CE ZAPADA?

Zimbrul Carpatilor - "cine n-are batrani,sa-si cumpere"

Moderators: Werner, mariusjaz

Post Reply
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

CE ZAPADA?

Post by pantelimon »

domle am strazile mele in jur aici unde toti vecinii scot zapada de prin curti si o pun in mijlocul strazii.eu disperat de masina cum sant nu pot sa merg  perpedes  >:( si ani de zile in urma am fost terorizat de cate ori ningea mai serios cu mare chin ieseam de pe strada mea acum vreau sa zic ca m-am dat cu M-u pa strazile astea unde zapada depasea pe unele locuri un metru jumate ,vreau sa va zic ca pur si simplu ma uimit cum spulbera zapada am un filmulet,problema e ca nu am avut un cameraman profi

http://www.youtube.com/watch?v=wPAzx3Jcvw8

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Re: CE ZAPADA?

Post by tarzy »

a ... am vazut ... lu matale ii era frica de catei ... si de aia ii dadeai la blana
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nea tarzy ma uimit bre m-am invartit pa strazi paici prin cea mai mare zapada si am avut 4x4 pa usor.
cum m-am trezit pa la 7 si am vazut ce e afara am baut cafeaua val vartej si m-am si cocotat in M sa fac rotocoale prin zapada virgina
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

zapada de pe el e de la nametii prin care am trecut,si azi am scos si TV51 e mai criminal nu sa poate explica in cuvinte.
si inca ceva baieti am ocolit oarece jepane dastea de asfalt care scoteau fum din toate 4 rotile de nu sa miscau neam ziceai tu ca sa pus sa intre cu ele in pamant nicdecum sa mearga inainte,si am vazut si oarece jepanee capabile frate care impun respect numai cand le privestisi CUM E TURCU E SI PISTOLU DE
Last edited by pantelimon on 04 Jan 2008, 22:25, edited 1 time in total.

tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

frumos ... si eu am facut partie ... da cu Loganul .... si numa pe asfalt ... am scris pe aici

chiar ma gandeam sa te vizitez azi ... da m-am luat cu altele
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

PAI NU CRED CA REUSEAI DE LA PIATA FERENTARI SPRE MINE SI INVERS IMPOSIBIL CU LOGANU NU A TRECUT NICI-UN PLUG
ydaniel
Membru legendar
Membru legendar

Post by ydaniel »

frumoase pozele;)
cand esti bun nu-si amintesc,
cand esti rau nu te uita
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

pantelimon wrote: PAI NU CRED CA REUSEAI DE LA PIATA FERENTARI SPRE MINE SI INVERS IMPOSIBIL CU LOGANU NU A TRECUT NICI-UN PLUG
Mergea si Loganu'. Doar am ajuns eu cu breack-ul. Mai greu a fost sa intorc cand am plecat, da ma scoteai matale cu M-ul.
Conashu
Junior
Junior

Post by Conashu »

Super, filmul si pozele.
Cu asa zapezi, vad ca te-ai distrat din plin, nea George. Felicitari!
In alta ordine de idei, spune mai explicit , te rog, de ce ai zis ca TV-ul e mai ... altfel decat M-ul. Pare interesanta comparatia TV / M privind modul de rulare pe zapada.
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

salut nea cristii!
TV-u cred eu, din cauza ca e mai greu  nu stiu exact,cert e ca zici ca are senile sa comporta mai bine ca M-u
kingarthurcj
Junior
Junior

Post by kingarthurcj »

daca primaria nu face nimic trebuia sa-i puneti o lama
colonelu
Membru legendar
Membru legendar

Post by colonelu »

George, esti bolund... Eu nici in varful Apusenilor, la 1300 m nu am avut asa omat. Faina treaba ai facut. Baga ceva si cu TV-ul
CAELUM SERENUM
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

mircea salut, la multi ani!
imi pare rau, dar nu am poze cu TV-u pentru ca nu aveam cum sa fac si poze, si sa ma si dau prin zapada in acelasi timp.la M am rugat pe fimiu ala mare care ti-am zis nu gusta chestiile astea (cand m-am dat cu TV-u nu a mai vrut sub nici-o forma sa mai iasa sa faca un filmulet)si pala mic nu la lasat masa ca cica e prea mic si nare cum sa umble in zapada pana la gat cu camera in mana.
TV-u sa sti ca e net superiorfata de M cred ca din cauza ca e mai greu rupe frate zici ca esti pe senile, bine e pozibil sa fie si de la cauciucuri ca pe TV le am mai noi nu-s asa batrane ca alea de pe M
Schumy
Membru de elita
Membru de elita

Post by Schumy »

Nenea george nu vrei sa ma infiezi pe mine? ca sa mor ca nu ma supar.......fac si filme  sunt si bun de ucenic .......ce zici? cat despre filmuletz ......No coment!!!!
pantelimon
Membru legendar
Membru legendar

Post by pantelimon »

nu fii nebun  ;D produsu finit este placut ochiului da cand freci cate trei zile de ex:la o punte daia de spate plina de tzarana si ulei cu pamant inpietrit te deprimi repede iti piere pofta.
cel mai frumos si super frumos lucru in restauratul unei masini ,e cand ai caroseria gata vopsita si incepi sa montezi toate alea curate, frumoase, lucioase si inecepe sa capete forma totul

Post Reply