lampi semnal ARO 24x

Alternatoare, demaroare, acumulatori, instalatie electrica, lumini. Si orice merge pe curent. Reparatii, modificari, probleme tehnice.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

lampi semnal ARO 24x

Post by SERGHEI »

Model de semnale care s-ar preta pt montaj pe aripa (deasupra ca la G  ...)? ????  Hm...stie cineva ceva .??..Dar ceva care sa poata fi gasit la bani putini ..nu sa coste cat masina...(ca stiti ca sunt mai sarac de fel) ;D...

PS-si fara decupaje in aripa cat ,,casa"...

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: lampi semnal ARO 24x

Post by tudop »

Cred ca alea originale de G sunt cele mai bune (normal  ;D ) Stefan a pus pe vechiul lui Aro albastrean niste semnale de tractor cred, dar au o problema, cind e aburit parbrizul vezi numai portocaliu in fata ochilor, pt ca lampile bat la fel de tare si in fata si spre parbriz. Ar trebui incercat niste foita de aluminiu , sa bata lumina numai in fata...
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Alea pe care le-am pus eu au presupus doar doua gauri pe fiecare aripa.... si atat... doar ca sunt mai rotunjioare...
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

S-ar potrivi niste semnalizatoare de autobuz vechi, daca s-ar mai gasi asa ceva.
Sau niste semnalizatoare de Vw Broscuta, ca sunt cu carcasa cromata si arata bine.

Le poti comanda aici:

http://www.aircooledparts.ro

Pretul undeva la 70-80 RON bucata (descarca catalogul BBT si lista de preturi)
Plus se mai adauga taxa de transport, cu curierat rapid, in functie de distanta.
Firma se afla in Arad.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Aha....Cele de Broscuta ies din discutie...cele de G  la fel....Cred ca ceva frumos ar fi  lampile de la numar ,de pe daciile break. Nu imi ramane decat sa dau o fuga prin Vitan intr-o duminica....Problema este urmatoarea ; trebuie sa aiba  doua becuri (poz si semnal)...ca un staniol acolo sa nu imi bata in ochi si sa dea si lumina buna  ..rezolv eu....cat despre gauri,nu este problema  ca dau destule (mai bine eu decat rugina)
Werner
Aro Club Romania
Aro Club Romania

Post by Werner »

Semnalizaroarele de Mercedes G sunt destul de scumpe! O pereche in alb costa 66,90€, plus 5€ posta. Cele portocalii sunt ceva mai ieftine.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Cat de ieftine? Vreau eu!
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Pai, a spus "ceva" mai ieftine, deci pot fi 50€ in loc de 66  :P . Pe de alta parte astea albe pot fi modificate "putin" ca sa tina loc si de pozitii, adica mai bagi un bec alb de 5W inauntru  :-"
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Oricum is faine, si imi plac galbene mai mult decat albe... :D si pozitie... eh, cine are nevoie de pozitie? Alcool n-are :-"
Augustin
Junior
Junior

Post by Augustin »

La varianta asta m-am gandit si eu.Dar pretul de la cele de G m-au cam desumflat.Eu in locul semanlizatorului as fi pus lampi de golf.Cele cu pozitie si proiector.
Astea de G merg bestial pe un Aro 24x care are doua faruri.Daca ai un meserias care sa stie sa se joace cu fibra iti face fata de juri ca e G.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Mi-a basit deja o idee geniala: bag pozitiile in faruri si pun doar semnale pe aripi.Ca lampi doar de semnal care sa se preteze la asa ceva se gasesc... \:/ \:/
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Si cum gauresti farul sa pui pozitiile?
Image
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

myke wrote: Si cum gauresti farul sa pui pozitiile?
Cum?!!!!!! Pai ai uitat ce meserie am????  Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior. ;D ;D ;D
Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

In Cluj pe Calea Baciului (Lombului) erau la dezmembrari lampi super bengoase, noi noute, sa le pui in pomu de craciun nu alta....si ieftine. Asta era acum vre-o doi trei ani cand dadeam p-acolo mai des. Nu stiu acu, dar tot ce-i posibil sa mai fie.
cristi-devildnb
Membru de elita
Membru de elita

Post by cristi-devildnb »

SERGHEI wrote:   Gauresc cu ....freze dentare sau pt bijuterii,pe urma dau cu putin lac de unghii pe marginea gaurii (ca sa nu aiba contact cu aerul umed sa rugineasca) si apoi montez o garnitura de cauciuc facuta dintr-un oring mai gros care se cresteaza pe exterior. ;D ;D ;D
sau:
3 leduri albe ultra bright inseriate cu picirusele celor din capete trecute printr-un dop de penicilina injectabila praf, gaura vaselina si buton special pt pozitie stanga dreapta
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson

Post Reply