Probleme frane spate !!!

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
talyban99
Membru
Membru

Probleme frane spate !!!

Post by talyban99 »

Dupa cum va spusei luai o punte noua   bun pana aici      La pistonasele de frana spate datorita imbatrinirii nu tin garniturile     Am luat tot Buc. la rand si nu am reusit sa gasesc un set de garnituri pistonas spate pt Aro 10 ..... mai toata lumea mi a spus ca nu au de ani de zile   ...   altii sa cumpar pistonase   ......ma ia nervii !!!!!!!!!  mie nu imi tre decat garniturile    .....      Si o idee   ....daca ferodourile sunt de papuc   nu se pot pune cumva si pistonase de papuc ? ? ? ? ?

Sau orice idee aveti imi va prinde bine !!!!    H E L P !!!!
Last edited by George on 27 Feb 2008, 00:00, edited 1 time in total.

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Probleme frane spate !!!

Post by florin75 »

Merg cilindrii receptori de papuc, merg si cei de Dacia Break. Primii sunt mai mari, eu recomand de break, exceptie situatia in care circuli cu masina incarcata.
Da' cum de nu ti-a spus nici un vanzator ca merg cele de papuc?
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Multzumesc !!!!    ce sa iti spun cred ca nu i-a interesat sau nu se baga ......   deci   ce recomanzi tu mai bine de pus ???  si de ce ???
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

Pai daca iti trebuie garnituri, ce diametru ai la cilindri? Papucul are 25,4mm, daca nu ma insel, s-ar putea sa mearga.

Elijah
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Elijah »

Io am pus de Dacia papuc si-i la fix, se potrivesc fara nici o modificare. Ia doua sa fie simetric c-altfel nu echilibrezi veci franele.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Corect, ia cilindri noi, amindoi odata sa fie din acelasi lot, etc.. pt ca sa fie echilibrate frinele. Daca iei numai garnituri, poate au oxidat cilindri, poate nustiu ce, etc, etc. Am patit-o eu cind aveam Dacia Break, cu in cilindru nou si unu "reciclat" dar macar pe vremea aia aveam o scuza, banii erau cu minus  ;D
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Papuc nene...si baga un ochi si la repartitor...prietenii stiu de ce :-"
Si un sfat....inainte de ai monta desfai si vezi sa nu aiba talc sau alte porcarii pe garnituri...daca au , stergei cu lichid de frina.
Image
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Multumesc pt informatie !!!    oricum ii schimbam pe amandoi   sa nu fie unul hais unul cea !!!   

Multumesc !!!  din cate vazui cu ochiu meu......si nu s  chior  eu NU am repartitor !!!  asa am luat-o !!!
Last edited by George on 26 Feb 2008, 23:59, edited 1 time in total.
myke
Membru legendar
Membru legendar

Post by myke »

Ia baga un ochi unde merge tija de se prinde pe grupul spate...Ala e repartitorul...Si se potriveste tot de la papuc...
Image
maiden
Membru de elita
Membru de elita

Post by maiden »

eu am pus pe renault 5, acum 8 ani, pistonase frana de dacie....cu putine modificari, poti sa pui orice, in limitele standardului.... Eu am avut de modificat sistemul de prindere...
don't forget kids..the more posts you have the bigger your penis gets !

Pentru orice fel de nelamuriri in ceea ce priveste utilizarea forumului, apasati AICI !
georgenis
Membru de elita
Membru de elita

Post by georgenis »

Eu am schimbat cilindrii de frana la Aro 10 pe spate dar pistoanele nu erau la fel. La Aro 10 erau mai lungi si cu niste urechi in capete care tineau sabotii. A trebuit sa pun pistoanele existente.
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

daca tot cumperi cilindri noi ia de ''uzina'':) ca cei de asam si de comefin sunt mai ieftini dar se strica repede.
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
bigdaddy
Membru
Membru

Post by bigdaddy »

Cumpara doi cilidri noi, nu e o suma astronomica, chiar merita. Insa recomandarea mea este sa demontezi cilindrul de pe butucul rotii si sa mergi cu el in mana la magazin. Si acum am un set de cilindri de papuc "pe stoc" - la mine se potrivesc cilindri receptori de la DACIA 1300!!! (aceia cu gaura de fixare a tevii oblica).
"In vin sta intelepciunea, in bere libertatea, in apa sunt bacterii !" Benjamin Franklin ;)
talyban99
Membru
Membru

Post by talyban99 »

Inca o data multumesc tuturor !!!   
costel_bv
Membru
Membru

Post by costel_bv »

Merg cilindrii de papuc fara probleme dar luATI SI CONDUCTELE aferente e dificil de refolosit cele vechi.Colegii sa fie atenti pt ca la aro sunt variante fara repartitor de frina au numai un"T" in care se conecteaza conductele.
-

Post Reply