Frustrari si/sau ce va enerveaza.....

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Frustrari si/sau ce va enerveaza.....

Post by vstef_is »

Eu nu ma cert cu nimeni, dar nu mi se pare corect sa se stearga nimic, pe nici un criteriu! Atat timp cat nu sunt poze cu minori care sunt ilegale sau limbaj in totalitate indecent... sunt niste puncte de vedere... se poate atrage atentia ca oamenii sa se certe in alta parte, se pot inchide unele discutii eventual, dar eu personal dupa ce viata am avut pe forumuri nu apreciez stersaturile... se pierde un fir de discutie - era propusa ideea cu stersul si la dezbaterea despre mine, si iarasi era pacat - a fost, s-a spus, s-a intamplat, asa ar trebui sa ramana... Altfel trebuie sa cautam in dex sa definim cenzura...

De la Keo citire

http://www.aro4x4.net/smf/index.php/topic,143.0.html

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Recunosc ca eu nu am nimik cu florin 75, cineva de pe forum mi-a spus vb bune despre el. Po ate ca nici eu nu sunt usa de biserica ;), imi plac pisicile  ( eu am alte animalute prin casa ), si mai ales imi place ultima pisicuta care si-a puso la avatar, chiar este simpatica  :D fata de cea precedenta ( era prea enervanta ).
Ma enerveaza florin 75, pt ca sare repede la gatul omului, care incearca sa explice ceva ( o problema ). Poate ca acel om sa lovit de problema respectiva.
Ma enerveaza " amicul " pt ca i unele postari nu se face inteles pana la capat.;)
Nu pot spune ca eu nu gresesc, sau ca eu le cunosc pe toate, toti avem calitati si defecte in felul nostru, separat.
Nu strica o gluma buna " dar cu masura " fara a sari calul, nu stiu, poate l-am sarit si eu.
Imi place maiden, pt ca vede toate greselile de ortografie, recunosc ca datorita lui sunt aici si am invatat cate ceva ;).

Sper ca nu am gresit cu ceva, iar  ::) ::) ::),
Last edited by amicul on 18 Dec 2007, 08:42, edited 1 time in total.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Amicule, toti suntem unici... fiecare in felul lui... ne-am adunat aici si ne intelegem noi cumva... nu-ti fa griji ca nu are nimeni nimic personal cu tine... in schimb eu personal regret ca din postarile tale catre florin au disparut... cel putin eu zambeam citindu-le...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

vstef_is wrote: Eu nu ma cert cu nimeni, dar nu mi se pare corect sa se stearga nimic, pe nici un criteriu! Atat timp cat nu sunt poze cu minori care sunt ilegale sau limbaj in totalitate indecent... sunt niste puncte de vedere... se poate atrage atentia ca oamenii sa se certe in alta parte, se pot inchide unele discutii eventual, dar eu personal dupa ce viata am avut pe forumuri nu apreciez stersaturile... se pierde un fir de discutie - era propusa ideea cu stersul si la dezbaterea despre mine, si iarasi era pacat - a fost, s-a spus, s-a intamplat, asa ar trebui sa ramana... Altfel trebuie sa cautam in dex sa definim cenzura...

De la Keo citire

tu Stefane ai dreptate in principiu, totusi nu putem lasa mesaje de acel gen in topice "tematice". ar exista solutia sa mutam discutiile mai aprinse dar .... pur si simplu e prea complicat .... asa ca eu raman la parerea ca este de datoria moderatorului sa decida ce face:

are de ales intre:
1. a lasa asa
2. sa mute disputa pe o arie sau topic nontematic
3. sa stearga

este la latitudinea moderatorului .... si nu m-as grabi sa clasific imediat drept cezura .... liberatea de exprimare nu inseamna neaparat ca poti sa-ti terfelesti interlocutorul in noroi

libera exprimare in limita bunului simt
Last edited by tarzy on 18 Dec 2007, 09:50, edited 1 time in total.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

De acord, cand e vorba de topicuri tematice, discutiile inutile nu isi au rostul, si atunci moderatorul alege... insa cand tematica topicului este chiar certurile :D .... macar era distractiv!!!

