Modelat in 3D de un rus, cred, arata foarte bine reprodus foarte detaliat:
Aro M 461
Aro 240
Aro 242
Aro 243
Aro 244
Aici e linkul paginii poate cineva intelege rusa si ne poate da mai multe detalii. As fi interesat daca sunt disponibile la download modelele. http://www.3dmir.ru/forum/read/4812/1.html
Cum vi se pare "noul" Aro? Prototip realizat la facultatea din Iasi de elevii, profesorii care au facut si prototipul pickup care a ramas doar prototip ca nu prea il vad eu cu mult exit, cat despre asta nu prea ii vad viitor...
Parerea mea e ca Aro e o masina de teren si la fel ar trebui sa fie si un "viitor model" sau concept, ori asta e un SUV greoi lung si cam urat, din ce am citit pe net nu prea am scos mare lucru caci se vorbeste de iARO Camarad dar ala e alt model si pe pagina da de inteles ca acesta va fi urmatorul dar in alte pagini se zice ca e conceptul unui amator asa ca nici eu nu stiu...
Cu niste pagini in urma au aparut niste randari facut de un artist rus. Cmm ma chinuiam/visam mai de mult la niste modificari, m-am hotarat sa il contactez, si contra cost mi-a facut ARO-ul dorit, bazat pe modelul 264.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.