PS George ,mi-l dai mie? 68-ul
40 de ani de la fabricarea primului M461C
- 13 Todesengel
- Membru

Re: 40 de ani de la fabricarea primului M461C
Marius,de unde ai inteles tu ca vroia cineva masina mocca? Aici sint alte discutii,ma rog,niste neintelegeri care dateaza de ceva timp si care daca nu esti in "problema"nu ai de unde sa le sti.Nici eu nu sint,desi ma vad destul de des cu anumite persoane care sint tangente "situatiunii".Daca ai urmarit de mai multa vreme forumurile de 4x4 si daca mai sint posturile vechi ai putea sa citesti printre rinduri.Bine,asta daca ai rabdare si interes....si daca i-mi permiti un sfat(pe care ti-l dau cu prietenie si nu cu emfaza),poate ca nu e bine sa te(ne)amesteci(amestecam) in treburi care nu le cunostem bine,indiferent de partea cui simtim ca e dreptatea,indiferent de persoana pe care o simpatizam. De ce zic asta? Pt.ca am putea fi flituiti repede si fara drept de apel. Mai avem de recuperat ceva timp pina.... 
...L I V E......A N I M A L S...! Impotriva vinatorii si a asasinilor de animale !
- mariusjaz
- Moderator

Re: 40 de ani de la fabricarea primului M461C
o sa spun cea-ce cred chiar cu riscul de a fi eliminat eu cred ca aceste tensiuni rezida din faptul ca noi toti scriem aici ne ,,simtem" bine dar cand este vorba sa contribuim cu ceva bani ...gata am disparut Fara efortul moderatorilor toate aceste informatii nu ar circula si nici nu am stii unii de altii Bun acuma ei au venit cu propunerea infintarii clubului ARO au creeat bazele juridice au trecut de la stadiul de amatorism spre nivelul urmator au creat o ,,casa" dar cand a fost vorba sa se populeze nu sa prezentat nimeni si cum sa nu fi frustrat cand faci eforturi investesti efectiv bani si cand colo toti fanfaronii astia care se impauneaza cu iubirea lor pentru ARO stau deoparte acuma o sa spun motivul meu pentru care am stat deoparte eu ,stau departe de ochiul furtunii, orice drum pana la Bucuresti ma costa 100 ron, nu sunt nici bogat nici sarac dar mi se pare mult 300 ron pentru intrarea in club, intrare care nu prea mie clar ce mi-ar asigura. As avea o propunere ; eu personal as fi de acord sa platesc o cotizatie lunara de 10 ron ; si pe forum acordarea statutului sa tina si de nr de postari si de plata cotizatiei . In speranta ca nu am suparat pe nimeni va doresc toate cele bune
Uzina este cea mai inalta facultate VICTOR NAGHI