Am povestit zilele trecute cu cineva din domeniul auto, care stie si intelege masinile, si recent a devenit proprietar de Tesla. Imi povesteste cat de uimit este de conceptia masinii, ca este facuta sa tina mult, ca nu necesita revizii, inclusiv dealerii sunt scosi din schema pentru ca o cumperi direct de la Tesla, online, de faptul ca nici placutele de frana nu se uzeaza pentru ca franarea se face prin motoare etc.
Ca orice fan diesel, cum sunt si eu, am fost sceptic la inceputul discutiei, imi parea un sectant care cauta sa te atraga, insa pana la sfarsit mi-am dat seama ca omul vorbeste deschis si chiar sunt lucruri total diferite in masina Tesla fata de ce stiam noi sau eram obisnuiti pana acum ca inseamna autoturismul. Si, cu ce m-a dat pe spate cel mai tare, cu faptul ca Cybertruck ce urmeaza sa intre in productie va fi construit din inox. Zic de ce nu aluminiu?! Pentru ca inoxul este mai durabil.
Mno, nu vreau sa isc polemici, dar zic sa fim putini mai deschisi la minte si poate vom intelege mai repede si vom reusi sa ne adaptam mai usor. Altfel, in plin avant al inteligentei artificiale, s-ar putea sa nu ne dam seama ce se intampla cu noi.
Persoana cu care am discutat mi-a zis parerea lui despte Musck, si anume ca e un nebun, dar...este si un vizionar.
Spor la studiat.