Am cazut si eu in sant cu al meu
Daca folosesti 4x4, mergi pe distante scurte si cu viteza mica pana in 40km/h.

nea george iasa motorul daca ridici cutia mai sus si desfaci grupul fata de pe ia...nu trebuie dat jos de tot grupul.si asta la volanta de 200.poate la 180 merge si fara sa defaci grupul de pe cutie.pantelimon wrote: frumos nea shumii ai muncit ceva la masinuta astaoricum incet incet vei afla toate cusururile si toate calitatile acestei masini,viteza ei e 80-90 nu inecerca s-o alergi mai tare ca n-o sa vrea atat poate,si zine si noua cum ai reusit sa scoti motorul ala fara sa scoti grupul fata de acolo???
nu teai chinuit

Inseamna ca stia de la Aro e niste prosti, la mine in cartea tehnica au scris sa nu cuplez 4x4 pe teren uscat si sa nu merg cu mai mult de 40 km/h!kingarthurcj wrote: am si eu o nelamurire am mers cu aro 10 cu 4x4 cuplat cam 40km distanta cu o viteza aprox 60km/h pe zapada dupa care am dat de asfalt si nu a vrut sa se decupleze fata (ulterior am aflat ca trebuia sa ridic o roata si iesea sau sa-l fortez un pic )asa ca am continuat pe asfalt uscat distanta cam 50km co viteze de pana la 100km/h nu am stricat nimic
deci cum e cu max 40km/h asta e valabil la greu ca oricum nu merge mai mult dar la normal poti si mai repede
experienta am repetat-o mergand la tara iarna asfalt+zapada cel putin 1 data pe saptamana iarna timp de 4 ani
nu s-a stricat nimic