posesori de astfel e auto sunt rugati sa se uite
http://www.youtube.com/watch?v=PfPZqShg ... ed&search=
naspa fara sasiu
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

naspa fara sasiu
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- George
- Administrator

- tarzy
- Membru legendar

Raspuns: naspa fara sasiu
nu stiu bre .... da eu sper sa nu ne limitam doar la el, cine stie poate or mai veniKeo wrote: pai altu' in afar' de maiden,mai e p'aci? io nu crez...![]()
![]()
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
- maiden
- Membru de elita

URÂŢILOR !!!! 
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
-
SERGHEI
- Banat

http://www.youtube.com/watch?v=c8lNij83h2Q
Pana sa iasa din apa imi tot faceam cruci...pe urma am vazut ca are senile....
Cat despre faza cu ,,trasul"....ce pot spune :,,prostului poti sa-i dai si TAB ca tot ramane in santul de la poarta"...Nu vedeti ce fata are omu??/Oricum cred ca cel care l-a tras ii cam purta sambetele sau l-o fi prins vreodata nevasta-sa,ca prea a dat in ,,dusmanie"..
PS--CORECT ,,daca nu ai un sasiu sa-l cumperi" daca ai ....aici urmeaza replica celor cu lada...ca au si ei aceleasi drepturi,NU?!??
Pana sa iasa din apa imi tot faceam cruci...pe urma am vazut ca are senile....
Cat despre faza cu ,,trasul"....ce pot spune :,,prostului poti sa-i dai si TAB ca tot ramane in santul de la poarta"...Nu vedeti ce fata are omu??/Oricum cred ca cel care l-a tras ii cam purta sambetele sau l-o fi prins vreodata nevasta-sa,ca prea a dat in ,,dusmanie"..
PS--CORECT ,,daca nu ai un sasiu sa-l cumperi" daca ai ....aici urmeaza replica celor cu lada...ca au si ei aceleasi drepturi,NU?!??
- pantelimon
- Membru legendar

UNA RECE UNA CALDA