Citeste si da mai departe pana ajunge la ultimul dintre...EI

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

SERGHEI
Banat
Banat

Re: Citeste si da mai departe pana ajunge la ultimul dintre...EI

Post by SERGHEI »

Bai ,sunteti culmea ,numai de flota stiti de o tineti langa??? Tu ce presedinte ziceai ca vrei Florine,unul care cheama minerii,unul care modifica Constitutia ca sa mai prinda un mandat.Florine tata,fi atent ce spun acum:in cazul in care Basescu va fi dat jos,peste 2 ani,maxim 3 o sa plangi cu lacrimi cat pruna si vei vrea sa pleci din tara.....Sunteti copii.Eu traiesc bine si cu astia si am trait ,,foarte"bine si cu alde Ilici,eu mi-am facut un rost,mi-am luat ce am putut,si ma asez cuminte la afacerea mea,dar ascultati la mine ,daca vin la putere ai lui Iliescu,vai mama voastra ca a mea este bine mersi.O sa vedeti voi.Cati bani se castigau pe ,,compensari"pe vremea lui Nastase,voi sa aveti fire de par.Pe vreme lui nastase un Grigorescu se vindea cu peste 40 mii euro ,acum...pauza,un Cap de Bour ....era marfa rara si scumpa ..acum nimeni nu mai da pretul de catalog.Acum nu mai merge ,stau vulturii lui Basescu cu ochii pe tot ce misca...vorba aia ...",,i-a cu doua degete frate nu cu toata mana sa ajunga la toti" si va fi liniste.

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

tarzy wrote:
iar despre sila cpolegilor europeni, hai sa fim seriosi .... daca in politica este loc de sila pai ar cam trebui ca toti sa fie numa verzi la fata
Iti dai seama ce am vrut sa spun. Nu (numai) de sila nu este bagat in seama, ci din cauza tampenilor debitate, a vorbelor necugetate si inconstiente, a servilismului fata de SUA...
MagnuM
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by MagnuM »

SERGHEI wrote: Bai ,sunteti culmea ,numai de flota stiti de o tineti langa??? Tu ce presedinte ziceai ca vrei Florine,unul care cheama minerii,unul care modifica Constitutia ca sa mai prinda un mandat.Florine tata,fi atent ce spun acum:in cazul in care Basescu va fi dat jos,peste 2 ani,maxim 3 o sa plangi cu lacrimi cat pruna si vei vrea sa pleci din tara.....Sunteti copii.Eu traiesc bine si cu astia si am trait ,,foarte"bine si cu alde Ilici,eu mi-am facut un rost,mi-am luat ce am putut,si ma asez cuminte la afacerea mea,dar ascultati la mine ,daca vin la putere ai lui Iliescu,vai mama voastra ca a mea este bine mersi.O sa vedeti voi.Cati bani se castigau pe ,,compensari"pe vremea lui Nastase,voi sa aveti fire de par.Pe vreme lui nastase un Grigorescu se vindea cu peste 40 mii euro ,acum...pauza,un Cap de Bour ....era marfa rara si scumpa ..acum nimeni nu mai da pretul de catalog.Acum nu mai merge ,stau vulturii lui Basescu cu ochii pe tot ce misca...vorba aia ...",,i-a cu doua degete frate nu cu toata mana sa ajunga la toti" si va fi liniste.
Serghei, nu din inconstienta il vor unii jos pe Basescu, mentinerea lui Tariceanu si intoarcerea fostilor la putere, ci doar pentru faptul ca, numai in aceste conditii pot fura, lua mita, insela, etc., pe ceilalti, fara sa pateasca nimic. Pentru ca nu sunt in stare sa faca fata unui sistem corect, concurential. Ei au nevoie de tradatori la conducerea tarii (322), pentru a putea prospera si de legi care sa oblice cetateanul sa le dea bani lor. Lacrimi cat pruna... he, he, he! Alea ai sa le vezi daca ramane Basescu, ca nu vor mai putea face escrocherii. Aici nu e vorba de necunoastere, ci de rea vointa, de interese personale ilegale, pentru asta vor ca la putere sa ramana cei care au nevoie de imunitate pe tot restul vietii, nu numai pe 4 ani, dupa mandate.

Asta-i mentalitatea romanului - furtul, bani nemunciti... suflete mici... da' Dumnezeu e sus si nu doarme; fiecare va primi dupa sufletul lui.

