Motor ARO 10,4 , nu se mai invarte

Probleme, modificari, reparatii.

Moderators: costy84, socratee

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: Motor ARO 10,4 , nu se mai invarte

Post by tarzy »

AROtech wrote: Tarzyy nu misca ca trag waaa  !!!
La artari bre , sunt cumnatul primarului de la ileana , artari , florica , vlaiculesti si alte alea .... deci pana la branesti cunosc si eu cap de creta :)
Ia spune numele tau , si unde ai headquaters :)

:D

pai intreba la cumnatu' matale .... Stan Badea ... e bunicul sotiei ... si la el in batatura tin eu jumate din parcu' auto

e curtea din dreptul indicatorului de pe DN3 spre Artari

amu in batatura se vede numai remorca ca ARO e dus la doctor ptr operatie estetica

eu cam w/e de w/e dau pe acolo ...cand esti in zona da un semn ... ca poate vedem impreuna ce gust are tuica de fructe de Ileana  ;D
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Aceasta asa zisa suspendare este reglementata de Ordonanta de urgenta nr.189/2005
O puteti descarca de aici:

http://www.unsicar.ro/uploads/File/legi ... 9_2005.pdf

“Art.7. alin(1) Conducerea pe drumurile publice a autovehiculelor a caror inmatriculare a fost suspendata in conditiile prezentei ordonante de urgenta constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 3000 Ron la 5000 Ron.â€
Gaz 69 AM -1962; Aro 10 Mk1 - 1980
AROtech
Incepator
Incepator

Post by AROtech »

@tarzy sunt sanse de 90 % sa vin in w/e asta :) , deci trag o fuga pe la tine :)
@misi din Cluj - ce nickname ai pe vwforum ? si multam ptr informatii , dar din cate vad pe drumu asta nu prea mai e politie :)
Aro 10.4 1992 facut ptr frantza
VW Kafer 1302 1972 (stare de reconditionare)
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Din cate stiu, o masina poate fi tractata, chiar daca nu este inmatriculata sau daca nu are itp sau asigurare. Doar sa aiba frane si directie si sa-i mearga semnalizatoarele.
Cel putin asa stiu. Si am si incercat pe propria piele, tecand pe langa politisti, care nu m-au oprit. Ori nu le pasa, ori erau prea somnorosi  ;D

Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Cel mai sanatos, ar fi sa-o duci cu platforma.
Nu costa asa de mult, si in plus nu are rost sa risti inutil, sa ramai doamne fereste fara directie sau frane.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

o luam iar de la capat

legea specifica destul de clar ... ca nu-s acceptate in circulatie (indiferent pe forte proprii sau remorcate) vehicule neinmatriculate, fara ITP, asigurare, etc

faptul ca politisti sunt "intelegatori" e deja alta poveste

revin inca o data cu rugamintea sa nu mai dam sfaturi asa .... "lautareste" fara argumente ..... nu de alta dar putem baga pe cineva in belele mari .... ptr 1-2 mil cat o costa o platforma

una e sa-o "comiti" in cunostinta de cauza .... sa stii de la inceput ca esti in culpa .... sa ai pregatit "dreptul" .... si altfel se pune pba daca pleci la drum convins ca ai dreptate .... te iei in gura cu garcea ... si se ajunge la situatii delicate
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
Misi din Cluj
Membru legendar
Membru legendar

Post by Misi din Cluj »

Nu costa asa de mult platforma!
Mie, mi-au adus Aro 10, de la Dej la Cluj (60 km) cu 100 RON.
Deci nu merita sa risti inutil!
Tarzy are dreptate!
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

La rubrica "sa mai radem putin" o sa gasesti o poza cu o dacie papuc care cara un aro 10 ...cred ca ideea asta n-a adus-o nimeni in discutie......asa ca m-am gandit in spirit de gluma sa va fac sa va imaginati un aro calare pe o dacie ;))

Post Reply