Troliu mecanic

Cutii de viteze si transfer, planetare, ambreiaje, diferentiale. Tipuri, reparatii, modificari.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
fulgeras
Membru Devotat
Membru Devotat

Troliu mecanic

Post by fulgeras »

Daca tot am cumparat o cutie cu priza, as vrea sa pun si un troliu mecanic...dar sincer sunt c-am scumpe astea mecanice, si as vrea sa imi fac eu unul...eu initial m-am gandit dintr-un grup de fata de aro 24x,dar uni baietii zic ca ii viteza prea mare de troliere si rupe priza...asadar as dori niste pareri, poate mai mutle ideei puse cap la cap iesim undeva...
ARO 243(GHIVOLU)

niku111
Membru legendar
Membru legendar

Re: Troliu mecanic

Post by niku111 »

Chiar si grupul de fata trebuie sa-l modifici putin ,dar merita incercat si in functie de viteza vezi ce raport iti trebuie.
23cvl
Membru de elita
Membru de elita

Re: Troliu mecanic

Post by 23cvl »

Nu ma prea pricep la trolii si nici nu am folosit asa ceva dar ma gândesc ca daca ai pune un grup fata ar trebui facut un tambur pentru sufa foarte subtire sa nu te traga repede ca nu o sa mai fie putere, plus cred ca trebuie sudati si satelitii ca dupa mintea mea o sa folosesti doar o parte a grupului .

Ma tot gândesc la altceva si cred ca ar merge si un grup de motosapa care nu are diferential in el si sunt unelea destul de rezistente, cu cateva modificari ,adaptari cred ca se gaseste ceva.

La grupul de aro chiar si sudat satelitii daca nu cuplezi sa traga si esti de ex pe o rampa masina nu o sa stea in sufa pentru ca grupu nu blocheaza si o ia la vale, in schimb la grupul de motosapa are melc si nu merge sa se deruleze inapoi, poate gresesc dar la asta m-am gandit eu :-??
cred ca trebuie un reductor gen motoras de stergatoare dar la dimensiuni mari dar acelasi principiu...
Forum Aro Club Romania !

Post Reply