ARO club Constanta

Iesiri,intalniri,intruniri,mai mult sau mai putin organizate

Moderator: costy84

Post Reply
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: ARO club Constanta

Post by Soryn »

vecinilor...mie mie.cam...nustu cum.sa vin fara masina,..... decat sa pierd timpu la povesti. mai aloc..cateva ore la proiect..din timpu  putin care il am,...munca asta,..si bani luaiar ..naiba.. :(......

imi pare rau..da.. eu nu sunt in situatia,..de a fi patron..sa pun pe alti.sa imi faca treaba.... si tre sa lucru.pentru ..bani alocati.. proiectului.inceput..in curs de desfasurare,...

pana in iarna..sper sa termin si sa scap de pietrele de moara..care ma tin pe lok.. ::) :-\ :>-

sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

pe aro meu numai eu am pus mana ..fara meseriasi ......dar consider ca nu se face gaura in cer daca stam si noi la vrajeala cateva ore si chiar daca esti patron stai linistit ca nu exista doar raspundere in ce faci personal ,ai obligatii fata de oameni cu care lucrezi ,fata de clienti si colaboratori o gramada de lucruri de rezolvat si oameni de multumit .stii de cate ori nu mi-am dorit sa ma duc si eu la servici sa am un venit constant in fiecare luna cu libere in care sa nu ma zapaceasca lumea la telefon dar asta e m-am convins nu poti si cu sufletul in rai si cu p..a in cur .orice ai fi daca nu te zbati nu faci nici o treaba automat nici un ban .
Sorin cu ,,frigideru plin,,
geographu
Incepator
Incepator

Post by geographu »

CT_80_PES wrote: pe aro meu numai eu am pus mana ..fara meseriasi ......dar consider ca nu se face gaura in cer daca stam si noi la vrajeala cateva ore si chiar daca esti patron stai linistit ca nu exista doar raspundere in ce faci personal ,ai obligatii fata de oameni cu care lucrezi ,fata de clienti si colaboratori o gramada de lucruri de rezolvat si oameni de multumit .stii de cate ori nu mi-am dorit sa ma duc si eu la servici sa am un venit constant in fiecare luna cu libere in care sa nu ma zapaceasca lumea la telefon dar asta e m-am convins nu poti si cu sufletul in rai si cu p..a in cur .orice ai fi daca nu te zbati nu faci nici o treaba automat nici un ban .
ooh..tu Baudelaire!  ;D..u touched my heart!  ::)..desi ai spus`o asa de bine!  :D
ARO...beyond expectations!!
geographu
Incepator
Incepator

Post by geographu »

Si?..pe aia "mici" i`ai convins ca sunt asteptati de cei din gasca draftkeg`urilor?..ca fara ei si fara "Nea Carbunu`" nimeni nu face pe nebunu?  ;D
ARO...beyond expectations!!

sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

o sa fie si mici si berica si cu permisiunea celor de la club aro romania poate infintam  si noi club aro constanta (dar asta ca idee prima oara cerem voie) si daca este ok din partea lor, de partea cu actele o sa rog pe cineva de la mine sa le faca fara nici o taxa macar sa vad  ca aveti tragere de inima sa facem ceva
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

CT_80_PES wrote: o sa fie si mici si berica si cu permisiunea celor de la club aro romania poate infintam  si noi club aro constanta (dar asta ca idee prima oara cerem voie) si daca este ok din partea lor, de partea cu actele o sa rog pe cineva de la mine sa le faca fara nici o taxa macar sa vad  ca aveti tragere de inima sa facem ceva
Pai nu ar fi problema cu clubul.Sunt doua variante:
1-ori o filiala ,,de Constanta"  a Clubului ARO.
2-un nou Club ARO ....dar eu unul nu va sfatuiesc pt ca personal ma voi ocupa sa nu se poata .. ;D ;D D

De ce? Pentru simplul fapt ca: nu este frumos sa te folosesti de un club si facilitatile oferite de site sau forum ca sa iti faci ,,taraba ta".Dar daca vrei poti...Traim intr-o tara ,,aparent libera".
Chiar si titlurile de genul ARO club Constanta sau ARO club Valea Jiului sunt putin aiurea chiar dsaca pana acum nimeni nu a comentat acest lucru.Deocamdata exista un singur Club ARO.Cine vrea sa isi faca CLub ARO personal ,poate ..atata timp cat repet: nu folosesti infrastructura Club ARO Romania. :>-
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

e ok asa cum spui filiala dar si pt varianta asta trebuie sa avem un accept din partea voastra cand o fi momentul oportun  .traim bine si asa ,nu am vrut sa supar pe nimeni am si mentionat ca,,o sa cerem voie,,chestia este ca in afara de fan -aro si subsemnatul nu prea vor (nu pot)nici macar sa ne intalnim,sergiu e ocupat cu firma am inteles dar restul nu vor nici macar sa vina 1 ora la un suc sa ne cunoastem asta e .....

