ARO la Offroad Spring Fest - Padina Ursului mai 2008

Despre participarile masinii romanesti in competitii interne si internationale

Moderator: costy84

alex
Membru legendar
Membru legendar

Re: ARO la Offroad Spring Fest - Padina Ursului mai 2008

Post by alex »

eu nu am dat sfaturi.....nu ma pricep la offroad.

am constatat o situatie. desi keo (parca) si florin 75 au spus ca nu ai motor.....tu ai spus ca e ok... prea bine.
acum pui peugeotul.....bine si asta.
daca nici peugeotul nu face fata.....ce faci???
schimbi 10 motoare ca sa gasesti ceva potrivit scopului open/extrem pe care ti l-ai propus???

banii sunt limitati. dar vor fi si mai limitati daca nu aplecati urechea si ascultati de cei care au mai trecut prin asta.

parerea mea. sau sfatul, cum vrei.
una peste alta eu imi doresc sa vad un 243 care sa poata trece pe unde trece masina lui kess, daca tot l-ai mentionat.

mai mult decat planetarele alea, eu nu pot ajuta, decat urandu-ti multa bafta!!!
happily mending an Aro 320 D127

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Lui florin75 ii place sa ma tachineze. Cred ca si lui Keo. Si n-o zic in sensul rau.

De asemenea cred ca stim cu totii cam ce este si ce face Brasovul... (mai putin florin75 poate  ;D)

E clar ca are cuplu, si e clar ca trage. Insa am simtit pe pielea mea ca e foarte greu... Mai ales ca am oalele inalte! Sau adanci, cum vrei sa-i spui. Si atunci botul sta jos...

Si mai mult, cu grupuri de fuga nu faci nici o smecherie! de la 11/41 la 7/36 la semaca e o mica mare diferenta! De altfel nu cred ca mai era cineva sa aiba grupurile astea cu raport 3.72. Gandestete ca un LJ are 4.88... Iarasi o mica mare diferenta!

Una peste alta, acum s-a dovedit si ca tine la tavaleala. Electromotorul buclucas era de U650 si era cam vechi. A facut servici de altfel si pe masina lui Alcool, pana s-a stricat si l-am scos din uz. Apoi reparat iar si repus in uz si tot asa...

Daca brasovul ar avea o greutate normala, ar fi o chestie faina rau... Pentru ca e cam greu sa sari cand ai vreo tona pe puntea fatza... (motor si cutie si reductor, trec de 500, sasiu, caroserie, accesorii, lichide, radiator, bascule, rotiz, arcuri, etc etc etc duc peste o tona suma totala).

Si nu am scuturi corespunzatoare, si nici praguri ranforsate, si nici rezervor protejat, ca sa nu mai zic de rollcage care e deja SF... Masina deja are 2 tone pe putin! Daca ii adaug ce am spus mai sus.... si asa m-am afundat usor si adanc, cu fiecare ocazie...

Momentan oricum nu fac nici o modificare, masina e intreaga si functionala, si va ramane asa putin timp. (Tarzy, pana e gata balanelu  ;D)

Pana atunci adun informatii, piese, fac planuri, strang bani, si ma consult cu toti cu care pot...
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Ce-i cu atit offtopic pe aici? vreti sa va dau ban ?  ;D ;D ;D Ia mutati gargara la modificari si adunam acolo pareri despre asta.
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

tudop wrote:
Ce-i cu atit offtopic pe aici? vreti sa va dau ban ?  ;D ;D ;D Ia mutati gargara la modificari si adunam acolo pareri despre asta.
Aia da bre ca bine zici.....Si daca te tot dai matale moderator...ia fa o fapta buna ; imparte topicul si muta-l la modificari tehnice (na ca ti-o facui ;D ;D ;D ;D)
Image

maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

Nu-i de impartit nimic inca...  Nu va faceti probleme, ca moderatorii stiu ce au de facut!  :>-
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
mihai aro
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by mihai aro »

ma bucur pentru iesirea voastra, si pentru ca desi e aro poate sa treaca si el aproape prin toate locurie pe unde trec ceilalti, la cat mai multe iesiri (la care sper sa fiu si eu)  :)>-  :)>-  :)>-

Post Reply