Mare adevar ai spus: "somnul ratiunii naste monstrii, iar noi dormim ca prostii"... prosti, da' multi...
Chevrolet Suburban V2500 Silverado
Image
"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

Keo wrote: pai cu ce-i face rau,nea tarzy,daca-l debarca? cumva c-o parnaie friguroasa,pt nejte flote?!  ;D
intorcandu-ne la articolul de mai sus...cu ce e mai prejos taricelu decat base,cu atribuirea de lucrari pe bani publici,fara licitatie? sau cu licitatii trucate? a se vedea bugatti veyron,care daca e sa facem inventaru' creca l-am platit cu totii...
io zic sa plece toti. si acum avem posibilitatea sa incepem debarcarea. cate unu',cate doi...e randu' lu' base acuma. vedem apoi cine urmeaza,nu?! pentru Dreptate si Adevar...si alianta DA...sa se voteze in consecinta,adica DA...nu-i asa?!  ;D

aa,si inca ceva,tarzy: daca nu te intereseaza ca insusi presedintele tarii se urca baut la volan,tu de ce nu mergi asa? crezi ca,pe caldura asta,nu ne-ar prinde bine o bere fiecaruia? dar totusi...e "no.1"..deci tre sa fie exemplu,ca sa il urmeze si ceilalti.
nu ma deranjeaza ca-l debarca propiuzis ... ci ma deranjeaza metoda .... e lucratura pe la spate. daca admit sa se intample asa cu Base ... pai atunci ce pretentii sa mai am ptr abuzuri facute asupra unui om obisnuit ... ca mine.

despre licitatiile lucrate a lu' ala cu bugatti .,.. nu-ti spun decat sa veriufici lista top 300 in ultimii ani ... si-o sa vezi ca individul e pe acolo dse pe vremea PSD-ului

de unde stii tu ca eu azi nu am "descanta" o bere?  :)>-

florin75 wrote:
tarzy wrote:
iar despre sila cpolegilor europeni, hai sa fim seriosi .... daca in politica este loc de sila pai ar cam trebui ca toti sa fie numa verzi la fata
Iti dai seama ce am vrut sa spun. Nu (numai) de sila nu este bagat in seama, ci din cauza tampenilor debitate, a vorbelor necugetate si inconstiente, a servilismului fata de SUA...
sincer ... prefer oricand politica "marlaneasca" dusa de base in relatia cu rusii. astia nu stiu alta vorba -  e de preferat sa-i futi in gura pe fata cum a facut si sper ca va face base decat sa nu faci nimic cum au procedat ilici & co. aici e o intreaga filozofie si s-ar scrie romane intregi.

MagnuM wrote:
SERGHEI wrote: Bai ,sunteti culmea ,numai de flota stiti de o tineti langa??? Tu ce presedinte ziceai ca vrei Florine,unul care cheama minerii,unul care modifica Constitutia ca sa mai prinda un mandat.Florine tata,fi atent ce spun acum:in cazul in care Basescu va fi dat jos,peste 2 ani,maxim 3 o sa plangi cu lacrimi cat pruna si vei vrea sa pleci din tara.....Sunteti copii.Eu traiesc bine si cu astia si am trait ,,foarte"bine si cu alde Ilici,eu mi-am facut un rost,mi-am luat ce am putut,si ma asez cuminte la afacerea mea,dar ascultati la mine ,daca vin la putere ai lui Iliescu,vai mama voastra ca a mea este bine mersi.O sa vedeti voi.Cati bani se castigau pe ,,compensari"pe vremea lui Nastase,voi sa aveti fire de par.Pe vreme lui nastase un Grigorescu se vindea cu peste 40 mii euro ,acum...pauza,un Cap de Bour ....era marfa rara si scumpa ..acum nimeni nu mai da pretul de catalog.Acum nu mai merge ,stau vulturii lui Basescu cu ochii pe tot ce misca...vorba aia ...",,i-a cu doua degete frate nu cu toata mana sa ajunga la toti" si va fi liniste.
Serghei, nu din inconstienta il vor unii jos pe Basescu, mentinerea lui Tariceanu si intoarcerea fostilor la putere, ci doar pentru faptul ca, numai in aceste conditii pot fura, lua mita, insela, etc., pe ceilalti, fara sa pateasca nimic. Pentru ca nu sunt in stare sa faca fata unui sistem corect, concurential. Ei au nevoie de tradatori la conducerea tarii (322), pentru a putea prospera si de legi care sa oblice cetateanul sa le dea bani lor. Lacrimi cat pruna... he, he, he! Alea ai sa le vezi daca ramane Basescu, ca nu vor mai putea face escrocherii. Aici nu e vorba de necunoastere, ci de rea vointa, de interese personale ilegale, pentru asta vor ca la putere sa ramana cei care au nevoie de imunitate pe tot restul vietii, nu numai pe 4 ani, dupa mandate.

