mecanic cutie viteze si reductor in bucuresti
-
dilly
- Incepator

mecanic cutie viteze si reductor in bucuresti
rog pe cei ce cunosc un mecanic bun in bucurestii specializatin cutie si reductor aro,multumesc anticipat 
- Herisanu
- Aro Club Romania

Re: mecanic cutie viteze si reductor in bucuresti
Sevus !!!
Mai sigur în Câmpulung !!!
-
SERGHEI
- Banat

Incearca sa vorbesti cu Pantelimon...este tatic...dilly wrote: rog pe cei ce cunosc un mecanic bun in bucurestii specializatin cutie si reductor aro,multumesc anticipat![]()
-
SERGHEI
- Banat

Pai se pare ca ,,buba" de la mecanicii din CL se trage..A fost montata ori la AMROM ori la POMARLALAND...Cred ca folosesc acelasi mecanic..Herisanu wrote:
Sevus !!!
-
dilly
- Incepator

reparatie facuta in bucuresti la reprezentanta aro din strada valea lunga militarii,niste carpaci de prima clasa si culme mi-a lu-at si 1500 roni manopera si tot nu functioneaza cutia sare din treapta a 5-a si in frana motor sare din treapta a-2-a.
- alex
- Membru legendar

in bucuresti nu. la cl poate. si eu m-am dus cu cutia facuta bucati intr-o lada dupa multiple interventii in b facute de "mesteri priceputi". la cl, in doua ore mi-au asamblat cutia, merge si acum dupa 3 ani.
dar nu incerca la pomarla sau echivalent.
dar nu incerca la pomarla sau echivalent.
happily mending an Aro 320 D127
- George
- Administrator

pomarla n-are mecanic de cutii. il aduce pe nea Radu...pe care il cam stie tot campulungu'. e bun, baiatu... deci poate intreba oriunde, in c-lung, de Radu.alex wrote:dar nu incerca la pomarla sau echivalent.
ARO CLUB ROMANIA
- baciudibaciu
- Membru legendar

dilly wrote:reparatie facuta in bucuresti la reprezentanta aro din strada valea lunga militarii,niste carpaci de prima clasa si culme mi-a lu-at si 1500 roni manopera si tot nu functioneaza cutia sare din treapta a 5-a si in frana motor sare din treapta a-2-a.
Mergi inapoi !
Ai garantie la lucrare si la piese ,daca au pus ceva !
In mod normal trebuiau schimbate sincroanele !
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
-
AROPEJO
- Incepator

Cand am cumparat masina cv era aproape varza. Datorita unui mecanic din fosta IRA Campina care repara cred ca si acum numai cv de aro si dacie nu am avut probleme vreme de 12 ani. Asta nu inseamna ca nu am circulat cu ea ba din contra, m-am si plimbat am facut si treaba cu ea. Treba in sensul ca am carat cu ea si remorca, am tras de busteni. Plimbare- la munte cu prieteni si la mare ca si prin tara si fara a ma gindi ca ma lasa. Singura grija era motorina. Mergeamsi incet si repede uneori cu 120k/h fara sa ciriie pinioanele in cv cum auzeam la altele. Mecanicul a reparat cv acasa la mine spunindu-mi ca ele sunt proiectate bine dar exista unele vici de executie apieselor in speranta defectari lor mai dese ca doar si ei trebuie sa traiasca. Daia am pierdut si ni sa dus faima ca sunt proaste ca masini. Deci la repararea cv el lua anumite pinioane si sincroane si le poliza.
- pantelimon
- Membru legendar

PRIETENE PROBLEMA TA CU SARITU din viteza nu e de la sincroane
este posibil sa fie din dantura pinioanelor sa fie uzate sau de la furci mai exact zavorarea lor
-
dilly
- Incepator

are dreptate nea baciudibaciu mi-au d-at garantie 1 an am fost inapoi la ei mi-au desfacuto pentru ca prima oara sarea treapta 1 si a cincea,miau schimbat ceva prin ea au m-ai polizat ceva pe acolo au montato la loc si surpriza sare a 5 a din nou chiar m-ai rau ca inainte ca de o legam cu o saqrma de bord sa stea in a 5 a la drum intins si surpriza sare acum a 2a in frana motor,eu nu sunt mecanic ca de eram o faceam singur,acum ma pune mos patron de acolo sa vin eu cu pinion de a5a la pachet cu el sa il schimbe ca de cica ala ar fii de vina,mi sa spus ca s-au pus numai piese noi si culmea am gasit la capul lung cutie nou nouta cu 1800 roni cu 5 trepte
,acum problema este ca nu gasesc pinion de a 5a.superb,superb.alex unde ai facut cutia la calarasi m-ai exactpoti sa imi spui si mi-e te rog.multam anticipat
- alex
- Membru legendar

