Buna seara tuturor. As vrea sa montez o servo directie pe un M si m-am documentat pe tema aceasta de pe forum insa am descoperit un filmulet pe yoyube cu o caseta servo montata pe un gaz dar putin mai deosebita decat ceea ce stiu eu si ce am aflat pe forum (va las adresa mai jos), rugamintea mea este sa vizionati acest filmulet si sa imi spuneti dc stiti ce caseta e, de pe ceva masina sau e ceva artizanal facut.
Multumesc anticipat
http://www.youtube.com/watch?v=Ar5R-SQc ... re=related
Servo directie pe M
Moderators: mariusjaz, socratee
-
Ioan
- Incepator

- vercingetorix
- Membru legendar

Re: Servo directie pe M
Un topic relevant : http://www.aro4x4.net/smf/viewtopic.php ... 8&start=60
Daca nu Aro, atunci ce ?
- icXu
- Membru de elita

Aceea nu este "servo directie" ci este o directie "full hidraulica" care se foloseste la masinile de offroad sau la utilaje grele(TAf de ex); ea nu este steeet legal si nici recomandata daca depasesti viteze mai mari de 40 km/h deoarece fiind foarte sensibila nu poti tine directia.
- Soryn
- Membru legendar

+DACA pierzi uleiu pe undeva, ramai fara directie complet,
, fata de fata de directia asistata ,in caz de ceva ramai cu servomuschi 
-
Ioan
- Incepator

Ok ms eu doar am intrebat daca recunoaste cineva ce caseta de directie este. Am studiat topicul respectiv.
-
Ioan
- Incepator

Ok m-am lamurit multumesc frumos pt sfat. Oricum cred ca o sa raman pe varianta aro(adica caseta si pompa de aro). Multumes frumos inca o data si imi cer scuze pentru repetarea topicului.
- fulgeras
- Membru Devotat

Daca te tine buzunarul sa iti puii o directie full hidro este bine...este cu mult peste o directie hidraulica cu caseta...mai ales daca folosesti si utilajul in off-road...Daca vrei ceva bun poti pune de la PSC Motors, sau daca gasesti pe undeva o combina veche sau un stivuitor vechi, poti luat intreg ansamblul, adica cilindru, danfosul si pompa,, pentru ca iti va trebui un debit de ulei ceva m-ai mare ca la o caseta servo...
ARO 243(GHIVOLU)