Salutari
Sper ca nu va suparati ca tulbur si eu apele leului
Un profesor a avut de un Oltcit la 300 ron si am vrut sa-l cumpar si m-am interesat de aceasta masina ce si cum..
Pe un forum am dat de acest topic si m-a facut curios. L-am citit tot si am fost impresionat.
Pana la urma nu l-am mai vandut ca l-a da la Programul "Rabla".
Problema mare cu motoarele turbo este, dupa mine, durabilitatea. Sa luam, de exemplu, motorul de dacie (ca la oltcit nu ii stiu caracteristicile). Are vreo 60....65 CP. Ii pun turbo pe el (mai precis supraalimentare). Ca urmare vor creste presiunile in timpul functionarii. Deci, cuzinetii se vor uza mai rapid, segmentii... ce sa mai zic. Motorul poate fierbe. Asta pentru ce? Ca sa indoi vreo biela? Sa gauresti pistoane? Motoarele aste pur si simplu nu au fost calculate pentru varianta turbo. Nu zic ca nu obtii puteri mari, dar pentru cat timp? Mai apare si reversul medaliei. Ajungi cu un Oltcit, Dacie, Wartburg, IMS,TV, Trabant, Lastun sau ce vreti voi la impresionanta viteza de ... sa zicem... 200km/h. Cum o opresti? Cum sta in curbe? So, trebuie modificat mai mult decat motorul. Te mai uiti la frane, sasiu (sau ce ai pe post de structura de rezistenta). Te gandesti daca vrei sa mai ajungi viu acasa. Pana la urma, la ce va trebuie puteri asa mari?
daaa corect am un pretin care mai participa la cursele astea clandestine si-mi povestea de cate uni ca au pus nush ce motor mare si super alimentat si super dimensionat la care el intreba sec ba da franee ai pus pa masura puterii obtinute
pacat ... maree pacat .... masina asta a cam facut istorie
totusi .,... bine ca macar SGM a avut roll cage si nimeni nu a murit
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Cit timp e masina construita de miinile tale, stii si ultimul surub din ea, si cit poate sa reziste surubul ala, mi se pare super misto realizarea (atit Oltcitul cit si Dacia) si nu mie frica de omul pasionat care stie ce face!
Dar uite acum si exemplul diametral opus, vine copchilul lipsit de orice responsabilitate, se urca in bolid si strica tot... Partea mai naspa ca prostul are o vina limitata, e prost, ce vrei... Cel mai bine ar fi fost ca Robert sa nu fi vindut masina la un copil, dar... nah, asta este...