mha ... stiu ca Ilascu nu e prea popular la noi .... de ce oare?florin75 wrote: Haide bre, ma lasi cu Ilascu? Asta-i buna acum, il iei in brate pe Ilascu, tu si cu Vaccin!
Tu esti constient ce probleme ar aduce dupa ei moldovenii? Asta ne mai lipsea, racheti moldoveni! In rest avem de toate!
In 2003 am iesit si eu in vest, si nu m-a umilit nimeni la nici o vama, pasaportul si atat, nici un control la bagaje! Nu zic ca nu a fost cum spui tu, da' depinde ce impresie le-ai facut vamesilor!
poate ca din cauza ca suntem intradevar un popor de lasi .... de struti .... ne place sa bagam capul in nisip si sa ne facem ca nu am vazut nimic, nu prea ne pasa ca ne ramane afara o parte a corpului pasibila de "sodomizare".
parerea mea ,.... ca ar trebui sa ne fie rusine la toti .... cu Iliescu in frunte ca l-am lasat pe acel om de izbeliste. dar deh ... noi aveam alte pbe .... trebuia sa "parazitam" propia tara ... nu avea rost sa ne mai incurcam si cu alta.
dar .... din fericire nu toti suntem asa .... poate ca nu sunt multi care gandesc ca mine .... dar .... macar noi astia avem mai multa verticalitate ....
care ar fi problemele alea existentiale aduse de racheti? ,.... altele care nu le avem (sau le-am avut) deja? am mai spus ... avem politie, paza de coasta, brigada antitero .... SRI, SIE si-o gramada de alte "servicii" .... poate ca macar asa isui justifica si ei existenta si salariile.
nu stiu ce impresie sa le fi facut vamesilor .... ca pe vremea aia nu putam ochelari .... si nici barba prea deasa nu aveam ...