PROPUNERE NU INDECENTA
Moderator: costy84
- smihnea
- Membru

Re: PROPUNERE NU INDECENTA
k ... dar inca nu ne-am cunoscut si ... oricum am inteles 
- George
- Administrator

eee...lasa-l bre cosmine in pace pe om...ca nu cred ca fu vreo concurenta pe undeva. fiecare a ales sa mearga unde si cu cine ii place. io ma bucur ca v-a placut...ne-am cunoscut,ne-am distrat,ne-am simtit bine... e bine asa. ce rost mai au intepaturile?!fan_aro wrote: E dar nu-i bai tre' sa mai ''organizeze ''colegii de la Iasi ceva si va duceti si voi cu ei!!!
mai bine spune cum faci ca ratza...
ARO CLUB ROMANIA
- COSMIN D
- Membru de elita

Hai nea Keo ca am gasit un spray pt. delco si alte cele dar preventiv intareste si bara aia!!!
- George
- Administrator

bravo bre ca ai gasit. avand in vedere ca esti langa apa,sper ca ai luat un bax macar...fan_aro wrote: Hai nea Keo ca am gasit un spray pt. delco si alte cele dar preventiv intareste si bara aia!!!
cat despre bara mea...s-a dovedit suficient de tare...nu ma asteptam. dar cum mi-ar trebui alt model de tirant sudat de sasiu,iar matale ai retinut care e gaura de care sa te legi...e bine. merge si asa.
ARO CLUB ROMANIA
- COSMIN D
- Membru de elita

Postarea mea se referea la spusele lui Sumy dar am dat quote gresit de pe postul lui mihnea si cum butonul edit e ascuns bine nu am reusit sa modific.
- smihnea
- Membru

nici o suparare 
- COSMIN D
- Membru de elita

A spus bine un intelept ca mai dureaz pana ne strangem noi 70 de masini la o intalnire ca americanii !!!