Sistemul de ventilatie pentru Aro 10 cu capota din fibra

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

Post Reply
alexasig
Membru
Membru

Sistemul de ventilatie pentru Aro 10 cu capota din fibra

Post by alexasig »

Salut,
Am si eu un Aro 10 cu capota din tabla, am facut rost de un kit exterior care cuprinde si capota de fibra si vreau sa il montez.
Ma ajuta si pe mine cineva cu ceva foto la partea de langa parbriz. :'(

Trebuie sa modific acea zona situara intre parbriz si spatele motorului.

Multumesc mult.

P.S. Am ceva foto dar nu sunt suficiente.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Imblanzind FIARA !!!

razvy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Sistemul de ventilatie pentru Aro 10 cu capota din fibra

Post by razvy »

Ai nevoie de balamalele de capota tipul nou, dai tabla dintre parbriz si capota jos , tai acei suporti in care se prind balamalele de la capota de tabla jos , si cam atat , pe langa capota ai nevoie si de triunghiurile alea 2 mici care vin intre aripa si rama de la parbrizx , merge si fara dar arata urat , alea nu prea se dasesc , dar nu sunt greu de facut , si tabla pe care se vede chederu in poza pusa de tine se face, acea tabla difera ca forma de la model la model , sunt multe modele de capota de fibra
alexasig
Membru
Membru

Post by alexasig »

razvy wrote:Ai nevoie de balamalele de capota tipul nou, dai tabla dintre parbriz si capota jos , tai acei suporti in care se prind balamalele de la capota de tabla jos , si cam atat , pe langa capota ai nevoie si de triunghiurile alea 2 mici care vin intre aripa si rama de la parbrizx , merge si fara dar arata urat , alea nu prea se dasesc , dar nu sunt greu de facut , si tabla pe care se vede chederu in poza pusa de tine se face, acea tabla difera ca forma de la model la model , sunt multe modele de capota de fibra
Am si coltarele si capota, vreau si ceva foto ca sa modific dupa model.
Capota este la fel ca a ta, modelul de pe masina acum.

Multumesc
Imblanzind FIARA !!!
razvy
Membru legendar
Membru legendar

Post by razvy »

Caspota stiu ca e ca a mea de tabla , dar nefiind la fata locului e mai greu de explicat , cel mai simplu dai jos capota care o ai acum , apoi dai jos tabla dintre patbriz si capota , e prinsa cu vreo 10 holsuruburi si 4 suruburi de 6 pe lateral care se desfac destul de greu

ASa ar trebuii sa arata , ignora gaurile pt aeroterma cn , caroseria asta a fost din fabrica cu , capota de tabla si modificata la capota de fibra download/file.php?id=64597&mode=view in prima poza e modificat tablitele alea albe , iar in a 2 nu sunt cum is la tine download/file.php?id=62024&mode=view
Last edited by razvy on 04 Aug 2014, 15:10, edited 1 time in total.

alexasig
Membru
Membru

Post by alexasig »

razvy wrote:Caspota stiu ca e ca a mea de tabla , dar nefiind la fata locului e mai greu de explicat , cel mai simplu dai jos capota care o ai acum , apoi dai jos tabla dintre patbriz si capota , e prinsa cu vreo 10 holsuruburi si 4 suruburi de 6 pe lateral care se desfac destul de greu
Operatiuni rezolvate. :)

Am nevoievde foto pt a continua.
Imblanzind FIARA !!!
Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

Foto găsește in topicul de prezentare mașini autor ixu

Post Reply