Asta-i mentalitatea romanului - furtul, bani nemunciti... suflete mici... da' Dumnezeu e sus si nu doarme; fiecare va primi dupa sufletul lui.

Mare adevar ai spus: "somnul ratiunii naste monstrii, iar noi dormim ca prostii"... prosti, da' multi...
din pacate nu acesta e adevarul, base nu e fat frumos pe cal alb care sa ne salveze de zmeii cei rai. de fapt si el e zmeu

dar .... e un zmeu ale - NOMINAL - asa ca labagii aia alesi pe liste ar trebui totusi sa se gandeasca de mai multe ori inainte sa ia astfel de decizii
Last edited by tarzy on 15 May 2007, 22:39, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Dan CHIRIAC
Administrator
Administrator

Post by Dan CHIRIAC »

Am sa precizez clar: nu sunt "fan Basescu".
Totusi, am sa merg la vot si voi vota impotriva suspendarii.
Am mai multe motive pentru asta. Unele din ele au fost deja enumerate pe aici.
Principalul motiv, in ceea ce ma priveste, este acela ca trebuie sa existe o contrapondere ca altfel ne ia una din gasti pe sus cu totul.
ARO 244, an 1997, motor L25
ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Si eu voi vota contra demiterii,si da,sunt fan Basescu...Asa marlan cum este ,este singurul care nu ne-a invitat sa-i ,,numaram ouale''  spre deosebire de un fost Prim Ministru pe care unii il vor in fruntea tari,sau de un fost membru in CC,care nu inceteaza cu acuzele si ,,gogoritele" tipice structurii de partid comunist.Asa ca ,,Mai draga" ,slabe sanse sa fie demis Basescu..Sic....si acum voi ofticati-va....na. \:/ \:/ \:/ \:/

PS- vede cineva o alta alternativa la presedintie? Nici unul dintre  oamenii politici sau de cultura in viata nu este potrivit pt Cotroceni(din pacate).NU AVEM ALT PRESEDINTE. Vreti trei luni de campanie electorala pe banii nostrii pentru alegerile anticipate???
George
Administrator
Administrator

Post by George »

MagnuM wrote: Alea ai sa le vezi daca ramane Basescu, ca nu vor mai putea face escrocherii. Aici nu e vorba de necunoastere, ci de rea vointa, de interese personale ilegale, pentru asta vor ca la putere sa ramana cei care au nevoie de imunitate pe tot restul vietii, nu numai pe 4 ani, dupa mandate.
de ce nu vor mai putea face? sau cu ce i-a impiedicat base pana acuma sa faca? e de 2ani jumate,nu de alaltaieri...am vazut ce face. nu-i mai ajunge nici lui,si vrea sa ia de unu' singur...d'aia se calca pe bataturi cu ceilalti. doi caini pe un singur ciolan...
ARO CLUB ROMANIA
Suparici
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Suparici »

Un individ e nevoit sa opreasca masina datorita unei congestii de trafic.
Deodata, cineva ii bate in geam:
"Ce s-a intamplat?"
"Teroristii i-au rapit pe cei 322 de parlamentari si cer 10 milioane de dolari rascumparare. Altfel ameninta ca ii vor stropi cu benzina si le vor da foc. Acum mergem din masina in masina si facem o cheta."
"Bine" -zice omul din masina- "Si cat da fiecare?"
"Cam cate 5 litri..."

;D ;D ;D
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

eu as da si card-ul de benzina
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Acceptati si GPL,motorina...???
George
Administrator
Administrator

Post by George »

:-j :-j :-j :-j
bine tu,Supariciule...  :-j
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Este bancul anului!!!!!!! :-j :-j :-j :-j :-j :-j
MagnuM
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by MagnuM »

tarzy wrote: eu as da si card-ul de benzina
:-j :-j :-j :-j :-j
Image
"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea
MagnuM
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by MagnuM »

Image
MagnuM
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by MagnuM »

O mica comparatie...  ???

S.U.A.
Suprafata: 9.629.091 kmp
Populatie: 290.342.554 locuitori
Numar de senatori: 100
Numar de deputati: 435
Total parlamentari: 535

ROMANIA
Suprafata: 237.500 kmp
Populatie: 22.430.457 locuitori
Numar de senatori: 137
Numar de deputati: 332
Total parlamentari: 469
Image

Post Reply