faruri slabe

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
razvy
Membru legendar
Membru legendar

faruri slabe

Post by razvy »

farurile vad destul de slab ce poate fi incarcare este buna 14,3 in sarcina ce poate fi?
aro 10,4 power by renault 1,9 diesel 5 trepte 4x4 dif blocabil spate

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: faruri slabe

Post by Soryn »

bat  calumea pe drum ,,sau   in copaci (desi ar trebuii sa se vada) , si nici faza lunga nu iti bate puternic ?

uitate  prin faruri sa nu fie oglinzile ruginite 1 ,, , si 2 vezi sa nu fie faru murdar  geamu pe interior ,   incearca sa scoti unu si sa il pui pe direct pe baterie sa vezi daca lumineaza mai tare,

ori becurile sau dilit   :'(

si ce becuri ai (puterea)  cati vati ,, eu am de 55/65 parca   pe scurta  (alea din exterior ) ,  si pe lunga tot la fel (alea 2 faruri din lateralele masti radiatorului) si bat destul de bine..

da ce faruri ai dreptunghiulare? ,,sau .. ca ale mele?
Last edited by Soryn on 28 May 2008, 00:27, edited 1 time in total.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

CT-03-TVY wrote: bat  calumea pe drum ,,sau  in copaci (desi ar trebuii sa se vada) , si nici faza lunga nu iti bate puternic ?

uitate  prin faruri sa nu vie oglinzile ruginite 1 ,, , si vezi sa nu fie faru murdar  geamu pe interior ,  incearca sa scoti unu si sa il pui pe direct pe baterie sa vezi daca lumineaza mai tare,

ori becurile sau dilit  :'(

si ce becuri ai (puterea)  cati vati ,, eu am de 55/65 parca  pe scurta  (alea din exterior ) ,  si pe lunga tot la fel (alea 2 faruri din lateralele masti radiatorului) si bat destul de bine..

da ce faruri ai dreptunghiulare? ,,sau .. ca ale mele?
am becuri de 55 dar sunt de vreo 10 ani faruri am dreptunghiulare dar vreau sa ii pun rotunde faruri am dar nu am suporti incerc sa fac din suporti de dacie iar farurile de le am pe masina nu sunt ruginite de reglat sunt reglate bine lumina este cam galbuie dar vreau sa iau becuri mai bune la un pret acceptabil care ar fi mai bune
a si inca ceva nu stii cat era alocatia anu trecut pin ianuarie ca am carnetu vechi de alocatie si tre sa fac ceva cu el
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

sincer ,nici eu nu am mai cumparat un bec .,,de ani de zile,.,,,daca ai faruri simple, ,,,cauta si tu ,,vezi ,,mai intreaba , pe ici pe colo cam ce Firma (sau marca) ari fi mai bune ,,,

si puterea ,daca ti tot farurile astea punei  si tu 2  de 85 ,,, sau 95 /120 .. ceva de genu...am eu unu ,,..cam hurdubit..prin garaj ,  nu lam mai pus ,,ca  nu face fata alternatoru la 4 faruri si de putere

naiba,,de la atatea probleme si cu alternatoru ,si cu fiertu apei ,,am strans vreo  ..4-5 alternatoare ....pe bucati..sunt acuma,,, ..si 3 termostate..bune ;D [-O<

alocatia,,,vezi la posta ca au aia acolo o foaie. in geam cu cat era atunci ,,,pe mine  mau uitat astia cu alocatiiile lor,,,,ca am trecut de 18 ,,ani ,,,si ..cica . ne mai da ...am facut hartii dinalea dar .....asteptam din ianuarie  ,,,,sa tot vina ::) :o
Last edited by Soryn on 28 May 2008, 00:42, edited 1 time in total.

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

CT-03-TVY wrote: sincer ,nici eu nu am mai cumparat un bec .,,de ani de zile,.,,,daca ai faruri simple, ,,,cauta si tu ,,vezi ,,mai intreaba , pe ici pe colo cam ce Firma (sau marca) ari fi mai bune ,,,

si puterea ,daca ti tot farurile astea punei  si tu 2  de 85 ,,, sau 95 /120 .. ceva de genu...am eu unu ,,..cam hurdubit..prin garaj ,  nu lam mai pus ,,ca  nu face fata alternatoru la 4 faruri si de putere

naiba,,de la atatea probleme si cu alternatoru ,si cu fiertu apei ,,am strans vreo  ..4-5 alternatoare ....pe bucati..sunt acuma,,, ..si 3 termostate..bune ;D [-O<

