Razboi Romaniei

Tot ce va trece prin cap,inclusiv politica

Moderator: costy84

florin75
Membru de elita
Membru de elita

Re: Razboi Romaniei

Post by florin75 »

Keo wrote: nu Florine,nu tu...ca tu erai ocupat sa-l votezi pe base...care tot tie iti trage suturi,si nu moldovenilor...   ;D ;D
Ma confunzi!
Last edited by George on 13 Dec 2007, 10:34, edited 1 time in total.

George
Administrator
Administrator

Post by George »

florin75 wrote:
Keo wrote: nu Florine,nu tu...ca tu erai ocupat sa-l votezi pe base...care tot tie iti trage suturi,si nu moldovenilor...   ;D ;D
Ma confunzi!
nu crez...
sau daca da..nu crezi ca poate l-ai confundat tu pe Virgiliu?!
asta era ideea,bre...suparaciosule
;D

later edit:
uite adevaratul razboi al romaniei...cu ea insasi! (a se citi si textul din poza)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
ARO CLUB ROMANIA
SERGHEI
Banat
Banat

Post by SERGHEI »

florin75 wrote: Haide bre, ma lasi cu Ilascu? Asta-i buna acum, il iei in brate pe Ilascu, tu si cu Vaccin!  :P
Tu esti constient ce probleme ar aduce dupa ei moldovenii? Asta ne mai lipsea, racheti moldoveni! In rest avem de toate!
In 2003 am iesit si eu in vest, si nu m-a umilit nimeni la nici o vama, pasaportul si atat, nici un control la bagaje! Nu zic ca nu a fost cum spui tu, da' depinde ce impresie le-ai facut vamesilor!
Ma da copil esti!!!!  Crezi ca raketii moldoveni si ucrainieni asteapta viza de la tine ?...Pai ei sunt aici de cand lumea mai copilule.....Si pana la urma Moldovenii sunt rasa aparte,pedepsita sau ce....????? Va caca pe voi de frica sa nu vina moldovenii  peste noi.....care este problema? iti dai seama ,ramanem fara locuri de munca,se va trage pe strada cu AG-7 in romani si vom sarbatorii Anul Nou pe stil vechi......Frate,uitati de evrei si de Statele Unite ale Emigrantilor, si bagati cutitul in fratii vostri....Ce daca omul vorbeste mai bine rusa,doar serviciile publice sunt controlate de rusi....Cum iti pare tie guvernul Romaniei format din majoritate maghiara,cum este cand te duci in vestul tarii si nu esti servit pt ca nu vorbesti maghiara....iar in Ungaria esti tratat ca orice cetatean european?????? Ce dracu ma ,am ajuns noi sa dam lectii de moralitate si patriotism Moldovenilor....Mie nu imi este rusine ca bunicii mei din partea mamei au fost rusi,sunt chiar mandru de asta si chiar sarbatoresc Anul nou de 2 ori ...ca sunt mai smecher.In schimb imi este rusine ca nu vorbesc rusa.In copilarie multi ,,prieteni"au luat-o in mufa pt simplul fapt ca s-au luat de originile mele....M-ai dezbinat popor ca romanii nu cred ca exista pe pamant,suntem asa de fatarnici si mierosi,patrioti pana la extrem....dar asta doar de fatada....ca in rest este plina tara de curve masculine.

Si stai linistit Florine ca nu va fi de acord Marele URS sa renunte la Moldova..

PS- nu ma enervez eu asa usor (mai ales cand altii au dreptate),macar sa am adversari pe masura ,ca de coborat nivelul nu pot.... ;D ;D
Virgiliu
Incepator
Incepator

Post by Virgiliu »

prisedintele in moldova il alege parlamentul si opozitia isi vinde votul cam la 250-300 mii euro cu care cum se intelege.

da moldova si moldoveni si parerea lor adevarata nu cea oficiala care este cennzurata din start!

uite aici  www.protv.md florin p/u tine in special vizi cum suntem noi fii vitrigi ai patriei! si ce ne doare! cum spun rusii "нам чужого не нада нам бы Ñ

Post Reply