Peugeot - toate tipurile de fum

Tipuri, performante, probleme, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: Peugeot - toate tipurile de fum

Post by tudop »

Nu stiu sa existe bucsi de schimb pt timonerie.. am vazut o data timonerie completa noua.. daca nu se mai gasesc pe la C.L. se merge la un strungar si se fac bucsile alea din ceva material mai avansat - poliamida, PU, etc
* desi, acum imi dau seama, ca aveti si strungul ala mic pe stoc ;)) va mai trebuie doar o bara de poliuretan... care stiu ca se gaseste in Buc. la o firma care de altfel mai are si ceva piese de Aro, am uitat cum le zice :))) poate imi aduc aminte...

Vladb
Incepator
Incepator

Post by Vladb »

tudop wrote:Nu stiu sa existe bucsi de schimb pt timonerie.. am vazut o data timonerie completa noua.. daca nu se mai gasesc pe la C.L. se merge la un strungar si se fac bucsile alea din ceva material mai avansat - poliamida, PU, etc
* desi, acum imi dau seama, ca aveti si strungul ala mic pe stoc ;)) va mai trebuie doar o bara de poliuretan... care stiu ca se gaseste in Buc. la o firma care de altfel mai are si ceva piese de Aro, am uitat cum le zice :))) poate imi aduc aminte...
Am gasit eu magazinul undeva pe Calea Rahova dar au vandut timoberia completa ce costa 70 lei acum cateva saptamini. Asa ca te rog sa iti aduci aminte unde e magazinul cu pricina de unde putem lua bara de poliuretan. [-O<
spartana244
Incepator
Incepator

Post by spartana244 »

Eu am cumparata timoneria, sunt disperat de cate ori a nimerit nevasta in a 3-a la plecarea de pe loc:), dar cam are dreptate, schimbatorul are un joc...
Inca nu l-am montat, cred ca la primavara, daca vrea cineva poze, cu placere.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Cred ca astia erau cu materiile prime : http://bazaalfa.ro/contact/

Cand m-am uitat eu aveau mai multe materiale brute, acum au devenit mai comerciali, asa ;D Sper sa aiba ce trebuie.

Soryn
Membru legendar
Membru legendar

Post by Soryn »

Am cautat si eu timoneria astazi , cei cu magazinul au inca anuntul pe mercador :-[
Ati gasit de cumparat poliamida,duramid,teflon undeva?

Post Reply