Frustrari si/sau ce va enerveaza.....

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

Post Reply
SERGHEI
Banat
Banat

Frustrari si/sau ce va enerveaza.....

Post by SERGHEI »

Cred ca si voi ati observat ca unii colegi au ceva probleme existentiale,inchipuite sau reale.Aceste probleme pot fi prezentate,discutate...puricate AICI.Avem comentarii acide:postam aici,cineva intra crede ca este mai destept decat ceilalti:posteaza aici (poate mai invatam si noi cate ceva)...Avem ceva cu stapanirea tarii sau a forumului :comentati aici.EXISTA O SINGURA REGULA:sunt interzise injuriile si atacul la persoana in stil abject.Poate asa mai scapam de ,,nervisori"...Tot ce sare calul va fi sters de moderatori fara alte explicatii sau comentarii. 

vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Re: Frustrari si/sau ce va enerveaza.....

Post by vstef_is »

\:/
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Distractiv,nimeni nu este deranjat de nimic.Atunci voi sparge eu gheata.....:

Avand in vedere drumurile zilnice facute in afara orasului,pot spune ca ma ,,enerveaza":soferii de pe autobuzele primariei Voluntari,care merg cu 20km/h pe mijlocul soselei si opresc din 50 in 50 de metri....taximetristi care au pretentia sa-i lasi in fata dar ei nu iti fac loc nici daca-i omori....boii si vacile care privesc printre spitele volanului si habar n-au daca au loc sa se strecoare sau nu ,asa ca stau si blocheaza circulatia.........verva cu care se asfalteaza,sapa,sparg strazile prin oras ,generand blocaje istorice (am facut 200 m in 1 ora)....faptul ca zilnic traversez o mare de sleauri cu noroi avand incredere in cuvintele primarului  ,,-Maine trimit 2 masini cu piatra sa niveleze drumul, stai linistit..." si eu stau.Faptul ca oamenii in care aveam incredere se dovedesc altfel decat ii stiam.....Magarii care arunca chistoacele de tigare de la nivelul mega-masiniidirect pe capota ta,scuipatii trasi de soferii de pe autobuze si toleibuze care iti spala parbrizul, iar cand te duci la ei inchid usile rapid si se fac mici..Si voi continua ,dar mai intai i-au o pauza de respirat.....
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

Manerveaza politistii care nu-s in slujba cetateanului ci impotriva cetateanului! Adica din pacte majoritatea :(

Manerveaza preturile la piesele de ARO si calitatea de multe ori indoielnica, manerveaza ca a dat faliment fabrica... de fapt fabrica nu a dat... ai cu interesu au facut tot posibilu sa se asigure ca da faliment... Manerveaza guvernantii nostri enervanti care stau pe banii nostri si tot noua ne dau in cap... vezi cacatu ala de biodiesel, ce minte tampita trebuie sa ai pentru asa ceva?

Manerveaza discriminarea fata de ARO, si imaginea ARO in Romania... "ho bah io si la tzaranu ala cu cazanu".... Manerveaza duzele de la motorul de Brasov, manerveaza pivotzii fatza de pe 24, manerveaza mai multe... da ma opresc :D

\:/

amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

Ca asa se face in RO
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

Ma enerveaza ,,romanii"care defaimeaza Romania,oamenii care considera Romania ,,o tara de rahat" dar continua sa traiasca in acest ,,rahat" pentru simplul fapt ca oriunde s-ar duce  in lumea asta nu vor putea sa faca mai mult decat ,,un rahat".Cum sunt numite vietatile care traiesc in si pe rahat...,,viermisori si muste de cacat"....!!!Ma enerveaza oamenii care atunci cand nu pot accede la un nivel de trai mai bun sau la o anumita clasa sociala,dau vina pe Presedinte,Pentru toate relele , Presedintele este de vina.Presedintele este de vina ca batranii sunt impotenti,copii alcoolici,si femeile nesatisfacute....tot el este de vina ca ,,unii" romani sunt prosti bata si nu sunt in stare sa evolueze (intelectual sau financiar).....

VOI ...acesti ,,romani"...care habar nu aveti cu ce se mananca cartea aia numita ,,Constitutie",care nu aveti habar care sunt prerogativele Presedintelui,chiar nu vedeti de cine este condusa tara??/  Chiar nu vedeti ca daca ai ceva in cap ,reusesti oriunde ai fi pe pamantul asta???

