...asta era regula,toti romanii cu functii pe afara,prin ambasade si consulate erau secu...cu grad si tot tacamu'.

@Florin75: ce-ai bre...ai baut apa de la frigider si-ai facut temperatura? vrei sa ne intoarcem la 1800? destul ca avem "evul mediu" prin comportament si atitudine...il mai aducem si prin oranduire?  b-(
toata treaba tine de educatia fiecaruia,nu de rangul social...pana la urma "albastrirea sangelui" s-a facut cu educarea copiilor si traiul dupa principii si reguli. asta ii deosebeste pe regi de "sclavi". ca de faza aia cu trimisul domnului pe pamant,sau semizeu...banuiesc eu ca am trecut,nu? :)
si apropo de talharie...ca a numit-o "tziganca",nu e incriminata si aia? ceva cu rasism? care e prevazut si de constitutie,al carei garant e presedintele? care tarzy nu vedea cum a incalcat-o?  :-"
:)>-

;D mortal ....  :o :o
bre ... stiu ca politic nu e corect dar ... poate ca ptr asta nea base trebuie apreciat ... ca are atitudine ... nu se lasa calcat in picioare cu una cu doua.
puii mei omu' era la cumparaturi cu nevasta ce puii mei ii filma aia cos - foarte bine i-o facut.  pacat ca papagalii aia de la SPP nu au stiut sa stearga bine memnoria telefonului.

este adevara .... nu e corect ce-a facut dpdv politic si/sau formal  [-X dar ... e omeneste sa-ti sara tandara cand toti filmeaza ce fel de tampoane ai cumparat la nevasta  ^:)^  ^:)^

despre comentarii rasiste - atat timp cat au fost facute "in privat" chiar nu conteaza - cu toti mai dam druymul la naduf cand stim ca nu ne asculta altii

florin75 wrote: .................

Monarhia salveaza Romania!
Florine ... sper ca treaba asta ai spus-o in gluma .... nu de alta dar prefer un marlan pe care-l pot schimba la fiecare 4/5 ani decat un .... "aristrocat" pe viata. sa nu uitam ca "monarhiile" aklea de-o duc bine sunt pparlkamentare - wadeca regi ap[-ar si conteazxa doar de decor in rest .... nu au treaba decat sa se cotoiasca cu camile  ;D
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

1-am si eu o masina de scris automata....
2-A pus-o Base ca de obicei, :-j :-j :-j  dar sincer ,are dreptate saracu ,o merita ,,tiganca imputita".. :)>- :)>- :)>-

FRATE ,MARLAN SAU NU ....A IESIT IAR LA COTROCENI.....  Si moare Voiculescu  alias Felix  :-j :-j :-j :-j :-j

Locked