Solutzie pt problema cu rugina!!!

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: Solutzie pt problema cu rugina!!!

Post by Soryn »

deja de maine incep sa caut prin magazine , in special in cele cu vopsele ,poate imi surade norocu ;D

suzuker
Incepator
Incepator

Post by suzuker »

mai exista o solutie SONAX la flacon de 125ml (daca nu ma insel), la vreo 22RON. Pe asta sint sanse mai mari sa o gasesti, iar continutul este identic, singura problema este pretul...
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

pretul nu ar fi o problema,daca scapam de ruginica,, :P, am nevoie,,  sa mai cojit vopseaua (ca deeeh vopsitorie no name ce a primit masina ) ,crapat, deasupra -pe marginea aceeaia a plafonului unde sta apa tot timpul cand ploua,,,,acolo unde se prinde porbagajul si la unele daciii ::)

si pe dunga aceea din caroserie  intre usa si spate ,imiediat sub geamul lateral (unde sunt usile din spate la berlina),iara acolo sta apa tot timpu ,,

astea desi am grja de masina ca de oki din cap,,sa nu o tin in ploaie,-- ca daia e garaju ;))

un retus mic acolo ,sa mai tina pana facem bani de alta vopsitorie si tinichigerie >-)
Last edited by Soryn on 09 May 2008, 21:28, edited 1 time in total.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

http://www.sonax.store.ro/index.php?p=4&cat=8    se poate comanda aici, eu astept sa vedem ce ii poate capu-l acestei solutii ''MINUNE"

georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Singura solutie pentru rugina este indepartarea ei cu flexul. Aceste solutii tin maxim 1 an in conditii de umezeala accentuata sau 2 ani in conditii mai normale.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

bre  pai intai trebuie  raschetata rugina pana la luciu metalic, si abia apoi intentionez sa dau putin , sa converteasca rugina aia ,ce a mai ramas particulele mici,  daca dai peste rugina de 2 mm , nu faci nimica e frectie la picior de lemn,
hume89
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by hume89 »

si cum se aplica...peste rugina sau cum?...am inteles cu penSULA scuzati expresia ;D m-ar interesa si pe mine un flaconas....astept oferte pls!!
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

hume89 wrote: si cum se aplica...peste rugina sau cum?...am inteles cu penSULA scuzati expresia ;D m-ar interesa si pe mine un flaconas....astept oferte pls!!
daca citeai mai sus... solutia..se da dupa ce sa curatat rugina instabila, ca sa fi mai sigur cureti zona pana la luciu metalic,degresezi sau ce faci..si dai cu pensula , solutia o pui intrun dop de sticla ceva mic,capac.ceva, daca bagi rugina in tot recipientu  se branzeste toata solutia si se va face din alb/galbui  iin mov

eu am testat sonaxul , si suprafata cu particule de rugina o devenit mov ;D

Post Reply