Oricum nu am aruncat nicaieri cuvantul "cenzura" decat dpdv ideatic... ca si concept, nu neaparat aplicabil acum, insa un concept delicat...
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

pai .... cel putin eu .... am cenzurat numa in topice tematice .... aici am lasat liber

in plus recomand tuturor moderatorilor sa faca acelasi lucru - gasesc ca e mult mai easy sa lasam supape de "refulare"
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

vstef_is wrote: in totalitate indecent... sunt niste puncte de vedere... se poate atrage atentia ca oamenii Eu nu ma cert cu nimeni, dar nu mi se pare corect sa se stearga nimic, pe nici un criteriu! Atat timp cat nu sunt poze cu minori care sunt ilegale sau limbaj sa se certe in alta parte, se pot inchide unele discutii eventual, dar eu personal dupa ce viata am avut pe forumuri nu apreciez stersaturile... se pierde un fir de discutie - era propusa ideea cu stersul si la dezbaterea despre mine, si iarasi era pacat - a fost, s-a spus, s-a intamplat, asa ar trebui sa ramana... Altfel trebuie sa cautam in dex sa definim cenzura...

De la Keo citire

1-aici este o arie specializata in ,,ce ma enerveaza"...daca va enerveaza cineva de pe aici ,puteti spune asta intr-un mod mai subtil,omul va intelege  ca este vorba de el daca il duce mintea.Daca nu sunteti ,,diplomati"  si tineti neaparat sa dati nume sau sa atacati direct sunteti liberi sa o faceti dar nu pe aria mea.....si nici pe acest forum.
2-IN TOPICURILE DESCHISE DE MINE-NU ACCEPT ATACURILE LA PERSOANA  gen: prost,tampit..etc....Daca esti barbat intalneste-te fata in fata cu respectivul sau da-i un PM in care poti sa-l faci cum vrei tu....AICI NU SE POARTE ..De ce?  Pt ca, in afara faptului ca este off-topic este si total lipsit de bun simt.

Pt criticarea membrilor acestuyi forum va rog sa deschideti arie separata ...(daca va tin muschii  ;D..) dar cu atentie pt ca voi fi si pe acolo.
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

vstef_is wrote: De acord, cand e vorba de topicuri tematice, discutiile inutile nu isi au rostul, si atunci moderatorul alege... insa cand tematica topicului este chiar certurile :D .... macar era distractiv!!!

Oricum nu am aruncat nicaieri cuvantul "cenzura" decat dpdv ideatic... ca si concept, nu neaparat aplicabil acum, insa un concept delicat...
Scuze: tema acestui topic nu are nici o legatura cu ,,certurile"care de altfel nu au ce cauta pe acest forum.Clar?
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

bre Serghei .... eu te inteleg pe de-o parte .... da .... cearta & frustrarea merg mana-n mana .... cearta poate fi generatoare de frustrare si invers

da ... am inteles ... o sa deschid eu un topic (pe aceasta arie) pe care te rog sa-l lasi mai liber

daca cineva vrea sa ma faca pe mine prost,tampit..etc - este liber sa o faca DOAR acolo

http://www.aro4x4.net/smf/index.php/top ... w.html#new

parerea mea este ca daca avem o pba ... e bine sa incercam sa-o rezolvam si nu sa-o ascundem "in cires".

are cineva ceva de zis .... sa spuna .... in locul special amenajat .... dar sa nu "polueze" restul forumului
(Winston Churchill)
kingarthurcj
Junior
Junior

Post by kingarthurcj »

si pe mine ma enerveaza ceva   
        se da      un oras      Cluj Napoca    circulatie    dezastru ca-n Bucuresti  ei  poate la noi doar la ore de varf  de la 8 la 22
            circulatia este distrusa in special de cartitele ce sapa  orice drum proaspat asfaltat cel tarziu dupa 1 saptamana             
                          de astupat vedeti si voi cum la ;13/30 min ;marti ;in centrul  Clujului se lucreaza
                                        si este pozitionat si strategic
                                                  la cruce
                                                              fotograf-ul  eu                     
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Post Reply