alocatia,,,vezi la posta ca au aia acolo o foaie. in geam cu cat era atunci ,,,pe mine  mau uitat astai cu alocatiiile lor,,,,ca am trecut de 18 ,,ani ,,,si ..cica . ne mai da ...am facut hartii dinalea dar .....asteptam din ianuarie  ,,,,sa tot vina ::) :o
am sa ma duc la posta sa vad dar tie ar trebui sa iti dea alocatie pana in iunie daca nu ai inplinit 18 ani inainte de a incepe noul an scolar (16 09 2008)
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

ma gandeam si eu ,,cand eram la inceput... :-j sa pun 4 becuri , de 95/110 parca,,,,, ,nici tiru nu mai sta in fata(sa mai bata si in copaci) :-j ^:)^

la astea trebuie grup generator nu gluma ;D ,,,, infraneaza motoru naiba,,,de la consum ;D ^:)^ ;))

stai linistit cu alocatia ,,,ca am facut 20 ..de ani ...clasa 13 la liceu.. ;D :P :>-,,si tot neau zis astia ca ne da ,,dar pana acuma..nu sa auzit nimic de la posta :-X
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

eu m-am gandit sa pun alternatorul de la solenza pe aro .numa ca nu stiu sa il leg
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

CT-03-TVY wrote: ma gandeam si eu ,,cand eram la inceput... :-j sa pun 4 becuri , de 95/110 parca,,,,, ,nici tiru nu mai sta in fata(sa mai bata si in copaci) :-j ^:)^

la astea trebuie grup generator nu gluma ;D ,,,, infraneaza motoru naiba,,,de la consum ;D ^:)^ ;))

stai linistit cu alocatia ,,,ca am facut 20 ..de ani ...clasa 13 la liceu.. ;D :P :>-,,si tot neau zis astia ca ne da ,,dar pana acuma..nu sa auzit nimic de la posta :-X
si eu tot clasa a 13 sunt nici mie nu mia mai dat anu asta
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

pai il ai...(alternatoru).si il poti potrivi pe suport,,si fulie,,cu cureaua,,,,atunci legaturile la fire e floare la ureche ;D \:/

faci si tu poze,,si ...te sfatuim..cu papuci...
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

CT-03-TVY wrote: pai il ai....si il poti potrivi pe suport,,,,,,atunci legaturile la fire e floare la ureche ;D \:/

faci si tu poze,,si ...te sfatuim..cu papuci...
inca nu il pun dar cand nu o sa am nevoie de solenza (cam o saptamana ) o sa il dau jos si sa vad iar dupa aia vad eu ce fac am sa iau altu nou sau second pt solenza ca am un prieten care lucra la reprezentanta dacia si mia spus ca incearca sa rezolve unul
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

daca merge adaptat pe suport si fulie cu cureaua,.,,atunci sa vezi lumina ;D :>-

e he he ,si care va sa zica ,,tot voi va plangeti ,,care aveti cate 2-3 masini,,,,,,,dar eu cu una singura-si nici aia trecuta pe numele meu ,,,,ce sa mai zic ;D >-) :-"
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

fulia mege cea de dacie iar la prindere se poate face alt suport (am vazut pe o dacie 1300)
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

CT-03-TVY wrote: daca merge adaptat pe suport si fulie cu cureaua,.,,atunci sa vezi lumina ;D :>-

e he he ,si care va sa zica ,,tot voi va plangeti ,,care aveti cate 2-3 masini,,,,,,,dar eu cu una singura-si nici aia trecuta pe numele meu ,,,,ce sa mai zic ;D >-) :-"
ori cate masini as avea tot AROOOOOOOOOOO este masina de suflet Pe ARO am invatat sa conduc acum 10 ani la ARO am invatat sa mesteresc de 6 ani nu am mai dus masina la nici un mecanic toate problemele rezolvate acasa . A mai am vreo 2 arouri in pod deci tot aro domina
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

e tot he he ;D ,a ta a avut cablaju boboc,,de nu prea ..ai invatzat la capitolu asta,, ,la mine,,, mormane de fire,,, pe sub bord,, ;D

da is si de profil....gen tehnic -electric (da nu auto)  Tehnician electrotehnist  3 atestate si bacu ;D,care e pa vine ;D

e bine atunci
Last edited by Soryn on 28 May 2008, 01:10, edited 1 time in total.
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

la asta nu am avut probleme cu cablaju ca nu o am numa din decembrie iar ce veche o am din 98 atunci sa schimbat instalatia pe ea sa pus una noua si pana in decembrie anul trecut nu am avut nici o problema cu instalatia electrica la aro cu care circul acum vechiul proprietar nu a mai circulat cu el din 1995 la tinut numai in garaj si l-am luat la un pret super bun  1900 ron numa ca este ok tablaria nu a necesitat tinichigerie numa ca a avut numere vechi

Post Reply