Întrebarea a doua: se mai gasesc undeva motoare de Brasov? Nu din alea calate si muncite, unul din ala care are ten de Champs Elysees!
TV 14-Cum se scoate motorul?
Moderators: Werner, mariusjaz, socratee
- Werner
- Aro Club Romania

TV 14-Cum se scoate motorul?
Am nevoie de un sfat de la cineva care se pricepe la TVuri!!! Cum se scoate un motor de Brasov dintr-un TV 14F? Prin cabina, sau merge pe jos?
Întrebarea a doua: se mai gasesc undeva motoare de Brasov? Nu din alea calate si muncite, unul din ala care are ten de Champs Elysees!
Deci, fumator cu maniere!
- socratee
- Membru Devotat

Re: TV 14-Cum se scoate motorul?
Cand am scos motorul (vara 2013) l-am scos prin spate. Prin cabina (manual, fara macara tip girafa) e imposibil. Am prins cu 2 curele de ventilator motorul (o curea la fulie si una prin carcasa de ambreiaj) 2 tevi,4 insi si multa transpiratie 
- paulbmw320
- Incepator

Eu le scoteam numai pe jos. Se slăbesc suporti si se lăsa motorul jos,dupa aceia se ridica masina in sus si se scoate motorul prin lateral. Ca să-ți fie mai ușor trebuie sa mai demontezi din anexe. Alternator,Electromotor etc.
Aro m 461 1969
Minimobra 1977
Minimobra 1977
- socratee
- Membru Devotat

Pe jos nu stiu cum ar merge treaba. Pare mai complicat.
Poti observa din poza cum s-a desfasurat lucrarea
Poti observa din poza cum s-a desfasurat lucrarea
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- paulbmw320
- Incepator

Credeama ca stiu foarte bine am avut trei tv-uri,am dat jos motoarele de nenumărate ori.
Aro m 461 1969
Minimobra 1977
Minimobra 1977
- Werner
- Aro Club Romania

Multumesc pentru sfaturi! Pe jos mi se pare mai usor. Mai ales ca nu trebuie "carat" prin cabina si nu poate strica altele în interiorul masinii. Pe motorul meu oricum nu mai sunt agregate, motorul a fost devasta de mult.
-
niku111
- Membru legendar

Am vazut motor de TV scos pe usa din dreapta cu stivuitorul