dilly cl reprezinta campul lung.
pot sa iti dau pe pm nr omului si vorbesti cu el
in cazul tau ai o problema:
pot exista mai multe tipuri de pinioane, produse de mai multi prodcatori. asta s-a intamplat la mine. ma duceam cu sublerul masuram si piesa de fapt nu era compatibila, mecanicul imi lua banii o punea si spunea ca se va roda. fals!.
faza cu polizarea din anumite pinioane e reala, am vazut-o si la mine, dar nu la oricare pinion si nu facut de oricine.
eu sunt mai pesimist din fire, dar dupa ce am cheltuit 20 mil cu mecanicii din bucuresti, omul de la cl a avut nevoie de 5 min ca sa imi spuna care pinion e facut de cine si care e bun de aruncat.
daca mergi la el, insista sa iti puna piese ca lumea, nu pinioane chinezesti fara canale de ungere sau alte tampenii. macar munceste o data.pune si rulmenti ca lumea.
pentru saritul din viteza, la mine a adancit locasurile unde vin bilele de zavorare si nu mi-a mai sarit la drum forestier normal.
in iezer mi-a sarit din I cu reductie la coborare, dar panta era asa de mare ca oricum stateam cu mana pe maneta.
O cutie ok ar trebui sa te lase sa fortezi o frana de motor reducand din a patra 50-60 fara sa iti sara si fara sa folosesti frana deloc. asa e la mine cel putin....
pot sa iti dau pe pm nr omului si vorbesti cu el
in cazul tau ai o problema:
pot exista mai multe tipuri de pinioane, produse de mai multi prodcatori. asta s-a intamplat la mine. ma duceam cu sublerul masuram si piesa de fapt nu era compatibila, mecanicul imi lua banii o punea si spunea ca se va roda. fals!.
faza cu polizarea din anumite pinioane e reala, am vazut-o si la mine, dar nu la oricare pinion si nu facut de oricine.
eu sunt mai pesimist din fire, dar dupa ce am cheltuit 20 mil cu mecanicii din bucuresti, omul de la cl a avut nevoie de 5 min ca sa imi spuna care pinion e facut de cine si care e bun de aruncat.
daca mergi la el, insista sa iti puna piese ca lumea, nu pinioane chinezesti fara canale de ungere sau alte tampenii. macar munceste o data.pune si rulmenti ca lumea.
pentru saritul din viteza, la mine a adancit locasurile unde vin bilele de zavorare si nu mi-a mai sarit la drum forestier normal.
in iezer mi-a sarit din I cu reductie la coborare, dar panta era asa de mare ca oricum stateam cu mana pe maneta.
O cutie ok ar trebui sa te lase sa fortezi o frana de motor reducand din a patra 50-60 fara sa iti sara si fara sa folosesti frana deloc. asa e la mine cel putin....
happily mending an Aro 320 D127
- razvy
- Membru legendar

vorbeste cu pantelimon ca te rezolva el garantat chiar deasupra postului tau ti-a zis cum sta treabadilly wrote:are dreptate nea baciudibaciu mi-au d-at garantie 1 an am fost inapoi la ei mi-au desfacuto pentru ca prima oara sarea treapta 1 si a cincea,miau schimbat ceva prin ea au m-ai polizat ceva pe acolo au montato la loc si surpriza sare a 5 a din nou chiar m-ai rau ca inainte ca de o legam cu o saqrma de bord sa stea in a 5 a la drum intins si surpriza sare acum a 2a in frana motor,eu nu sunt mecanic ca de eram o faceam singur,acum ma pune mos patron de acolo sa vin eu cu pinion de a5a la pachet cu el sa il schimbe ca de cica ala ar fii de vina,mi sa spus ca s-au pus numai piese noi si culmea am gasit la capul lung cutie nou nouta cu 1800 roni cu 5 trepte,acum problema este ca nu gasesc pinion de a 5a.superb,superb.alex unde ai facut cutia la calarasi m-ai exactpoti sa imi spui si mi-e te rog.multam anticipat