Sunt de acord ca Romania este murdara,orasele ei sunt murdare...sarace...dar atata timp cat nu facem nimic pt a schimba situartia ,,CIOCUL MIC"....
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Esti un pachet de nervi, din cate vad eu!  ::)
Nu face bine la sanatate!  [-X
amicul
Membru de elita
Membru de elita

Post by amicul »

:>-
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by SERGHEI on 15 Dec 2007, 19:28, edited 1 time in total.
Prietenia este la fel ca banii, este mai usor de facut decit de pastrat
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Simpatica pisicuta!
Last edited by SERGHEI on 15 Dec 2007, 19:32, edited 1 time in total.
tarzy
Membru legendar
Membru legendar

Post by tarzy »

@ amicu & Florin75 - continuarea discutiei aici o sa-o puteti face deabia de luni incolo ptr ca .... cu mare regret am fost nevoit sa va "proptesc" la scriere pana luni dimineata. aveti insa posibilitatea sa folositi PM-ul, emailul .... cred ca si telefonul ... si de ce nu avand in vedere sa sunteti consateni .... "confruntarea" directa. mai ales ca vorba ai si controlori de pe RATB au  w/e

aici fiind un topic de "diverse" si mai ales despre frustrari nu o sa va "cenzurez" posturile si nici sanctiuni ptr "derapaje" scrise numai aici nu o sa fie - ROG MODERATORII ACESTEI ARII SA PROCEDEZE IN ACELASI FEL.
Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stind intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner.
(Winston Churchill)
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Amicule, tu incerci sa fii rau! Dar tu nu poti sa fii rau! Pentru asta iti trebuie ceva mai multi neuroni decat dispui tu!
Simpatica pisicuta!

Florin: puteai in cadrul acestei arii sa ,,explici " publicului larg ca  te  enerveaza Amicul,si de ce.....Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme pe forum pt ca eu unul procedam mult mai dur decat Tarzy .Faptul ca un administrator  a aplicat deja o masura punitiva, ma impiedica sa uzez in acest moment de functia de moderator.Deci,postarile care EU consider ca te-ar leza ,vor fi sterse DE MINE.Daca nu poti interactiona in mod civilizat cu colegii de forum,iti recomand sa iei o pauza si sa te gandesti daca acest forum este ceea ce cauti.

PS-Florin 75 ,verifica PM.

Last edited by SERGHEI on 15 Dec 2007, 19:35, edited 1 time in total.
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

la tema nervilor provocati de vieata buna

banc:

-cum viata?
-de ce ma itrebi? intr-o tara traim!
florin75
Membru de elita
Membru de elita

Post by florin75 »

Hai ca acuma chiar m-am enervat: de ce nu se respecta termenul de stat la colt cu genunchii pe coji de nuca si cu mainile in sus stabilit de Tarzy in sarcina mea si a lui Amicu'?  b-(
vstef_is
Membru legendar
Membru legendar

Post by vstef_is »

florin75 wrote: Hai ca acuma chiar m-am enervat: de ce nu se respecta termenul de stat la colt cu genunchii pe coji de nuca si cu mainile in sus stabilit de Tarzy in sarcina mea si a lui Amicu'?  b-(
O fi expirat termenu...
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

,,Ce probleme ai si tu!
E, uite, vezi, d'asta e Tarzy un moderator mai bun decat tine! Tu de fapt nici nu esti bun de moderator, nu esti impartial, nu suporti ca pe aria moderata de catre tine sa fie exprimate si alte puncte de vedere, contrare convingerilor tale!
Sunt convins ca in cazul de fata tu m-ai fi sanctionat foarte dur doar pe mine! Nu era nevoie sa stergi nimic, postarile Amicului nu m-au lezat de fel, pisicuta aia e absolut adorabila, chiar cred ca au fost inspirate replicile lui si pe deasupra, eu unul m-am si distrat.
De luat pauza, ei bine da, sunt de acord cu tine! "
ar trebuie sa iau masuri
Florin,atata timp cat pe aceasta arie si nu numai,tu jignesti partenerii de discutie ..imi pare rau dar trebuie sa iau masuri.Am sters ,,perla"  aruncata de tine la adresa Amicului.Se pare ca nu ai citit conditiile postarii pe aceasta arie.Mai multa atentie ,si o zi buna...Din acest moment oate discutiile off-topic vor fi sterse .

Post Reply