Buna ziua tuturor si la multi ani celor care poarta numele de Ion.
De ceva timp am intrat in posesia unui aro 10.4 motor daewoo, cutie directie fata, simpla. Probleme mari la caseta de directie, adica joc de 35°-40°. In prezent am demontat-o.de pe masina si este dezmembrata ar trebui sa gasesc cam tot pentru a o repara, lucru foarte greu de realizat asa ca in incercarea de a gasi o solutie am incercat sa gasesc ceva asemanator. Din ce am vazut pe internet in poze ar fi cateva care ar merge cu cateva modificari. Una ar fi de pe un model de ford ranger. Daca exista cineva mai priceput astept ceva pareri daca ar functiona lucrul acesta, sau daca cineva chiar a facut lucrul acesta. Am incercat sa gasesc informatii pe forum despre lucrul acesta dar fara rezultat. Multumesc
inlocuire caseta directie aro 10.4
Moderator: costy84
-
zaxnez
- Membru

inlocuire caseta directie aro 10.4
Teoria ca teoria dar practica e adevarata provocare
-
zaxnez
- Membru

Re: inlocuire caseta directie aro 10.4
Sau daca stie cineva o sursa de achizitionare a pieselor renunt pe moment la idee ( pana trec de rar)
- oncioiuo
- Membru legendar

incearca la ydaniel aici pe forum si sigur gasesti mai multe variante
au distrus scoala profesionala...........au disparut profesionistii !
- razvy
- Membru legendar

Suportu de caseta nu il ai prins cumva in suruburi de sasiu? Daca da pune una cu servo , merge super fain , diferenta e ca vireaza fffoarte putin
Gasesti caseta la Campulung atat cu servo cat si simpla , gasesti si piese necesare pt caseta simpla
Gasesti caseta la Campulung atat cu servo cat si simpla , gasesti si piese necesare pt caseta simpla
- vercingetorix
- Membru legendar

Am eu o caseta de 10.4 nou-nouta nefolosita niciodata, am cumparat-o sa fie de rezerva dar la cati km merg eu...
Daca te intereseaza e de vanzare.
Daca nu Aro, atunci ce ?
-
zaxnez
- Membru

Salutare. Sincer as fi interesat dar acum depinde de pret pentru ca momentan stau cam prost cu bugetul. Astept un pret. Mercivercingetorix wrote:Am eu o caseta de 10.4 nou-nouta nefolosita niciodata, am cumparat-o sa fie de rezerva dar la cati km merg eu...