1 pai trebuie asperizat chederul foarte bine cu hirtie abraziva granulatie 40 dupa care se degreseaza cu diluant nitro
2 pe usa la fel se asperizeaza cu hirtie abraziva de 280 se degreseaza cu nitro.
3 se minjeste cu o pensula mica ambele suprafete cu prenandez se lasa timp de uscare,deobicei pun degetul in el si daca nu mai este ud atunci actionez.
4 INCEPI SA APLICI CHEDERUL ATENT SI CU MINA SIGURA CA NU MAI MERGE DEZLIPIT SI ASEZAT INCA ODATA.
5 SUCCESURI!!!!!
PS.trebuie rabdare multa e foarte migalos
ARO M461C - Retusari tehnice si estetice
- pantelimon
- Membru legendar

- mariusm461
- Membru

Re: ARO M461C - Retusari tehnice si estetice
Salutare! Am urmarit discutia voastra despre cauciucuri.
Ca posesor de M, pot sa va spun ca, inca de la inceput am montat cauciucuri fara camera, pe jantele originale si nu am avut niciun eveniment.
Cel de la vulcanizare nu a vrut sa se complice.

Ca posesor de M, pot sa va spun ca, inca de la inceput am montat cauciucuri fara camera, pe jantele originale si nu am avut niciun eveniment.
Cel de la vulcanizare nu a vrut sa se complice.
Bradului, la munte-i place ! La fel și M-ului si Aro Toyota!
Aro M 461 -1968 - D 127.
Skoda Fabia Combi - 2006 -1.2 HTP.
Aro 244 Toyota 2.4 - an 2001.
Aro 244 Toyota 2.4 - an 2002.
Aro M 461 -1968 - D 127.
Skoda Fabia Combi - 2006 -1.2 HTP.
Aro 244 Toyota 2.4 - an 2001.
Aro 244 Toyota 2.4 - an 2002.
-
niku111
- Membru legendar

Multumim nea GEORGE pt. invataturile matale .
- George
- Administrator

Cel de la vulcanizare era in Austria, iar pe acolo vulcanizatorii nu se cred mai dejtepti decat inginerii care au proiectat jantele fara camera. Ce spui tu, este fix "las-o bah, ca merge-asa!"mariusm461 wrote:Cel de la vulcanizare nu a vrut sa se complice.![]()
ARO CLUB ROMANIA
- deluca
- Membru de elita

cauciucurile le-am montat singur cu manuta mea si inca de la inceput am observat ca intra foarte usor pe janta. astfel si demontarea lor este foarte usora. a doua problema a fost gaura din janta, in care se monteaza ventilul: e pre mare, am facut improvizatii cu ventile metalice si garnituri, etc. umflate la presiune, din 4 doua au tinut presiunea, doua nu. recomand folosirea de camere si ai liniste, dar fiecare face cum stie mai bine.
cat cu chederele, este de milioane informatia, nu am stiut cum se monteaza, acum abea astept sa ma apuc de treaba.
cat cu chederele, este de milioane informatia, nu am stiut cum se monteaza, acum abea astept sa ma apuc de treaba.
- George
- Administrator

Exista valve pentru gaurile mai mari, de Aro, insa sunt destul de rare.
ARO CLUB ROMANIA