Autospeciale Pompieri
- Lucian
- Membru de elita

Re: Autospeciale Pompieri
Ce este atractiv la porcariile alea de Mercedesuri autobuze din Bucuresti? Stiti cat costa o prostie ca aia? 180.000 usd. Romanul face masini mult mai ieftine, dotate toate cu aer conditionat si camere video.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
(comaro.ro)-text modificat
-
costy84
- Moderator

Luciane daca le face asa bune si ieftine de ce nu le cumpara nimeni? Nu crezi ca si la autobuze sunt aceleasi probleme de care se pomenea si la autospecialele de pompieri? In plus in aproape toate interviurile Niculae,Nicolae,Niculaie sau cum naiba il cheama era foarte ofensat ca nu vin "coruptii"astia de primarii sa cumpere autobuzele lui, probabil nu i-a spus nimeni ca el trebuie sa se duca cu niste oferte la primari si pe langa astea tov.patron de fiecare data e suparat ca nu vrea sa cumpere M,ap,N si M.A.I de la el. De ce targhet-ul lui bate spre aceste institutii nu cumva deoarece este obisnuit ca acum mai bine de 10 ani ca ele sa ia de la producatorii romani absolut orice tampenie? Ia uitate mai bine cate "prototipuri" de pe la Rocar au ajuns la cele 2 institutii si Roman era obisnuit cu aceeasi practica.
- flo
- Membru legendar

Care roman, Lucian?
Stii cat de nefiabil este un sasiu ROMAN nou?
De ce nu rezista si ROMAN-ul 6-7 ani fara cea mai mica defectiune, asa cum poate un Iveco sau un Renault?
Ai idee cate belele iti aduce o autospeciala pt. pompieri Roman? Una noua evident.
Asta-i problema: CALITATEA.
Stii cat de nefiabil este un sasiu ROMAN nou?
De ce nu rezista si ROMAN-ul 6-7 ani fara cea mai mica defectiune, asa cum poate un Iveco sau un Renault?
Ai idee cate belele iti aduce o autospeciala pt. pompieri Roman? Una noua evident.
Asta-i problema: CALITATEA.
- ZOZOVICS
- Incepator

Salutareflo wrote:Ca dispar locuri de munca si dispare si industria nationala, ai perfecta dreptate. Este trist. Despre calitate insa....
Degeaba pune ROMAN o cutie de viteze ZF, daca o monteaza rau. Din nefericire calitatea masinii in ansamblu este slaba.
ZOZOVICS, de ce toata lumea se supara pe stat ca nu cumpara de la firme romanesti si nu se supara si pe firmele respective ca nu ofera produse atractive precum cele din UE?
Eu nu ma supar,ai dreptate aic,am vorbit asa in general,daca intram in amanunte,am auzit de la uni mecanici,muncitori,ca pentru salariul ce primim,e bine si asa..!
Aic zic eu e o problema mare, si cu mentalitatea oamenilor de la indusrie,si daca nu se schimba mentalitatea asta ,in viitorul apropiat,ramanem fara indusrie complet,ce aduce probleme si mai mari...
- Lucian
- Membru de elita

Ok, am inteles cum sta treaba, sincer nu stiu cum sunt Romanurile noi. Poate la mijloc e "munca de chinez" , daca este asa trebuie sa isi imbunatateasca calitatea, asta este cel ai important. Unii mai spuneau de IVECO ca sunt porcarii.
Un ARO nu este numai o masina,este o stare de spirit.Posesorul unui ARO este mobil,independent si pragmatic.Asemeni lui Hannibal el trebuie sa poata spune:"Vom gasi un drum sau vom crea unul"
- Soryn
- Membru legendar

fara investiti si oameni bine pregatiti nu avem cum sa tinem pasul cu occidentul.
-
costy84
- Moderator

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
costy84
- Moderator

Va mai aduceti aminte de daciile cu emblema de Renault, dar de asta ce parere aveti?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- florian
- Membru legendar

Pe vremea mea emblemele de Renault aveau niste dungi. Ulterior au devenit netede si lucioase.
-
BRobert
- Junior

Vreti sa spune-ti ca emblema de Renault este pusa din fabrica, sau vreun sofer mai pasionat a lipit-o pe grila? Daca este pusa din fabrica ar putea cei de la Roman sa imprumute si cabina nu numai motoarele Renault, poate ar avea o mai mare cautare. Din cate stiu s-au mai facut masini de pompieri euro 5 cu motor Renault postate chiar aici in poze.
-
costy84
- Moderator

Nu este pusa din fabrica, dar probabil soferul s-a prins ca cei care au "reproiectat" cabina au tras cu ochiul la Renault asa ca a pus si el emblema! 
- ZOZOVICS
- Incepator

Nu conteza la urma urmei,cine la pus ,dar arata mai bine asa,nu....BRobert wrote:Vreti sa spune-ti ca emblema de Renault este pusa din fabrica, sau vreun sofer mai pasionat a lipit-o pe grila? Daca este pusa din fabrica ar putea cei de la Roman sa imprumute si cabina nu numai motoarele Renault, poate ar avea o mai mare cautare. Din cate stiu s-au mai facut masini de pompieri euro 5 cu motor Renault postate chiar aici in poze.
-
crys22
- Incepator

Pompieri
-
crys22
- Incepator

Autospeciale Pompieri
-
crys22
- Incepator

Autospeciale Roman