ps imi cer scuze pt neplaceri si pt ca de obicei sunt o persoana ambitioasa de data asta voi lasa respectul , prietenia si bunul simt sa primeze si nu voi da voie orgoliului personal pt a demostra ca pot sa fa un club asta a fost in spirit de gluma si sper ca nu am suparat pe nimeni
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

CT_80_PES wrote: e ok asa cum spui filiala dar si pt varianta asta trebuie sa avem un accept din partea voastra cand o fi momentul oportun  .traim bine si asa ,nu am vrut sa supar pe nimeni am si mentionat ca,,o sa cerem voie,,chestia este ca in afara de fan -aro si subsemnatul nu prea vor (nu pot)nici macar sa ne intalnim,sergiu e ocupat cu firma am inteles dar restul nu vor nici macar sa vina 1 ora la un suc sa ne cunoastem asta e .....

ps imi cer scuze pt neplaceri si pt ca de obicei sunt o persoana ambitioasa de data asta voi lasa respectul , prietenia si bunul simt sa primeze si nu voi da voie orgoliului personal pt a demostra ca pot sa fa un club asta a fost in spirit de gluma si sper ca nu am suparat pe nimeni

vecine....deci sa nu generalizam..da.... o sa vina si timpul sucului..si al gratarelor in aer liber,...eu cel putin ...nu am timp...de nimic....nu vad decat ...munca,..treaba pe acasa,...arolino...si somn...zi de zi......
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

CT_80_PES wrote: e ok asa cum spui filiala dar si pt varianta asta trebuie sa avem un accept din partea voastra cand o fi momentul oportun .traim bine si asa ,nu am vrut sa supar pe nimeni am si mentionat ca,,o sa cerem voie,,chestia este ca in afara de fan -aro si subsemnatul nu prea vor (nu pot)nici macar sa ne intalnim,sergiu e ocupat cu firma am inteles dar restul nu vor nici macar sa vina 1 ora la un suc sa ne cunoastem asta e .....

Pt filiala s-ar putea sa aveti nevoie de ,,rugamintea noastra" ..cred. Iti dai seama ca o retea in toata tara este ceva de nota 10 iar ca sa ceri voie sa te ocupi de o filiala (adica sa muncesti) este putin hilar.In fine cand va veni momentul va fi foarte bine daca nucleul erste deja format....in rest hartii...bere..si  ..discutii.Vreau sa mentionez faptul ca cele afirmate de mine mai sus nu  se incadreaza la ,,Clubul a hotarat" ci este doar o idee  a mea .Aceste idei trebuiesc ,,coapte" de catre ,,conducere" si pe urma om vedea ce hotaraste stapanirea.

PS-te asigur ca pe mine nu m-ai suparat  si nici neplaceri nu ai cauzat (din punctul meu de vedere).De aceea suntem pe forum ,ca sa discutam .Nu stii niciodata cum apare o idee buna. :>-
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

asa sa fie ..........
kosfunny
Membru de elita
Membru de elita

Post by kosfunny »

Constantenilor, ce ati facut?
Ati lasat-o moarta?Ati reusit sa va intalniti?
ARO 10.1 -1.4 +GPL, 1998
Grand Cherokee 2.5 td, 1996
Mitsubishi Pajero 2.5 td , 1992
Daewoo Matiz, 1999
Opel Omega 2.5 TDI, 1996
Ford Focus 1.8 tdi 2001
Opel Sintra, 2,2 +gpl, 1996
VW Crafter maxi-long, 2008
COSMIN D
Membru de elita
Membru de elita

Post by COSMIN D »

Da , ne mai intalnim dar cate doi
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

ne vedem pe rand
Dan Popescu
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Dan Popescu »

eu am o idee pentru constanteni si nu numai:
http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,2595.0.html

sa ne vedem acolo sanatosi
"Neamtule, bei o tuica?" - citez un unchi din puternicul judet Arges...cred ca de fapt citez tot judetul...
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

bre da cum mai stam cu recrutarea? :) ???

Post Reply