rugaminte catre Damboviteni

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

rugaminte catre Damboviteni

Post by tarzy »

ce stiti despre Comuna Varfuri din Judetul Dambovita

este cineva din zona?

cum sunt drumurile?

cum sunt oameni? tigani? gospodari? se fura?

sunt paduri in apropiere?

cat mai multe info

am gasit sa cumpar o casa batraneasca acolo si vreau sa fiu cat mai bine informat inainte de a ma duce pana acolo
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

George
Administrator
Administrator

Re: rugaminte catre Damboviteni

Post by George »

te faci latifundiar,ai?! iei pamanturi in toata tara...  ;D
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Hai ma Tarzy ca este departe frate..cauta si tu o zona mai pitoreasca ...ex...Gruiu-Snagov...Stiu eu pe cineva care vinde o casa pe acolo....(noua)...Si unde mai pui ca este la 1000 de metri de un camp cu floarea soarelui si 5 km de o padure de salcami.... :-j :-j  sa mananca si gura albinutzelor oaresce bun.....
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

nu vreau in Baragan ... am deja

vreau la munte (deal spre munte) si nu mai dearte de 2 h de condus de Bucuresti
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

tarzy wrote: nu vreau in Baragan ... am deja

Baraganul este la Sud .....Snagovul la Nord...... ;D  si de la geam vezi muntii imbracati in alba manta de zapada...... ;D
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

SERGHEI wrote:
tarzy wrote: nu vreau in Baragan ... am deja

Baraganul este la Sud .....Snagovul la Nord...... ;D  si de la geam vezi muntii imbracati in alba manta de zapada...... ;D
vezi muntii cu binoclu poate\

poate ai uita ... da subsemnatul e ochelarist .... nu mai spun ca de curand am si crescut in dioptrie
Last edited by tarzy on 19 Dec 2007, 15:30, edited 1 time in total.
(Winston Churchill)
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

tarzy wrote: ce stiti despre Comuna Varfuri din Judetul Dambovita

este cineva din zona?

cum sunt drumurile?

cat mai multe info

am gasit sa cumpar o casa batraneasca acolo si vreau sa fiu cat mai bine informat inainte de a ma duce pana acolo
Sa recapitulam:
1. sunt oarecum din zona (nascut in Moreni, maritat in Ploiesti).
2. Daca ai ARO... sunt bune ;D
3. Oamenii... de regula gospodari. Tigani, nu exagerat. De furat... cum ai norocul. Daca nu prea stai pe acolo....
4. Paduri... cacalau maria ta (e zona de dealuri subcarpatice). Cand am invatat eu geografie, in scoala primara, acolo erau paduri. Intre timp a murit Ceausescu, altii au taiat padurile, in consecinta ma interesez pana la sfarsitul anului. Dai o bere (sau o miere).
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

multzam phain Silvester

din ce spui tu pare sa fie ce am eu nevoie (mai putin partea cu tigani si "apucatori"

duminica o sa fac o vizita pe acolo dar ... nu-ti face griji ... cu prima ocazie dau si bere si miere

silvester wrote:
tarzy wrote: ce stiti despre Comuna Varfuri din Judetul Dambovita

este cineva din zona?

cum sunt drumurile?

cat mai multe info

Sa recapitulam:
1. sunt oarecum din zona (nascut in Moreni, maritat in Ploiesti).
2. Daca ai ARO... sunt bune ;D
3. Oamenii... de regula gospodari. Tigani, nu exagerat. De furat... cum ai norocul. Daca nu prea stai pe acolo....
4. Paduri... cacalau maria ta (e zona de dealuri subcarpatice). Cand am invatat eu geografie, in scoala primara, acolo erau paduri. Intre timp a murit Ceausescu, altii au taiat padurile, in consecinta ma interesez pana la sfarsitul anului. Dai o bere (sau o miere).
(Winston Churchill)
baciudibaciu
Membru legendar
Membru legendar

Post by baciudibaciu »

Sa ne zici si noua cum e pe acolo ca poa poa cumva in vreun fel vecini                      multam
Cu omul nescolarizat ,te certi putin si ai scapat,dar duci o lupta infernala cu PROSTUL care are scoala !

ARO 10-4
Renault Kangoo 15 dci
Mercedes W123 200d
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

am fost

locurile de la foarte frumoase in sus

pitoresc, curat, linistit .... drum acceptabil (mai ales ptr aro)

pba insa e la factorul uman ... ciuciu acte ... mostenitori care nu se inteleg dar din 'afacerea" asta ar dori fiecarea sa primeasca bani ptr cate 3 apartamente ... balarii de genul asta

pacat ... locatia era foarte potrivita ptr ce aveam eu nevoie

macar m-am ales cu o zi superba de plimbare (mai putin intoarcerea ca am avut parte de-o ceata sa-o tai cu cutitul)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
(Winston Churchill)
silvester
Membru
Membru

Post by silvester »

Pai, nea tarzy, ai facut o greseala: te-ai dus cu masina cu numere de Buc. Daca-mi spuneai ti-o dadeam pe a mea cu numere de PH, sau pe a lui tata, cu numere de DB. Scadea pretul la jumate. Pe acolo, sportul local se numeste: asteapta bucurestenii sa-ti cumpere casa ;D. Si se cer bani de zici ca e in centrul civic.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pai atunci ... eu nu pot decat sa le doresc asteptare usoara  ;D
(Winston Churchill)
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Ce vrei acum  ;).Oameni cred ca daca vii din Bucuresti, ai si bani. Nu le-ai spus, ca daca aveai bani aia, iti faceai o vila in BUC  ::). Stai linistit ca mai sunt si alte locatiipoate mult mai frumoase de cat aia.
Cu ce ai fost cu ARO, sau cu alta masina? Pt ca nu o vad in poza  ::)
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

amicul wrote: Ce vrei acum  ;).Oameni cred ca daca vii din Bucuresti, ai si bani. Nu le-ai spus, ca daca aveai bani aia, iti faceai o vila in BUC  ::). Stai linistit ca mai sunt si alte locatiipoate mult mai frumoase de cat aia.
Cu ce ai fost cu ARO, sau cu alta masina? Pt ca nu o vad in poza  ::)
cu Loganul

si chiar nu cred ca reactia oamenilor este data de faptul ca sunt sau nu din Bucuresti

pur si simplu nu au simtul realitatii, romani get beget ... in loc sa se intelega, sa faca echipa ... prefera sa-si puna talpi unul altuia ... ma asteptam ... nu a fost deloc o surpriza

oricum ... ii las sa fiarba pana la anu ... apoiu le fac o oferta clara si concisa .... cu termen de 1 saptamana sa se inteleaga ... daca o fac bine ... daca nu ... mai sapam
(Winston Churchill)
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Bine gandit. ;)
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat

Post Reply