New fashion in town - Creasta de zapada
Moderator: costy84
- tarzy
- Membru legendar

New fashion in town - Creasta de zapada
oare cat o fi de complicat sa-ti dai zapada de pe plafon .... bag de seama ca ptr unii .... FOARTE
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
vstef_is
- Membru legendar

Re: New fashion in town - Creasta de zapada
Cu cat e masina mai scumpa cu atat e mai greu...
- amicul
- Membru de elita

Trebuiesc duse la coafor

Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
- Schumy
- Membru de elita

Nu cred ca posesorii de masini din pozele facute de tine stiau ca zapada de pe masina are totusi un rol cand vine vorba de nametzi.....si anume cu cat ai mai multa greutate pe rotile tractoare cu atat ai si sansa sa ai aderenta ceva mai mare......sigur ca nu le gasesc scuze......aici tine de nesimtire zic eu......dar eu am sesizat o oare care diferenta intre o masina cu zapada pe ea si aceiasi fara zapada de pe capota....in fine.....poate ca nu era cazul sa ma bag dar cam asa vad eu
-
vstef_is
- Membru legendar

Ai sesizat corect diferenta! Masina cu zapada pe capota are zapada pe capota, pe cand cea care nu are zapada pe capota nu are zapada pe capota!!!
Daca vrei sa cantarim acea zapada vom ajunge la scoruri astronomice precum 1-2 kg maxim... nu stiu daca asta face o diferenta prea mare la o masina de 2 tone, cum e Tuaregu de ex.
Zapada ne-data de pe masina are doua roluri uriase... in primul rand indica ceva despre posesor - lene, nesimtire, indolenta, comoditate, sau hai poate doamne fereste se grabea enorm de tare... si nu in ultimul rand, un rol extrem de important in peisajul rutier - ofera masinilor care circula in spatele celor cu zapada deasupra, un minunat spectacol de iarna constand in rafale rasfirate de zapada proiectate direct asupra parbrizelor celor din spate...
Daca vrei sa cantarim acea zapada vom ajunge la scoruri astronomice precum 1-2 kg maxim... nu stiu daca asta face o diferenta prea mare la o masina de 2 tone, cum e Tuaregu de ex.
Zapada ne-data de pe masina are doua roluri uriase... in primul rand indica ceva despre posesor - lene, nesimtire, indolenta, comoditate, sau hai poate doamne fereste se grabea enorm de tare... si nu in ultimul rand, un rol extrem de important in peisajul rutier - ofera masinilor care circula in spatele celor cu zapada deasupra, un minunat spectacol de iarna constand in rafale rasfirate de zapada proiectate direct asupra parbrizelor celor din spate...
- Schumy
- Membru de elita

Pe mine poti sa ma scuzi si sa ma crezi pe cuvant cand zic ca am avut nevoie de greutate suplimentara la tractiune?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
vstef_is
- Membru legendar

nop... sorry.... mai bine puneai un sac de nisip in spate si aveai greutate pe spate, care si asa e usor, si te ajuta in situatii grele, curatai zapada, si aveai si vizibilitate mai buna... 
- alcool online
- Membru

lasa bre ca astia cu masini scumpe pot merge cu viteza in conditiile astea si spulbera vantu repede toata zapada 
"Man will be what he was born to be, free and independent!" - JFK
-
vstef_is
- Membru legendar

Pai asta ziceam si eu, ca spulbera zapada spre marea fericire a celor din spate care au parte de un spectacol unic... zapada direct peste ei... fain, nu?
-
georgenis
- Membru de elita

E destul de greu sa se cocoate sa dea zapada jos de pe un Touareg sau dubita.
- tarzy
- Membru legendar

partea hazlie este ca nu o data am vazut cum bolovani (de fapt mai des bolovanele) isi turnau zapada in propriul parbriz ... puneau franba brusc si hop .... cernea sau chiar cadeau bulgari marivstef_is wrote: Pai asta ziceam si eu, ca spulbera zapada spre marea fericire a celor din spate care au parte de un spectacol unic... zapada direct peste ei... fain, nu?
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
(Winston Churchill)
-
SERGHEI
- Banat

tarzy wrote:partea hazlie este ca nu o data am vazut cum bolovani (de fapt mai des bolovanele) isi turnau zapada in propriul parbriz ... puneau franba brusc si hop .... cernea sau chiar cadeau bulgari marivstef_is wrote: Pai asta ziceam si eu, ca spulbera zapada spre marea fericire a celor din spate care au parte de un spectacol unic... zapada direct peste ei... fain, nu?