Am tot cautat pe aici niste poze cu un motor de BV, dar nu am gasit. As avea nevoie deoarece cel de la care am cumparat masina a tot improvizat una alta si nu stiu ce este acolo, cei drept nici o comanda de la bord nu merge: " pull hot", "hazard", "choke" nici becurile de la 4x4. Va rog daca se poate niste poze cu motorul si explicatii(plus bujie incandescenta si ce altceva ar mai fi).
Metionez ca este primul ARO pe care il am, de asemenea si prima masina cu motor diesel. Ajutati un biet incepator.
Poze cu masina mea voi posta alta data masina este la tara in service(tinichigiu), nu pot posta inca nimic, sper sa pot cat mai repede.
Multumesc
Nelamuriri
-
Tudor123
- Incepator

Nelamuriri
Last edited by Tudor123 on 29 Feb 2008, 23:47, edited 1 time in total.
- tarzy
- Membru legendar

Re: Nelamuriri
mai bine zi mataluta din ce localitate esti ... si poate-ti arata vre-un concitadin utilajul pe viu
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
Tudor123
- Incepator

tarzy wrote: mai bine zi mataluta din ce localitate esti ... si poate-ti arata vre-un concitadin utilajul pe viu
Eu sunt din Arad
- tarzy
- Membru legendar

pai din Arad nu cxred sa fie cineva cu brasov .... dar la Timisoara este Kato ... poate faci o excursie si vezi ce si cumTudor123 wrote:tarzy wrote: mai bine zi mataluta din ce localitate esti ... si poate-ti arata vre-un concitadin utilajul pe viu
Eu sunt din Arad
bafta
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)