Chestiunea este ca aici se ofera salariu minim pentru munca calificata. De la o vreme se tot bate toba cu faptul ca ajutoarele sociale din Romania (care sunt mizerabile) descurajeaza munca, cand in realitate neplata muncii descurajeaza acceptarea unui loc de munca in tara.ardeleanu wrote:Flo, nu am spus ca este rau in Franta. Am specificat ca doar cu salariul minim poti cel mult supravietui, ca si in Romania, dar nu te obliga nimeni sa ramai la salariul minim. Este drept ca trebuie sa ai si competente pentru asta. Sau sa fii cetatean francez si sa te faci functionar.![]()
Nu stiu de unde ai dedus tu ca privim copiii ca pe niste paraziti. Spuneam doar ca sunt multi care fac copii pentru alocatii si scutiri de impozite, nu din mare dragoste pentru copii.
A avea 3 copii si nevasta insarcinata cand tu nu ai lucrat o singura zi in ultimii ani se numeste, in cel mai bun caz, iresponsabilitate.
Draga, copiii sunt pomeniti numai in asociere cu precizarea alocatiilor respective. Din acest motiv am spus acele lucruri.
Da, sunt de acord ca este iresponsabil sa faci copii fara sa muncesti.