discuri frana

Suspensii, frane, directie, roti. Tipuri, modificari, reparatii.

Moderators: mariusjaz, socratee

Post Reply
ionutzzz123
Membru de elita
Membru de elita

discuri frana

Post by ionutzzz123 »

S-a mai discutat problema asta, dar sunt rasfirate topicurile si nu prea se intelege foarte mult din ele. Tot caut de cateva zile niste discuri de frana pentru aro 243 si nu gasesc nimic. Stiti de pe la ce masini merg puse pe aro discurile de frana? Putem face pe comanda asa ceva? Voi de unde ati mai luat discuri de frana?

tudop
Membru de elita
Membru de elita

Re: discuri frana

Post by tudop »

Pt fata, sau pt spate? Ca pt fata, sunt discuri de Aro la discretie pe forum,la vanzare... nu trebuie sa cauti prea intens. Daca vrei pt spate, poti adapta discuri de Suzuki samurai, sau Vitara.
ionutzzz123
Membru de elita
Membru de elita

Post by ionutzzz123 »

Pt fata, dar eu nu am vazut nicaieri discuri de vanzare
23cvl
Membru de elita
Membru de elita

Post by 23cvl »

Si eu am cautat mult timp discuri, adevarat am gasit SH la pret de discuri noi, nu stiu de ce dar am vazut numai scumpe , am etrieri pt fata si discuri ventilate si vreau sa le pun pe spate , aveti idee cum pot face frana de mana? daca e pt discuri se poate discuta si pune poze aici, nu cred ca e vreo problema, multumesc.
Forum Aro Club Romania !

ionutzzz123
Membru de elita
Membru de elita

Post by ionutzzz123 »

Nu ai cum sa pui etrieri de fata pe spate, pentru ca nu ai de unde sa prinzi frana de mana, am citit pe undeva ca ar merge cei de renault 21 de spate. Cel mai in masura sa ne spuna este myronutzu care a facut schimbarea. Eu cred ca ar trebuii sa cauti etrieri de spate de alta marca.
tudop
Membru de elita
Membru de elita

Post by tudop »

Mi se pare o complicatie inutila sa pui discurile ventilate pe spate - din cauza ca etrierii sunt mari, si necesita flanse adaptoare complicate si scumpe, si evident frana de mana deja devine o constructie scumpa si complicata (se poate face pe cardan, cu un disc si etrieri dedicat)
Ca o regula generala, pe spate se pun discuri de Suzuki samurai (sunt discuri simple) si etrieri cu frana de mana de la Golf, Alfa romeo, etc.

Ps. sunt slabe sanse sa gasesti discuri ventilate de Aro la pret de 1-2 lei pe Kg, mai ales daca sunt in stare buna. Sunt totusi niste piese folositoare si cerute. Eu am vandut o pereche cu 75lei/buc, iar daca as fi avut neaparata nevoie, as fi platit aceasta suma fara sa ma stresez.
ionutzzz123
Membru de elita
Membru de elita

Post by ionutzzz123 »

As plati si eu, daca as gasi discurile, are un coleg la vanzare, dar are set cu fuzete, etrieri .. o sa ii dau un telefon. In alta parte mai stiti?
sorin
Membru legendar
Membru legendar

Post by sorin »

discuri de Aro 24, noi noute ventilate 200 lei buc 2 pe stoc 0726781000 -sorin
Ady
Membru Devotat
Membru Devotat

Post by Ady »

Ultima data cand m-am interesat de asa ceva (prin vara) aveau la C-lung la Duexim.

Post Reply