AMENAJAREA GARAJULUI pt. Conservarea Optima a Automobilelor

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
gica
Junior
Junior

AMENAJAREA GARAJULUI pt. Conservarea Optima a Automobilelor

Post by gica »

Dragi colegi,
Deoarece nu exista nici un topic despre cum ne putem pregati, si amenaja Garajul pt a crea cele mai bune conditii de conservare si pastrare a Automobilelor,m-am gandit ca ar fi necesar un asemena topic si in interesul tuturor.
Rog colegii sa isi impartaseasca cu noi experienta, si sa discutam toate criteriile care ar trebuie indeplinite de un garaj.Cel mai bine ar fi sa discutam pt fiecare tip de garaj in parte:Izolatie impotriva umezelii, a inghetului, ventilatie....etc.
-Garaj construit din caramida,beton etc....
-Garaj de tabla sau cele tip container
-Garaj din lemn(cu sau fara fundatie de beton)
Cu cat este mai mic creierul cu atat este mai mare ingamfarea!

Maniak22
Incepator
Incepator

Re: AMENAJAREA GARAJULUI pt. Conservarea Optima a Automobilelor

Post by Maniak22 »

Salut. Foarte bun topic. Si eu cautam de ceva vreme niste sfaturi de la colectionari.
Eu am un garaj de caramida unde imi tin Dacia 1300 si are o mica fereastra 30/10 cm pentru aerisire. Pe viitor am de gand sa fac si niste ferestre in usa care sa stea mereu deschise pentru o circulatie mai buna a aerului fiindca am si canal sub masina si cam urca in sus umiditatea. Adevarul e ca si e cam aglomerat cu dulapuri si rafturi care sunt aproape lipite de masina ceea ce nu e prea bine.
La vara am de gand sa mai fac un garaj dar inca sunt in dubii daca sa fie de lemn sau caramida. Cert e ca nu vreau sa fie nici prea cald vara cum e in garajul de caramida cu acoperis bituminos dar nici prea frig iarna, iar in acelasi timp sa fie si bine ventilat.
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Re: AMENAJAREA GARAJULUI pt. Conservarea Optima a Automobilelor

Post by Soryn »

Trebuie temperatura aproximativ constanta.Inertia termica mare se obtine intr-o cladire cu demisol,subsol foarte mare,cat de cat aerisit.Cauciucul imbatraneste din cauza ciclurilor incalzire - racire foarte dese.Vinul tot in conditi de temperatura fixa se pastreaza.

Post Reply