* desi, acum imi dau seama, ca aveti si strungul ala mic pe stoc
Peugeot - toate tipurile de fum
Moderators: mariusjaz, socratee
- tudop
- Membru de elita

Re: Peugeot - toate tipurile de fum
Nu stiu sa existe bucsi de schimb pt timonerie.. am vazut o data timonerie completa noua.. daca nu se mai gasesc pe la C.L. se merge la un strungar si se fac bucsile alea din ceva material mai avansat - poliamida, PU, etc
va mai trebuie doar o bara de poliuretan... care stiu ca se gaseste in Buc. la o firma care de altfel mai are si ceva piese de Aro, am uitat cum le zice
)) poate imi aduc aminte...
-
Vladb
- Incepator

Am gasit eu magazinul undeva pe Calea Rahova dar au vandut timoberia completa ce costa 70 lei acum cateva saptamini. Asa ca te rog sa iti aduci aminte unde e magazinul cu pricina de unde putem lua bara de poliuretan.tudop wrote:Nu stiu sa existe bucsi de schimb pt timonerie.. am vazut o data timonerie completa noua.. daca nu se mai gasesc pe la C.L. se merge la un strungar si se fac bucsile alea din ceva material mai avansat - poliamida, PU, etc
* desi, acum imi dau seama, ca aveti si strungul ala mic pe stocva mai trebuie doar o bara de poliuretan... care stiu ca se gaseste in Buc. la o firma care de altfel mai are si ceva piese de Aro, am uitat cum le zice
)) poate imi aduc aminte...
-
spartana244
- Incepator

Eu am cumparata timoneria, sunt disperat de cate ori a nimerit nevasta in a 3-a la plecarea de pe loc:), dar cam are dreptate, schimbatorul are un joc...
Inca nu l-am montat, cred ca la primavara, daca vrea cineva poze, cu placere.
Inca nu l-am montat, cred ca la primavara, daca vrea cineva poze, cu placere.
- tudop
- Membru de elita

Cred ca astia erau cu materiile prime : http://bazaalfa.ro/contact/
Cand m-am uitat eu aveau mai multe materiale brute, acum au devenit mai comerciali, asa
Sper sa aiba ce trebuie.
Cand m-am uitat eu aveau mai multe materiale brute, acum au devenit mai comerciali, asa
- Soryn
- Membru legendar

Am cautat si eu timoneria astazi , cei cu magazinul au inca anuntul pe mercador 
Ati gasit de cumparat poliamida,duramid,teflon undeva?
Ati gasit de cumparat poliamida,duramid,teflon undeva?